U jednoj drzavi moze postojati samo jedna drzavna nacija, a u Bosni ona je Bosanka drzavna nacija. Te nacije koje koriste hrvati i srbi su razlog nestabilnosti drzave i moraju ici dole , moraju biti ispod interesa Bosanke Nacije.osa wrote:
za takav zaključak ne treba baš puno pameti, samo malo zdravog razuma, ali da ne bi teoretizirali, pričekajmo popis, pa ćemo se uvjeriti, tko je u pravu, ti ili ja, vidiš srbija i hrvatska imaju jednu naciju, a bih tri, ne pljuj na to bogatstvo različitosti....
To cemo mi uraditi administrativno, nista ne brini. Tad ce se na svaki uzvik sa srpske ili hrvatske strane o pripajanju maticama poceti paliti lampice u Eshalonu koji sve prisluskuje. Jer, ko se to usudjuje remetiti drzavu i traziti izdvajanje iz jednistvene Bosanske Nacije koja ima pravo na bjenu citavu teritoriju. To je vec medjudrzavna kriza.
Da sam ja kapo i da imam moc nad bosnjackim partijama ja bi taj potez napravio vec sutra , proglasio bih Bosanku naciju, a vi se srbi i hrvati se pusite do sutra. Mi vam nismo nudili da se vezete za druge drzave. Kad hocete, e bicete nacionalne manjine. Jel posteno ?