Kakva IZ BiH nam je potrebna?
- Ljepoje
#251 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
Kakva SPC BIH nam je potrebna ?
-
mir-vama
#252 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
Smo nam nisi reko da je Muamer i sam bio clan SDA i da ga je SDA postavial na mjesto muhtije i da je on taj koji se odovoio od SDA i poceo svoj put sa svojim obozavaocima ista marioneta u stilu kasnije ceric-fahro. Mislim kada bi pocela sa pricam o Muamerovim politickim avanturama i raskidima trebala bi malo duze vremena da ih sve nabrojim.oridjidji wrote:Dobro si reko Saudija iskesirala novac... Razlika izmedju SDA i Zukorlica je u tome, sto su pojedini clanovi SDA znali krasti i za vrijeme rata, a to su nastavili i poslje ratai pored novca koji su dobijali kao pomoc mnogih zemalja svijeta.mir-vama wrote:sve ovo se moze navest i za Muamera Zukorlica i jos dodat.Lako je vrisast i bit jak na rijeci kad imas 20 telohranitelja oko sebe i para u dzep ..a posebno na ovo danasnje vrijeme.I udarat se po prsima ja sam tarzan.Kad je bilo za vrijeme milosevica kad se SDA borio nema ni jedan jedino govor od cijenjenog Muamera cev je cutao i dodvoravao se srpskim vlastima a sad kad kad je okupio mafijase oko sebe saudija iskesirala love da se siri vehabizam e sad je jak nas MUFTY FROM NEW PEYZER CITY a doduse i ima i Serica jaku licnos iza sebe..oridjidji wrote: Dzaba im kompetentnost i razvikanost bosnjastvom i Islamom, kada su im djela drugacija od svega onoga sto pokazuju. Bolje da im uz ono SDA stoje lisice, nego polumjesec...
A ono Serica spadalo neka se stidi rijeci koje je izgovorio da je onaj Mamlaz seljacki zvani Muamer isto sto je i bio rahmerlija Alija Izetbegovic.Alija je bioo licenje dostojanstva i zastitnik casti musliman a ovaj seljober je olicenje oholosti raspirivac mrznje kako medju muslimanima tako i sa svojim susjedima arogantna ohola seljacina zeljan vlasti para i moci .. kompleksas seljacki.
I sejtan ima dobru retoriku i zna da gadja u slabe tacke a crne duse se povede za njime.I govore e ti si pravi ti dobro pricas
Nek su ti Zilkic, Jusufspahic, Ljajic i Ugljanin dobri i Bakir koji se lize s njima, pogotovo sa Jusufspahicem ciji je vrijedni babuka bio slobin imam.
Ne shvatate vi svrhu Muamera.Srbija njega treba, pali ga lozi ga, da on je zvjezda tabloida dnevnih novina a on misli da je on stvarno zvjezda i ufuro se Mufty.Loze ga i svako dnevno objavlivanje njgovih hrabrih govora,patriotskih,bijanje u prsa Ja bosnjak ja zastitnik ja borac ja pa ja ..
Ustvari to je samo njihova igra.DA BI BOLJE SHAVITLI KAKO SU SVIJETU POTREBNI TERORISTI U BORBI protiv terorizma...:TAKO JE SRBIJI POTREBAN MUHTIJA ZUKOLIC U BORBI PROTIV BOSNJAKA!!!!JER IN MI JE JAKO POGODAN kao ovakav grlat agresivan ratoboran pohlepan narcisoidan egocentrican zeljan para vlasti slave grlat bahat duga jezika kratke pameti.
Trebamo pratiti srpske medije i njihov angazman u ovoj kampanji za izbor BNV. Nije trebalo cekati mnogo na njihovo uplitanje, kao i uvijek, medju prvima se oglasila S. Novosel koja je napravila intervju sa njenim voljenim Zukorlicem koji je objavljen u listu Danas uz bombastican naslov: "Režim u Beogradu vodi tihi rat protiv Bošnjaka"
U ovoj kampanji posebnu paznju obratite na srpske medije koje daju prostora agresivnom i napadnom stilu Zukorlica, kao u primjeru gore, navodno usmjerenog protiv "rezima u Beogradu" i njihovom ugnjetavanju Bosnjaka. Imate sansu da vjerujete da je muhtija tu da se bori za nas opstanak i da Novosel i Danas tu pravednu borbu stave na stupce svojih novina. Sve borac do borca za nas Bosnjake.
