Sve 5,masina fercera kao singerica i sa svakim novim danom u svakom pogledu me sve vise iznenadjuje...
Kia Sportage forever...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Profil za pisanje wrote:Ko?animals wrote:34 stranice i jos je nisi kupio
Pa cuj,za nas obicne ljude tj. radnicku klasu KIA Sportage i jeste RR.citroen xm wrote:Par puta nakon njihovog pisanja sam pomislio da je KIA RR.
Eno imas staru,polovnu KIA Soportage u Rajlovcu za 52.000 BAM,kupi sebi,skini mu egr i javi nam kako ide...basicm wrote: Kakva li je kia kad joj se skine egr

Ne bi bilo loše da se uključi još vlasnika sportage. Mada ne znam kome do pisanja po forumu i ubjeđivanjaNadzornik wrote:Profil za pisanje wrote:Ko?animals wrote:34 stranice i jos je nisi kupio
Ti,sta cekas,100-tu stranicu da se odlucis za kupovinu novog Sportage...
p.s. salim se,znam da vozis novi Sportage...

Nadzornik wrote:Ovaj je isto dobar ali izgleda da je samo za amere a zna se ko ima love.
3,5-Litre-V6 sa 274 ks i sa jednim elektromotorom jos dodatnih 132 ks – ukupno ponosnih 406 ks...![]()
Koliko samo kosta...???
Ti si stvarno lik, moj jaran nije ovoliko ponosan na novog Porsche Cayenne-a koliko si ti na ovo "Lego" auto.Nadzornik wrote:25.000 kilometara na satu moj Sportage vec ima.
Sve 5,masina fercera kao singerica i sa svakim novim danom u svakom pogledu me sve vise iznenadjuje...
Kia Sportage forever...
A sta ima da se pise o Porsche Cayenne,svi znamo da je to plafon.lavic wrote:Ti si stvarno lik, moj jaran nije ovoliko ponosan na novog Porsche Cayenne-a koliko si ti na ovo "Lego" auto.Nadzornik wrote:25.000 kilometara na satu moj Sportage vec ima.
Kia Sportage forever...
Pa cuj,u kojem ti selu zivis cudo je i da nagura na 100 kmh...madner wrote:Juce sam gledao jednog Sportaga kako ubrzava punom parom. Mislim da je dosad dostigao 130.
Dje ce na audija i bmw-a 'vako pricatikakabanja213 wrote:http://www.jdpower.com/press-releases/2 ... lity-study
Da li je ovo objektivna ili neobjektivna studija??
Sve korumpirano. Zna se ko pobjeđuje testove.il dottore wrote:Dje ce na audija i bmw-a 'vako pricatikakabanja213 wrote:http://www.jdpower.com/press-releases/2 ... lity-study
Da li je ovo objektivna ili neobjektivna studija??
Zavjera juznokorejska
ma sve pet , samo imaju propusta , na jednom se zale 340-350l gepek mali , na golfu 350l dobarado-šampion wrote:Da Kia pobjeduje testove ne bi bilo korumpirano ali ovako jeste.
Buraz VW mozda ne pravi najbolja auta ali za Kije su to i dalje AUTA. I ja nisam vlasnik VWa nit ih posebno volim, dapace. Golf je auto za taj Sportage, vrlo realno gledajuci. Doduse uglavnom je i skuplji tako da je to realno.
Drug mi je vlasnik firme, nismo svi koji smo ostali fukara....i kriminalci...Nadzornik wrote:A sta ima da se pise o Porsche Cayenne,svi znamo da je to plafon.lavic wrote:Ti si stvarno lik, moj jaran nije ovoliko ponosan na novog Porsche Cayenne-a koliko si ti na ovo "Lego" auto.Nadzornik wrote:25.000 kilometara na satu moj Sportage vec ima.
Kia Sportage forever...
Velis drug ti ga vozi,hm,druzis se sa kriminalcima,ha,ovdje na zapadu Porsche voze milioneri,vlasnici velikih firmi,poznati sportisti itd..
Kod nas se zna ko vozi Porsche i nije mi poznato da vlasnici Porschea imaju vremena da se za*ebavaju po forumima...
A sta ima da se pise o Porsche Cayenne,svi znamo da je to plafon.lavic wrote:Ti si stvarno lik, moj jaran nije ovoliko ponosan na novog Porsche Cayenne-a koliko si ti na ovo "Lego" auto.Nadzornik wrote:25.000 kilometara na satu moj Sportage vec ima.
Kia Sportage forever...
Kia Sportage forever...
I sta kaze Sampion,nije vlasnik VW i realno gledajuci VW Golf je bolji od Sportage...ado-šampion wrote:Da Kia pobjeduje testove ne bi bilo korumpirano ali ovako jeste.
Buraz VW mozda ne pravi najbolja auta ali za Kije su to i dalje AUTA. I ja nisam vlasnik VWa nit ih posebno volim, dapace. Golf je auto za taj Sportage, vrlo realno gledajuci. Doduse uglavnom je i skuplji tako da je to realno.

Oni uvijek malo naginju na svoju autoindustriju i tu nema nista tajno. Mnoge te stvari na testovima su vrlo mjerljive. Subjektivnost je nesto sasvim drugo, eto ti tvrdis da pozadi u Golfu nema mjesta, ja tvrdim da se pozadi u Golfovima jedinim relativno ugodno osjecam u toj klasi sa svojih 188 i dugim nogama, a sjeo sam u vecinu. Osim te subjektivne ocjene prostora takodjer postoji i objektivna ocjena koja se uzima iz mjerenja.amar1994 wrote:ma sve pet , samo imaju propusta , na jednom se zale 340-350l gepek mali , na golfu 350l dobarado-šampion wrote:Da Kia pobjeduje testove ne bi bilo korumpirano ali ovako jeste.
Buraz VW mozda ne pravi najbolja auta ali za Kije su to i dalje AUTA. I ja nisam vlasnik VWa nit ih posebno volim, dapace. Golf je auto za taj Sportage, vrlo realno gledajuci. Doduse uglavnom je i skuplji tako da je to realno.![]()
i lazu da osoba od 190 moze sjest nazad , ne ne moze jer sam probao