Karte
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2 Re: Karte
Ima li uopste kupiti karata u regularnoj prodaji,u bilo kojem gradu BiH?
Koliko je dosegla karta na crnom trzistu?
Standardno nase..sverc-komerc

Standardno nase..sverc-komerc
-
AmeeeL
#3 Re: Karte
nema regularno vise , sve rasprodato-LIBERO- wrote:Ima li uopste kupiti karata u regularnoj prodaji,u bilo kojem gradu BiH?
Standardno nase..sverc-komerc![]()
- Distortion
#4 Re: Karte
Karata nema, mozda dodje u Zenicu jos nesto sto ja prizeljkujem jer je nisam zbavio. Tapkarosi cijene 2-3x skuplje zasad, takvu info ja imam i ne pada mi napamet da ih kupujem od njih.
- Globus
#5 Re: Karte
Nes je drugacije ni kupitDistortion wrote:Karata nema, mozda dodje u Zenicu jos nesto sto ja prizeljkujem jer je nisam zbavio. Tapkarosi cijene 2-3x skuplje zasad, takvu info ja imam i ne pada mi napamet da ih kupujem od njih.
- bosniacze
#6 Re: Karte
Nazalost kod nas se od svega pravi biznis. Karata u Zenici nema u redovnoj prodaji. Na crnom trzistu su dostigle cijene i do 100 KM za zapadnu tribinu. Policija je na par lokacija gdje se vrsi prodaja u Zenici, je na ulici. Na dan utakmice u srijedu ce biti vrtoglave cijene karata.
Last edited by bosniacze on 30/03/2009 14:51, edited 2 times in total.
-
tazmaniaBAN
#7 Re: Karte
zna li iko kod koga se mogu kupiti i koja je cijena? crnjak mi doci u zenicu a ne naci kartu naprimjer
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8 Re: Karte
meni je crnjak i gledati
ljudi ba pustite se euforije bit će neki remi s mozambikom i opet ode spanija i turska
ljudi ba pustite se euforije bit će neki remi s mozambikom i opet ode spanija i turska
- Neelix
#9 Re: Karte
suti komi, bacicu te s trokatnice

- karanana
#10 Re: Karte
imate na market.ba par ponuda. tapkarosi su se osavremenili.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11 Re: Karte
Evo sad sam gledala bas.karanana wrote:imate na market.ba par ponuda. tapkarosi su se osavremenili.
Jesu gadovi. Umjesto da daju te karte za 20 KM oni nabili cijene ihahaj
Uzmu da zaradjuju na kljucnoj utakmici kada bi sto vise trebalo da bude raje, bas su cigani, ali sta cemo...
-
tazmaniaBAN
#12 Re: Karte
karanana wrote:imate na market.ba par ponuda. tapkarosi su se osavremenili.