Bice jos takvih medija koji ce predstavljati ovu lavovsku borbu muhtijinu. Da, da, srpski mediji.
E ti su stvarni dusmani naseg naroda. To su ljudi koji zele da se fitna u Bosnjaka nastavi, da jedan popaljeni vjerski sluzbenik psujuci na sve legalno izabrane predstavnike Bosnjaka onemoguci minimalno funkcioniranje demokratskih normi i da kod ljudi izazove beznadje i nepovjerenje prema sistemu u kom zive, da muhtiju predstave kao kljuc svih rjesenja.
Iako on navodno huli na Beograd, on tu misli na bosnjacke predstavnike. Pa ako cemo do kraja, konkretno na Bosnjacku listu. Dovoljna je samo ova recenica za onog ko razumije:
"Tadić je moj bivši prijatelj. On je potpao pod uticaj svojih savetnika, koji su ga loše savetovali da je muftija sa IZ i univerzitetom potencijalna opasnost za Srbiju."
Naravno da ti nisi problem i opasnost za Srbiju, lose su savjetovali Tadica. Inace ne bi tebe na novine turili da ovako galamis.
PS:samo da nagglsim da nisam pristalica ni jednog od fudbalskih klubova niti FK Zilkic niti FK Zukorlic.ista svrha i jednih i drugih.marionete u igri raskol muslimana u svrhi ostvarenja cilja zavadi pa vladaj..Slijepci
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#253 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
treba nam BPCLjepoje wrote:Kakva SPC BIH nam je potrebna ?
-
bolton93
#254 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
Zukorlić: Imaju strah od mog izbora
IZVOR: TANJUG
Sarajevo -- Muftija Muamer Zukorlić tvrdi da centri moći, među kojima je i Beograd, koji se pribojavaju da on bude izabran za reis ul ulemu Islamske zajednice u BiH.
On je u centralnom dnevniku sarajevske TV1 naveo da su centri moći izračunali da bi bilo dobro za njih da ga rano isteraju iz rova i nateraju ga, kako sam Zukorlić kaže, na sprint.
Ipak, muftija je poručio da su se prevarili jer ne znaju da je on maratonac, jer su mu dali više medijskog prostora nego što je bilo za očekivati.
“Beograd se zapetljao, jer su svi koncepti protiv Islamske zajednice u Srbiji propali, pa sada nisu sigurni šta je za njih bolje da li da im olakšam i odem iz Srbije, dok je s druge strane, biti na čelu Islamske zajednice velika pozicija… biti reis ul ulema je najčasnija i najvrednija pozicija koju jedan musliman ili jedan Bošnjak može da ima”, rekao je Zukorlić.
Zukorlić je uveren da će, ako se kandiduje, dobiti podršku u BiH, Sandžaku, od, kako je rekao, autoriteta Islamske zajednice i pre svega aktuelnog vrhovnog poglavara muslimana Mustafe Cerića.
On je rekao da njegov koncept islama ne nudi isključiva rešenja i nikada samo za dobro muslimana na račun nemuslimana.
“Svi koncepti koje nudim su za dobro muslimana i za dobro nemuslimanima, jer je islam poslat kao milost svetovima. Islam nije pretnja nikome, Islamska zajednica nije pretnja nikome, a to znači da ni muftija u bilo kom izdanju ne može biti pretnja nikome”, kazao je Zukorlić.
Nedavno, prilikom obeležavanja 20 godina od osnivanju Udruženja sandžaklija u Sarajevu, Cerić je poručio da je muftija Zukorlić njegov predvodnik u “Borbi Bošnjaka u Sandžaku, ”jer on svojim nastupima i svojim delima “svedoči da priča o Sandžaku nikada neće isčeznuti”.
“Alija je pišući „Islamsku deklaraciju“ želeo islamizirati muslimane, tako sada muftija bošnjazira Bošnjake”, rekao je Cerić i muftiji poklonio komplet Izetbegovićevih knjiga.
