ili je i to u razmatranju zajedno sa podforumom Eurosong i Tinka
Kakva je ovo guzva u Sarajevu?
-
papak_eliminator
Sramotno je , bas kao sto je Edit napisala, da se otvorilo toliko tema o eurosongu i da se tamo DANIMA naglaba, a da se teme posvecene nekim drugim problemima gase poslije par postova.pitt wrote:Jesi neki.....a gdje je pod forum OHR?:D:D:D
ili je i to u razmatranju zajedno sa podforumom Eurosong i Tinka:D
Podforum bh. regija je napravljen sa ciljem da se malo iskristalizira i pojednostavi forum, ali to ocigledno nije imalo efekta. Nazalost.
Sto se tice frke oko OHR-a, niko od uposlenika te organizacije nije smio zucnuti sta se desava, niti je policija kantona to smjela uraditi. Samo su blokirali promet.
Sve smo, kao i obicno, saznali od Daily Voice
Znas pitt, ako AVAZ nesto nije objavio, onda se to nije ni desilo ovdje
-
redar
Pozz..alek wrote:ipak dijaspori ponajvisenovalic wrote:lijep je strah kome ga je Bog dao![]()
![]()
To je iskopirano od scenarija Bush-a ako ste gledali Farenheit 9/11 mozda se sjecate da : Dovoljo zaplasenom narodu vise nije ni potreban razlog da se proglasi vandredno stanje.
Peddy trazi bilo kakav adut/izgovor da produzi mandat.
Sad ce biti "uspijesno smo sanirali, uhvatili se kostac i izisli kao pobjednici iz tog sukoba.
Poslje takvih preporka mozda ga Ameri odvedu u Irak pa nama tako pomognu.
Optimista do kraja...
ozz..
- manijak1
.........nije vrijedno pomena osim stvaranja saobraćajne gužve i maltretiranja građana koji sticajem okolnosti moraju prolaziti pored nestalog Unioninvesta a stvorene još jedne tvrđave blizu centra grada .
Haj malo da razmislimo kad vidimo i tu tvrđavu
s koje strane je možeš napast' s koje zgrade ili kuće možeš djelovat' osicama rbićima zoljicama iz bližeg okruženja ili snajperićima , da sa Jevrejskog groblja iskopaš kakav minobacač M60 pa da zadaš Paddy-u na vrh
ili nekakvu auto bombu da staviš pored pumpe ili pred sama čelična vrata ..................i ovaj Zoka mora pokrenut
vaku temu.
Boli me Burek za njih jedino što mogu u tom eventualnom haosu ako ga i bude bilo , stradati slučajni prolaznici , stanovnici iz okolnih zgrada .........i čudi me da nisu identificirali prijetnju
.
Haj malo da razmislimo kad vidimo i tu tvrđavu
Boli me Burek za njih jedino što mogu u tom eventualnom haosu ako ga i bude bilo , stradati slučajni prolaznici , stanovnici iz okolnih zgrada .........i čudi me da nisu identificirali prijetnju
- manijak1