ma daaaaaaajjjjjj
nisu normalni !!!
bas mu ide e-mail "nije ti fazon"
- bosniacze
#13 Re: Karte
Biti ce jos nesto malo karti na dan utakmice u Zenici. Ako imas nekog u poslovnicama Centrotransa oni ih prodaju. Oni su ih i prodali svercerima. Mi u Zenici smo mogli kupiti samo 5 karata i to uz licnu kartu. Dosta karata za utakmicu je prodavano u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i cuo sam da nije bilo guzve. Ovdje u Zenici su redovi bili po 100 m i najmanje je karti prodato u Zenici.tazmaniaBAN wrote:zna li iko kod koga se mogu kupiti i koja je cijena? crnjak mi doci u zenicu a ne naci kartu naprimjer
- sinus
#14 Re: Karte
Ako se baš mora kupiti od švercera onda ne treba kupovati karte do posljednjeg minuta prije početka utakmice, jer kada utakmica krene onda cijene padaju vrtoglavo jer im je u cilju da izglave barem svoju lovu koju su potrošili za ulaznice...Mada im ja želim da ni jednu ne prodaju i da im sve pare propadnu koje su potrošili na ulaznice kako bi mogli zavaljivati narod.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#15 Re: Karte
Znate kako se to u Italiji i nekim drugim zemljama radi.
Tolerise se preprodaja do enke granice,a kada se prekrdasi dolazi u prvi plan navijacka skupina koja prati taj klub,lagano se obidju tapkarosi i oduzmu im se karte.
Znam par puta da su grobari razjebali 10 tak tapkarosa pred neku evropsku utakmicu partizana.
Zato slijedeci put i kada se preprodaje razlika u cijeni nije ovoliko drasticna,pa dobro zaradi ,ali nemozes umjesto 10 ,traziti 100KM
Tolerise se preprodaja do enke granice,a kada se prekrdasi dolazi u prvi plan navijacka skupina koja prati taj klub,lagano se obidju tapkarosi i oduzmu im se karte.
Znam par puta da su grobari razjebali 10 tak tapkarosa pred neku evropsku utakmicu partizana.
Zato slijedeci put i kada se preprodaje razlika u cijeni nije ovoliko drasticna,pa dobro zaradi ,ali nemozes umjesto 10 ,traziti 100KM
- Epitop
#16 Re: Karte
Cijena je danas bila 100 KM za Zapad, loše skroz za sve koji vole fudbal, a dobro za švercere.
-
musac
#17 Re: Karte
Dacu mu 100 k... Prije cu je gledati na TV-u nego dati toliku lovu.
- burek_in_space
#18 Re: Karte
Ovo isto se deshavalo i pred utakmicu sa Danskom na Koshevu.Preda mnom je frajer platio dvije karte za Zapad po 100 eura (on poteg'o iz Shvedske) da bi ista ta karta za zapadnu tribinu pred samu utakmicu bila 20 KM,da bi se ishchupali troshkovi.Epitop wrote:Cijena je danas bila 100 KM za Zapad, loše skroz za sve koji vole fudbal, a dobro za švercere.
Jeste da rizik uvijek postoji da se izvisi,ali mislim da vrijedi probati i sada uzeti kartu tik pred pochetak tekme.
- Epitop
#19 Re: Karte
Oni se nadaju da će strancima po 100 Eura prodavati te karte na dan utakmice. Nije loša taktika da se kupe karte prije početaka utakmice, ali za Srijedu mislim da će cijena do kraja biti nažalost prevelika za večinu ljudi.
-
biglebovski
#20 Re: Karte
Imamo dvije karte za zapad. Ne znam sta da delam, da li da prodam ili da idem na tekmu. Jaran me nagovara da prodam, kupimo dvije kile janjetine i gledamo prenos. Ajd budi pametan, atmosfera je prava.
-
pOZz
#21 Re: Karte
Prodaj, prijatelju, i uživaj narednih 7 dana.biglebovski wrote:Imamo dvije karte za zapad. Ne znam sta da delam, da li da prodam ili da idem na tekmu. Jaran me nagovara da prodam, kupimo dvije kile janjetine i gledamo prenos. Ajd budi pametan, atmosfera je prava.
- Cholina_Lokica
#22 Re: Karte
sjo tuge, treba ti debela shtela da si zbavis kartu za tekmu 
-
*mima*
#23 Re: Karte
St.dom Bjelave obzbjedjuje karte..prevoz...vak i obrok za utakmicu.....Prijavite se 
- karanana
#24 Re: Karte
mislim da je glupost igrati ovakve utakmice na stadionu koji prima 15 tisuca ljudi. manimo se sretan stadion/nesretan stadion....ako se trebamo na to oslanjati, jos nismo dorasli da igramo velike tekme i idemo daleko.
-
biglebovski
#25 Re: Karte
Jutros je u Zenici zapad bio po 70, poslije podne 80-100, a sad ih vise ni kod svercera nema. Opet cujem oko 18.00, jest da je od neprovjerenog izvora, da ce na dan utakmice pustiti jos karata u prodaju. Kolega mi iz Breze u petak u Travniku kupio dvije karte za sjever po 10 KM ali morao kupiti i povratnu bus kartu Ze-Tr po 7 maraka. Danas ni toga nije bilo. Evo sad na Hajatu dnevnik kazu karti vise nema i nece ih ni biti. Opet, bice neki fan-pit ondje ispred Bananovic shoping centra, nije ni to losa opcija.