Sarajevo -- Muftija Muamer Zukorlić tvrdi da centri moći, među kojima je i Beograd, koji se pribojavaju da on bude izabran za reis ul ulemu Islamske zajednice u BiH.
On je u centralnom dnevniku sarajevske TV1 naveo da su centri moći izračunali da bi bilo dobro za njih da ga rano isteraju iz rova i nateraju ga, kako sam Zukorlić kaže, na sprint.
Ipak, muftija je poručio da su se prevarili jer ne znaju da je on maratonac, jer su mu dali više medijskog prostora nego što je bilo za očekivati.
“Beograd se zapetljao, jer su svi koncepti protiv Islamske zajednice u Srbiji propali, pa sada nisu sigurni šta je za njih bolje da li da im olakšam i odem iz Srbije, dok je s druge strane, biti na čelu Islamske zajednice velika pozicija… biti reis ul ulema je najčasnija i najvrednija pozicija koju jedan musliman ili jedan Bošnjak može da ima”, rekao je Zukorlić.
Zukorlić je uveren da će, ako se kandiduje, dobiti podršku u BiH, Sandžaku, od, kako je rekao, autoriteta Islamske zajednice i pre svega aktuelnog vrhovnog poglavara muslimana Mustafe Cerića.
On je rekao da njegov koncept islama ne nudi isključiva rešenja i nikada samo za dobro muslimana na račun nemuslimana.
“Svi koncepti koje nudim su za dobro muslimana i za dobro nemuslimanima, jer je islam poslat kao milost svetovima. Islam nije pretnja nikome, Islamska zajednica nije pretnja nikome, a to znači da ni muftija u bilo kom izdanju ne može biti pretnja nikome”, kazao je Zukorlić.
Nedavno, prilikom obeležavanja 20 godina od osnivanju Udruženja sandžaklija u Sarajevu, Cerić je poručio da je muftija Zukorlić njegov predvodnik u “Borbi Bošnjaka u Sandžaku, ”jer on svojim nastupima i svojim delima “svedoči da priča o Sandžaku nikada neće isčeznuti”.
“Alija je pišući „Islamsku deklaraciju“ želeo islamizirati muslimane, tako sada muftija bošnjazira Bošnjake”, rekao je Cerić i muftiji poklonio komplet Izetbegovićevih knjiga.
-
mir-vama
#255 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
Kad ih pogledaš, njihov izgled te ushićuje; a kad progovore, ti slušaš riječi njihove, - međutim, oni su kao šuplji naslonjeni balvani, i misle da je svaki povik protiv njih. ...(Kuran)bolton93 wrote:Zukorlić: Imaju strah od mog izbora
ko sto navedo u predhodnom komentaru
eto ispade Alija islamista a ceric i zukorlic nasi zastitnici i iskreni bosnjaci:)“Alija je pišući „Islamsku deklaraciju“ želeo islamizirati muslimane, tako sada muftija bošnjazira Bošnjake”, rekao je Cerić i muftiji poklonio komplet Izetbegovićevih knjiga.
ok Cero kako ti kazez SALOM Gudivning i dobro vece
http://www.youtube.com/watch?v=bwitml6E ... re=related
-
hecimnadri
#256 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
Izvor Tanjug(jedna rečenica):
Nisam baš siguran da će Zukorlić imati podršku BiH.
Mi u BiH imamo dovoljno kandidata da nam Zukorlić zaista netreba.
Bojim se da je previše automobila u Sarajevu,netreba nam još i Zukorlićev autopark,nama trebaju oni koji će nas učiti vrijednostima vjere a ne oni koji su se u ime vjere obogatili .
Bojim se da je previše automobila u Sarajevu,netreba nam još i Zukorlićev autopark,nama trebaju oni koji će nas učiti vrijednostima vjere a ne oni koji su se u ime vjere obogatili .
-
theTruePath
#257 Re: Kakva IZ BiH nam je potrebna?
hecimnadri wrote:Izvor Tanjug(jedna rečenica):
nazalost ne pitas se ti kome ce sarajevo dati podrsku vec IZ sarajevo