Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
condy wrote:Ima ih poprilicno na cesti. Kod mene poznanik kupio u bordo crvenoj boji prije par mjeseci. Ljepa je i ta boja. Pitam ga kakvi su utisci, kaze da mu se ne izlazi iz auta
Nisi imao srca da mu to zadovoljstvo uskracujes suvisnim pitanjima ili ne daj Boze nekim usporedbama...
Ne nisam nista komentarisao, vidis da uziva u svom vozilu i da ga gleda onako s ljubavlju...taj osjecaj ne treba nikad nikom kvariti
NediM17 wrote:1.7 crdi 115 ili 140ks? Moze li meda?
1.7 115 KS
Necemo zaboraviti da taj motor ima 280 Nm obrtnog i da je dostupan vec na 1200 obrtaja. Meni kao prosjecnom vozacu i vise nego dovoljno. Naravno, ima vozaca kojima je sve ispod 200 KS smijesno. Takvim bih preporucio da 45k KM potrose kod Kramara, bas kao sto sam i ja onomad uradio i nisam se pokajao.
Ja sam.obavio testnu voznju i moram priznati da je bila ljubav na prvi dodir rucke za otvaranje vrata.
Ne zmam zasto je u BiH prvi servis na 20 hiljda km i 1 godinu naspram zapadne Everope gdje taj isti motor prvi servis ima na
30 hiljada km ili 2 godine...???
A kad vec spominjes vrata i rucke da li si primjetio kaku su vrata teska tj. kvalitetno uradjena...
NediM17 wrote:1.7 crdi 115 ili 140ks? Moze li meda?
1.7 115 KS
Necemo zaboraviti da taj motor ima 280 Nm obrtnog i da je dostupan vec na 1200 obrtaja. Meni kao prosjecnom vozacu i vise nego dovoljno. Naravno, ima vozaca kojima je sve ispod 200 KS smijesno. Takvim bih preporucio da 45k KM potrose kod Kramara, bas kao sto sam i ja onomad uradio i nisam se pokajao.
condy wrote:Ima ih poprilicno na cesti. Kod mene poznanik kupio u bordo crvenoj boji prije par mjeseci. Ljepa je i ta boja. Pitam ga kakvi su utisci, kaze da mu se ne izlazi iz auta
Iskreno, volim svoju Antaru, ali da je Sportage sa 4x4 pogonom bio do 52/53 000, uzeo bih ga bez razmišljanja! Mali prozori, ali je kokpit fenomenalan, sigurno ga je prelijepo voziti.
thekupus wrote:Iskreno, volim svoju Antaru, ali da je Sportage sa 4x4 pogonom bio do 52/53 000, uzeo bih ga bez razmišljanja! Mali prozori, ali je kokpit fenomenalan, sigurno ga je prelijepo voziti.
Jasta nego je lijepo i udobno voziti novi Sportage...
Ja sam.obavio testnu voznju i moram priznati da je bila ljubav na prvi dodir rucke za otvaranje vrata.
Ne zmam zasto je u BiH prvi servis na 20 hiljda km i 1 godinu naspram zapadne Everope gdje taj isti motor prvi servis ima na
30 hiljada km ili 2 godine...???
Zato što spadamo u zemlje za koje se smatra da su otežani uslovi iskorištavanja auta. U kategoriji smo sa Rusijom.
Nije ni meni bilo logično pa se dopisivao sa svima redom. Čak su i kod nas neki bili zbunjeni zbog razlike.