Karte
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#51 Re: Karte
Moj vam je savjet da ne kupujete karte pod tim cijenama. Svaki put kada vide da niko ne kupuje, idioti smanje cijene, pa se karte mogu uzeti i po razuminijim cijenama. 
- bosniacze
#52 Re: Karte
Svaka čast Rambo.Rambo-Amadeus wrote:De smirite malo tenzije...
Iskren da budem, a nisam ni iz Zenice ni iz Sarajeva, u Zenici zaista bude bucno i pruza se podrska nasim igracima. Istina je da nasim igracima i odgovaraju nesto manje dimenzije terena, narocito protiv jacih i trkaci nadmocnijih ekipa (tako je barem bilo u proslosti, mozda sa kvalitetnijim sastavom kojeg danas imamo to i nije toliki problem).
Medjutim, ocito je da se jako osjeti taj animozitet narocito izmedju Zenice i Sarajeva (ali i izmedju ostalih gradova, nisu to samo Sarajevo i Zenica, nažalost!), i sto je najgore ne nazire mu se kraj, jer se sve svodi samo na to ko je prvi poceo (pa cak i na to ko je kakav bio u ratu!!). Ne smijemo sebi dozvoliti, ali NE SMIJEMO!, da se danas omalozavaju zasluge bilo zenicana bilo saraljlija u ratu. Citava BiH je krvarila da bismo sacuvali ovu zemlju u komadu, masa ljudi je ono najdragocjenije sto je imala dala a to je zivot da mi danas mozemo uzivati u pobjedama BiH u miru. Dok oni truhnu u zemlji mi se glođemo i gajimo netrpeljivosti i samozadovoljnosti. Oni se nisu borili za ovakvu BiH a ne bih ni ja sutra!!!
Nasu reprezentaciju na svakom dijelu BiH na kojem smo se borili u ratu da je odrzimo zivom i dostojanstvenom, zajednickom, moramo docekati jednako i samo sa jednom i jedinom BiH u srcu!!! Ovakva reprezentacija ponekad ne zasluzuje ovakve navijace.
Dosta imamo neprijatelja i dusmana i bez nas samih (primjer - kad ce igrati reprezentacija u BL ili pod Bijelim Brijegom???) i to nikome nije problem, nego je samo problem Bilino Polje.
Ponavljam: NE MOZEMO sebi dozvoliti da na ovako malom prostoru gdje se BiH jos jedino voli pravimo jos vece podjelu i mrznju izmedju sebe! Suvise smo mali da bismo jos i to podnijeli!!!![]()
![]()
Ja bih iskreno bio presretan da reprezentacija igra u Mostaru pod Bijelim brijegom u Banja Luci i da ih se bodri istim žarom kao u Sarajevu i Zenici. Sada je samo bitno da pobijedimo, a gdje će se igrati manje bitno. Mostarac se prvi upalio i počeo miješati politiku. Narvno da postoji anoimozitet ja bih rekao više između navijačkih skupina nego gradova, ali evo počelo se i to polako prevazilaziti, na zadnjoj utakmici u Sarajevu nije bilo nikakvih sukoba između navijača.
Naravno da ne treba generalisati sve navijače i trpati ih u isti koš. Ja se uvijek ograđujem od takvih ispada na stadionima, a de ne govorimo o spominjanju proteklog rata na stadionima.
Krajnje vrijeme je da se ujedine navijačeke skupine kako Premijer lige tako i reprezentacije, pa zar nam nije dovoljno što nam pale zastave po Nišu i navijaju protiv svoje zemlje. Previše smo mali kako ekonomski tako i u sportu, pa zar da dozvolimo da nas i dalje razjedinjavaju.
Poziv svim navijačima.... u boj, u boj, za BH narod svoj
-
pOZz
#53 Re: Karte
Odjednom ti fin postade.bosniacze wrote:Ja bih iskreno bio presretan da reprezentacija igra u Mostaru pod Bijelim brijegom u Banja Luci i da ih se bodri istim žarom kao u Sarajevu i Zenici. Sada je samo bitno da pobijedimo, a gdje će se igrati manje bitno. Mostarac se prvi upalio i počeo miješati politiku. Narvno da postoji anoimozitet ja bih rekao više između navijačkih skupina nego gradova, ali evo počelo se i to polako prevazilaziti, na zadnjoj utakmici u Sarajevu nije bilo nikakvih sukoba između navijača.
Naravno da ne treba generalisati sve navijače i trpati ih u isti koš. Ja se uvijek ograđujem od takvih ispada na stadionima, a de ne govorimo o spominjanju proteklog rata na stadionima.
Krajnje vrijeme je da se ujedine navijačeke skupine kako Premijer lige tako i reprezentacije, pa zar nam nije dovoljno što nam pale zastave po Nišu i navijaju protiv svoje zemlje. Previše smo mali kako ekonomski tako i u sportu, pa zar da dozvolimo da nas i dalje razjedinjavaju.
