KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Profil za pisanje

#1351 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Profil za pisanje »

Ma uopšte nije loš. Jest da je cijena povisoka
Seyfo

#1352 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Seyfo »

Nije za dijasporce nikako. Oni samo renomirane njemačke premium limuzine vozaju. Tačno bi se mati obrukala na kafi kod komšinke. Čuj Kia, pa šta je išo vani ako će Kiu vozati, neuzubillah. Baš se slabo snašo
Bullet Tooth Tony

#1353 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Bullet Tooth Tony »

Seyfo wrote:Nije za dijasporce nikako. Oni samo renomirane njemačke premium limuzine vozaju. Tačno bi se mati obrukala na kafi kod komšinke. Čuj Kia, pa šta je išo vani ako će Kiu vozati, neuzubillah. Baš se slabo snašo
Sto se nerviras :D :D Slobodno kupi ovog koreanca od 35 hiljada maraka :D :D svakako kosta kao renomirana limuzina , mora da je onda i dobar jel tako :D

Evo recimo ja bas gledam jednu skodu ... isto para ... 180 konja , 2015 godiste, presla 115 hiljada ... nije isti segment ali sta me briga :zjev: :zjev:

Image

Image

Image
amar1994

#1354 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :lol:

barem imaju svoju proizvodnju , svoje motore i razvoj :run:

Image

iako su skode ok i solidna auta , pojedinci tjeraju da trazim znacenje na ceskom :lol:

Image
Bullet Tooth Tony

#1355 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Strasssni motori ...... :lol: :lol: :lol: :lol: Nisam znao da je KIA Stinger 35 hiljada maraka . hvala za info.. nek si mi rekao , sutra cu otici da je pogledam :thumbup:

a ako nije nemam pojma koji k**** si postavio sliku Stingera :D :D :D
amar1994

#1356 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by amar1994 »

A koji skoda ima da nije fauwe :? :lol:

Jeste eura , postavio jer takav auto skoda moze da sanja :lol: :lol: , ne da fauwe bajo moj , samo kako oni hoce :izet:

Znam taxu jednog , isto tako sere japanci , koreanci i svi ostali kita , skoda je bolja , fauwe mehanika :D

karinas dok nije sjeo i probao hdi , srao je da je 1.6 tdi superioran u svakom pogledu :run:
hladan.preminger

#1357 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by hladan.preminger »

Skoda, a da ne spominjem vw, je daleko bolje auto od KIA-e.
Malo objketivnosti ne bi skodilo.

Nije dovoljno nacrtati usisnike zraka na haubi da bi se imao sportski auto.
Seyfo

#1358 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Seyfo »

Dzaba,nijedan od ovih nije za dijasporca. Tacno ga treba biti stid kad se pojavi u mahali. Strane table a brend....pa od komsinice Subhe mali voza c klasu 2001 pola struho al je brend
Bullet Tooth Tony

#1359 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

amar1994 wrote:A koji skoda ima da nije fauwe :? :lol:

Jeste eura , postavio jer takav auto skoda moze da sanja :lol: :lol: , ne da fauwe bajo moj , samo kako oni hoce :izet:

Znam taxu jednog , isto tako sere japanci , koreanci i svi ostali kita , skoda je bolja , fauwe mehanika :D

karinas dok nije sjeo i probao hdi , srao je da je 1.6 tdi superioran u svakom pogledu :run:
Ma facepalm za komentar nista drugo :) .... ... :lol: :lol: :lol: nit sam sta rekao o japancima nit sam stavljao neka auta sto neki drugi proizvodjac moze , kako ti kazes, sanjati ... :lol: :lol: :lol:

postavio sliku skode koja isto kosta a frajer se upalio ku kutnjak stavlja slike Stingera i prica o nekim 1.6 hdi motorima i koje znacenje ima ime skoda :lol: :lol: ... pa tu vrstu rasprave i argumenata sam ja imao u 2 srednje :D :D

Vidi ... ova KIA iz kramara je meni odron auto za 35 hiljada maraka ... odron .... meni ... prije bi vozao novog Suzuki Jimnya, onu Skodu gore ... ma bilo sta jbt
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1360 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by konektovan »

Bullet Tooth Tony wrote:
amar1994 wrote:A koji skoda ima da nije fauwe :? :lol:

Ma facepalm za komentar nista drugo :) .... ... :lol: :lol: :lol: nit sam sta rekao o japancima nit sam stavljao neka auta sto neki drugi proizvodjac moze , kako ti kazes, sanjati ... :lol: :lol: :lol:

postavio sliku skode koja isto kosta a frajer se upalio ku kutnjak stavlja slike Stingera i prica o nekim 1.6 hdi motorima i koje znacenje ima ime skoda :lol: :lol: ... pa tu vrstu rasprave i argumenata sam ja imao u 2 srednje :D :D

Vidi ... ova KIA iz kramara je meni odron auto za 35 hiljada maraka ... odron .... meni ... prije bi vozao novog Suzuki Jimnya, onu Skodu gore ... ma bilo sta jbt
Ja ne vidim neku logiku da ona kia toliko košta, jer je novi model skoro toliko para, doduse osnovni benzinac, ali opet, neuporedivo i bezobrszno od kramara.
Bullet Tooth Tony

#1361 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

konektovan wrote:
Ja ne vidim neku logiku da ona kia toliko košta, jer je novi model skoro toliko para, doduse osnovni benzinac, ali opet, neuporedivo i bezobrszno od kramara.
Ma nidje veze ba.. Pa kod mene drug kupio mazdu cx5 isto je platio.. Znas sta je mazda za ovo cudo?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1362 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by konektovan »

Bullet Tooth Tony wrote:
konektovan wrote:
Ma nidje veze ba.. Pa kod mene drug kupio mazdu cx5 isto je platio.. Znas sta je mazda za ovo cudo?
Nije ono loš autić kad bi koštao upola manje love. :mrgreen:
Ovako, vjecno njihova. :mrgreen:
citroen xm

#1363 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by citroen xm »

Ova Škoda Oktavija RS je fakat dobro auto, bez dileme.

