Kakva je ovo guzva u Sarajevu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

pitt

Post by pitt »

Jesi neki.....a gdje je pod forum OHR? :D:D:D:D
ili je i to u razmatranju zajedno sa podforumom Eurosong i Tinka :D:D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

pitt wrote:Jesi neki.....a gdje je pod forum OHR? :D:D:D:D
ili je i to u razmatranju zajedno sa podforumom Eurosong i Tinka :D:D
Sramotno je , bas kao sto je Edit napisala, da se otvorilo toliko tema o eurosongu i da se tamo DANIMA naglaba, a da se teme posvecene nekim drugim problemima gase poslije par postova.

Podforum bh. regija je napravljen sa ciljem da se malo iskristalizira i pojednostavi forum, ali to ocigledno nije imalo efekta. Nazalost.

Sto se tice frke oko OHR-a, niko od uposlenika te organizacije nije smio zucnuti sta se desava, niti je policija kantona to smjela uraditi. Samo su blokirali promet.

Sve smo, kao i obicno, saznali od Daily Voice :D

Znas pitt, ako AVAZ nesto nije objavio, onda se to nije ni desilo ovdje :D:D:D
pitt

Post by pitt »

Ne znam....niti bih volio da znam :D:D Avaz ni u slucaju velike nuzde ...kao zamjena tariguzu jedino :D:D
redar

Post by redar »

alek wrote:
novalic wrote:lijep je strah kome ga je Bog dao :lol:
ipak dijaspori ponajvise :D :D :D
Pozz..

To je iskopirano od scenarija Bush-a ako ste gledali Farenheit 9/11 mozda se sjecate da : Dovoljo zaplasenom narodu vise nije ni potreban razlog da se proglasi vandredno stanje.

Peddy trazi bilo kakav adut/izgovor da produzi mandat.
Sad ce biti "uspijesno smo sanirali, uhvatili se kostac i izisli kao pobjednici iz tog sukoba.

Poslje takvih preporka mozda ga Ameri odvedu u Irak pa nama tako pomognu.

Optimista do kraja...:)

ozz..
redar

Post by redar »

pitt wrote:Ne znam....niti bih volio da znam :D:D Avaz ni u slucaju velike nuzde ...kao zamjena tariguzu jedino :D:D
Pozz.

Pa eto vidis da je Radoncic "sposoban bar za nesto".

Doduse luksuz, citas i guzu brises zato i kosta malo vise..

ozz...
pitt

Post by pitt »

Jok citas...samo guzu brises :D:D I to samo u krajnjoj nevolji...gluho bilo kakvu bolescugu i od toga dobiti :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

.........nije vrijedno pomena osim stvaranja saobraćajne gužve i maltretiranja građana koji sticajem okolnosti moraju prolaziti pored nestalog Unioninvesta a stvorene još jedne tvrđave blizu centra grada .
Haj malo da razmislimo kad vidimo i tu tvrđavu :D s koje strane je možeš napast' s koje zgrade ili kuće možeš djelovat' osicama rbićima zoljicama iz bližeg okruženja ili snajperićima , da sa Jevrejskog groblja iskopaš kakav minobacač M60 pa da zadaš Paddy-u na vrh :D :D ili nekakvu auto bombu da staviš pored pumpe ili pred sama čelična vrata ..................i ovaj Zoka mora pokrenut :D :D vaku temu.
Boli me Burek za njih jedino što mogu u tom eventualnom haosu ako ga i bude bilo , stradati slučajni prolaznici , stanovnici iz okolnih zgrada .........i čudi me da nisu identificirali prijetnju :D :D .
alek

Post by alek »

mislis li da harmoniju arhitekture :D narusavaju otvoreni prozori na zgradi? :D ja da :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Mislim da su prozori :D djelo rada poreskih obveznika diljem združene Heurope .
alek

Post by alek »

dakako :D ipak je sindikat :D obveznika trebao insistirati na vizuelnom dojmu i estetici :D
Post Reply