Nemoj jebenih plagijata. Ako mi išta ima mrže u životu.bosniacze wrote:Poziv svim navijačima.... u boj, u boj, za BH narod svoj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Isprozivajte glavni grad u srijedu, možda i dođe do pomirenja.
-
mostarac
#54 Re: Karte
@bosniacze
Nema apsolutno veze animozitet prema navijackim skupinama. Pa ja najveci animozitet imam prema RA, jer mislim da Velez veceg dusmanina od njih nema.
Stvar je jednostavna, a to je da je ovo utakmica koja bi rahat napunila stadion od 60.000, imamo stadion koji prima 38.000 ljudi, a igramo utakmicu na stadionu od 15.000 ljudi. To je apsurd i to je smjesno i to ljude iritira.
Nista nije bolja atmosfera u Zenici nego u Sarajevu. U Sarajevu je isto tako znalo goriti. Dakle van svake pameti je igrati vazne utakmice u Zenici zbog interesovanja i onda se dolazi u situaciju da je lakse naci bubreg nego kartu. Ako igracima zaista ima toliko veze igraju li pred SVOJOM publikom u zenici ili sarajevu onda su oni zalutali u profesiju kojom se bave.
Onome sto me pita kako znam da se komentator nije cuo cijelu minutu nakon gola - imam snimku tekme na kompu.
Isto tako da mu kazem da ni stadion u Genku nije bio ispunjen. Mjesto odigravanja utakmice se odredjuje naspram interesovanja za istu, a samo u nas na osnovu sihira i baba gatara. Jebem ti drzavu
Nema apsolutno veze animozitet prema navijackim skupinama. Pa ja najveci animozitet imam prema RA, jer mislim da Velez veceg dusmanina od njih nema.
Stvar je jednostavna, a to je da je ovo utakmica koja bi rahat napunila stadion od 60.000, imamo stadion koji prima 38.000 ljudi, a igramo utakmicu na stadionu od 15.000 ljudi. To je apsurd i to je smjesno i to ljude iritira.
Nista nije bolja atmosfera u Zenici nego u Sarajevu. U Sarajevu je isto tako znalo goriti. Dakle van svake pameti je igrati vazne utakmice u Zenici zbog interesovanja i onda se dolazi u situaciju da je lakse naci bubreg nego kartu. Ako igracima zaista ima toliko veze igraju li pred SVOJOM publikom u zenici ili sarajevu onda su oni zalutali u profesiju kojom se bave.
Onome sto me pita kako znam da se komentator nije cuo cijelu minutu nakon gola - imam snimku tekme na kompu.
Isto tako da mu kazem da ni stadion u Genku nije bio ispunjen. Mjesto odigravanja utakmice se odredjuje naspram interesovanja za istu, a samo u nas na osnovu sihira i baba gatara. Jebem ti drzavu
- bosniacze
#55 Re: Karte
Odjednom ti fin postade.
[/quote]
Nisam ja postao fin vidim da si ti jako fin. Vjerovatno si jedan od onih koji i pravi nerede na utakmicama i stvara animozitet između navijačkih skupina.
Ne namjeravam se više s tobom prepucavati, evo priznajme da si u pravu, ali svejedno, bujrum dođi na utakmicu da navijamo zajedno.

Nisam ja postao fin vidim da si ti jako fin. Vjerovatno si jedan od onih koji i pravi nerede na utakmicama i stvara animozitet između navijačkih skupina.
Ne namjeravam se više s tobom prepucavati, evo priznajme da si u pravu, ali svejedno, bujrum dođi na utakmicu da navijamo zajedno.
- bosniacze
- bosniacze
-
Internaut
#58 Re: Karte
@mostarac, dopusti da, sad kad sam malo ohladio, ti nesto objasnimmostarac wrote: Mjesto odigravanja utakmice se odredjuje naspram interesovanja za istu, a samo u nas na osnovu sihira i baba gatara. Jebem ti drzavu
1. izvor svih zala je u NSBiH
2. izvor svih problema je u NSBiH
~. ... je u NSBiH
^^ Pa oni su toliko nekompetentni da se nisu sjetili da stave karte npr. 20, 30 i 50KM i izvuku maksimum! Sa tih cca. 400,000.00 mogli su usreciti barem 1,000 djece kojima je sport vazniji od droge i alkohola...
Mjesto odigravanja se ne odredjuje 3 dana prije utakmice (interesovanje = trenutno stanje)
Stadion Bilino Polje je fudbalski stadion, nije "olimpijski"
Stadion Bilino Polje je manjih dimenzija od "olimpijskog"
Vibracije sa BP-a se bolje prenose na teren, te vise stimulise, tj. destimulise igrace ...
...
Upitaj se, da smo, ne daj Boze, izgubili zadnje 3-4 utakmice, da li bi se neko, ovako javno, zalagao da se igra na BP-u, jer ce se manje primjetiti poluprazan stadion i polumrtva atmosfera u gledalistu..?