Kia je preskupa, ali eto nafilovana je opremom pa se možda neko i zaleti. Što se Stingera tiče, gledam neki dan na njemačkom testu auto je bio skoro pa izjednačen sa Panamerom i fakat dobro izgleda. Kia mi je privlačnija od Hyundaija koji mi je odron, ali koreanci u moju kuću neće. :)
Nadzornik

#1364 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Nadzornik »

citroen xm wrote: Kia mi je privlačnija od Hyundaija koji mi je odron, ali koreanci u moju kuću neće. :)
Hocel Samsung u tvoju kucu,mislim na mobilni telefon,TV ili na neki drugi kucanski aparat.
Auta korejska ostavi nama napacenim dijasporcima... :D
citroen xm

#1365 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by citroen xm »

Hoće. :thumbup:

Nemam ništa protiv njihovih auta, samo za moj ukus postoje daleko bolja i poželjnija.
Nadzornik

#1366 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Nadzornik »

citroen xm wrote:Hoće. :thumbup:

Nemam ništa protiv njihovih auta, samo za moj ukus postoje daleko bolja i poželjnija.
Volio bih i ja druze da vozim novi BMW,Merzedes ili Porsche ali 100.000 hiljada i vise evra je malo previse.
Jedino da prodam stan u Austriji a to ne dolazi u obzir.... :-)
Nadzornik

#1367 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Nadzornik »

Profil za pisanje wrote:Ma uopšte nije loš. Jest da je cijena povisoka
Cijena je bas taman.
Evo ovdje u Austriji su iste cijene.

Evo Sportage 2013 godiste,presao 320.350 km,cijena 11.990 hiljada evra,halooo 320 hiljada kilometara 12 hiljada evra... :shock:

320.000 hiljada km presao za 4,5 godine bez ikakvih kvarova,masina prava... :thumbup:

https://www.gebrauchtwagen.at/detailans ... ug=8182017

https://www.gebrauchtwagen.at/ergebnis_ ... t=1&rqst=1
Throttle

#1368 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Throttle »

Nadzornik wrote: Volio bih i ja druze da vozim novi BMW,Merzedes ili Porsche ali 100.000 hiljada i vise evra je malo previse.
Slobodno se pohvali
LeonardoAC

#1369 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by LeonardoAC »

Sportage lijepo izgleda, ali mu je dodatna oprema očajna. + što je kvalitet izrade unutrašnjosti (govorim o modelima do 2015.) očajan. Jeftina plastika koja blijedi nakon jedne sezone na suncu. Jednostavno, nema taj premium osjećaj kad sjedneš za volan :D
commendatore

#1370 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by commendatore »

Throttle wrote:
Nadzornik wrote: Volio bih i ja druze da vozim novi BMW,Merzedes ili Porsche ali 100.000 hiljada i vise evra je malo previse.
Slobodno se pohvali
:D :mrgreen: :lol: :thumbup:

kako ljudi posegnu za niskostima....
citroen xm

#1371 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by citroen xm »

Nadzornik wrote:
Volio bih i ja druze da vozim novi BMW,Merzedes ili Porsche ali 100.000 hiljada i vise evra je malo previse.
Ono što je meni poželjnije od te KIA-e nije skuplje od nje.
Nadzornik

#1372 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Nadzornik »

citroen xm wrote:
Ono što je meni poželjnije od te KIA-e nije skuplje od nje.
:thumbup:

O ukusima se ne raspravlja.
Nadzornik

#1373 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by Nadzornik »

Throttle wrote:
Nadzornik wrote:
Slobodno se pohvali
Svaki covjek u zivotu bi trebao imati neke prioritete.

Meni je za ovih 28 godina koliko sam ovdje je bio prioritet imati svoj vlastiti krov nad glavom.
Bullet Tooth Tony

#1374 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Nadzornik wrote:
Throttle wrote:
Nadzornik wrote:
Slobodno se pohvali
Svaki covjek u zivotu bi trebao imati neke prioritete.

Meni je za ovih 28 godina koliko sam ovdje je bio prioritet imati svoj vlastiti krov nad glavom.
Zar nije Sportaaaz prioritet nad prioritetima :D :D mislim ono ... vau sta reci :D
amar1994

#1375 Re: KIA SPORTAGE- Da li kupiti ili ne?

Post by amar1994 »

Bullet Tooth Tony wrote:
Zar nije Sportaaaz prioritet nad prioritetima :D :D mislim ono ... vau sta reci :D
meni prioritet porodica i djeca :D 8-)

izvini za neki dan , al skoda , bjazi ba , moze se slabiji bmw uzet za one pare :-) 8)
Post Reply