- BSn
#59 Re: Karte
Internaut wrote: Vibracije sa BP-a se bolje prenose na teren, te vise stimulise, tj. destimulise igrace ...
...
Sve si upravu, al' ovo za vibracije nema mjesta. Pa, Sarajevo je u zadnjih 24h vise vibriralo, nego BP ikada, kada je igrala repka.
-
Rambo-Amadeus
#60 Re: Karte
Molio bih opet da se smire tenzije, ne treba nam to, tako samo gubimo svi skupa, ali moramo toga biti svjesni!!!
A sto se tice reprezentacije, slazem se sa stavom da ne treba stadion ili publika da bude kljuc naseg uspjeha. Cak smatram da iako nam je onaj prekid u Genku mozda pomogao, da ne treba da nam bude drago previse zbog toga. Nase najjace oruzje mora biti igra i samo igra. Ne mozemo se na neke (uslovno govoreci) fazone provlaciti i pobjedjivati, jer samo skontajte: sta ako odemo u JA, tamo nema Bilinog Polja, tamo ce biti veci i navijacki "izolovaniji" stadioni, tamo nece biti bakljadi i prekida, tamo mozda nece biti toliko navijaca (mada ovo i ne mora biti tacno). Dakle mi moramo znati igrati na svim stadionima, pred bilo kojom publikom i u bilo kakvim uslovima. Inace, svaki je uspjeh samo kratkotrajan. Ali da se utakmice trebaju igrati i u Zenici i u Sarajevu, pa sutra i na obnovljenom Tusnju to stoji. A iskreno, po meni nikad se ne mora igrati u BL ili Mostaru (Bijeli Brijeg). I to sto oni ne navijaju za BiH mi je najmanji problem i ja necu "kupovati" niciju ljubav prema mojoj (a ustvari i njihovoj) reprezentaciji time sto cu ja prvo morati voljeti i navijati za njihovu (Hrvatsku ili Srbiju - za mene reprezentacije kao i svaka druga na svijetu). Eto im te reprezentacije i nek navijaju za njih a ja imam svoju JEDNU I JEDINU BIH, i ne treba mi nista drugo!!!

A sto se tice reprezentacije, slazem se sa stavom da ne treba stadion ili publika da bude kljuc naseg uspjeha. Cak smatram da iako nam je onaj prekid u Genku mozda pomogao, da ne treba da nam bude drago previse zbog toga. Nase najjace oruzje mora biti igra i samo igra. Ne mozemo se na neke (uslovno govoreci) fazone provlaciti i pobjedjivati, jer samo skontajte: sta ako odemo u JA, tamo nema Bilinog Polja, tamo ce biti veci i navijacki "izolovaniji" stadioni, tamo nece biti bakljadi i prekida, tamo mozda nece biti toliko navijaca (mada ovo i ne mora biti tacno). Dakle mi moramo znati igrati na svim stadionima, pred bilo kojom publikom i u bilo kakvim uslovima. Inace, svaki je uspjeh samo kratkotrajan. Ali da se utakmice trebaju igrati i u Zenici i u Sarajevu, pa sutra i na obnovljenom Tusnju to stoji. A iskreno, po meni nikad se ne mora igrati u BL ili Mostaru (Bijeli Brijeg). I to sto oni ne navijaju za BiH mi je najmanji problem i ja necu "kupovati" niciju ljubav prema mojoj (a ustvari i njihovoj) reprezentaciji time sto cu ja prvo morati voljeti i navijati za njihovu (Hrvatsku ili Srbiju - za mene reprezentacije kao i svaka druga na svijetu). Eto im te reprezentacije i nek navijaju za njih a ja imam svoju JEDNU I JEDINU BIH, i ne treba mi nista drugo!!!
- Globus
#61 Re: Karte
Sramota .. pa mogo ja bar fino okrenut sal u pm mora da mu je neko TURIO stoju u padje :S zbog ovog nisam ni isao na njegov koncert
-
pOZz
#62 Re: Karte
Jesam, taj sam.bosniacze wrote:Nisam ja postao fin vidim da si ti jako fin. Vjerovatno si jedan od onih koji i pravi nerede na utakmicama i stvara animozitet između navijačkih skupina.
Bože me sačuvaj... Prije bih sutra kop'o u kanalu čitav dan nego otišao na tu spomenutu utakmicu.bosniacze wrote:Ne namjeravam se više s tobom prepucavati, evo priznajme da si u pravu, ali svejedno, bujrum dođi na utakmicu da navijamo zajedno.
Mislim...wtf?
- mirzazmaj
#63 Re: Karte
evo karte danas kod ovih roma kod "svjetlosti" 60 km
- HaHaHa2
#64 Re: Karte
Evo lik prodaje KARTE pa ko hoce