Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
-
lajkujMe
#51 Re: Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
Imam zdravstveno osiguranje preko biroa sta mi treba vise? 
-
zelenjava
#52 Re: Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
Dobijam potvrdu za doplatak. Još zakasnim po mjesec dana i niko me ne pegla 
- ferratilis
#53 Re: Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
---
Last edited by ferratilis on 03/12/2022 09:06, edited 1 time in total.
- Dinostula
#54 Re: Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
Zna li neko gdje su preselili biro Star grad ? Vise nisu u Sime Milutinovica.
Na vratima napisal isad su negdje u Obala Kulina bana bivse prostorije dns-a (nesto u tom fazonu) bez broja i bez icega ko da svi znamo gdje je taj dns.
Na vratima napisal isad su negdje u Obala Kulina bana bivse prostorije dns-a (nesto u tom fazonu) bez broja i bez icega ko da svi znamo gdje je taj dns.
- Logovan
- insaneinthebrain
- hrle1976
#57 Re: Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
Ja mislim da biro za rad u bilo kojoj drzavi je jako srodan ovom tvom opisu. U Njemackoj da samo procitas komentare ljudi i sta sam sve nacuo od nasih koji su tamo bili.Duhovni Vođa wrote:ActionWoman wrote:Sta mislite o radu biroa za zaposljavanje? Pozitivna, negativna iskustva? Prijedlozi. Cula sam da u Birou Novo Sarajevo imaju osobu koja pomaze pri pisanju CV-a, obucava nezaposlene kako da se ponasaju na razgovoru za posao i sl. Je li iko ikada, od vas koji ste na birou, bio informisan o ovome ili cak koristio tu uslugu? Kako vam se cini osoblje koje radi u biroima za zaposljavanje? Ja sam primjetila da 70% njih pusicak i kada razgovara sa strankama. Vjerovatno od tegobe
Kako se osjecate kad idete tamo?
to pušenje na radnom mjestu još samo ima u nekom sovjetskom zabačenom kraju oko kamčatke tamo gdje još nisu čuli ni da je zid pao, a kamoli šta drugo.
pušenje na radnom mjestu je za moj pojam jednako ili gore vršenju velike nužde nasred kancelarije pred strankom.
fuj.
i takvi da mi pomognu u bilo čemu... danas sam bio nekim drugim poslom tamo i život mi se zgadio. nevjerovatna je ta ljudska peksinavost koja tamo vlada. ophođenja, pozdravljanje, njihovi međusobni razgovori.... oni nikako ne mogu skontati da su dužni da stoje na usluzi građanima. čovjek kad tamo dođe osjeća se katastrofalno i samo može u depresiju upasti. ono je bože sačuvaj i zakloni.
-
didzej1602
#58 Re: Kako vam pomaze Biro za zaposljavanje
ugledah iz tramvaja neki dan, izmedju drvenije i principovog, oblijepili su cijeli prostor natpisima ne mozes fulati nikakoDinostula wrote:Zna li neko gdje su preselili biro Star grad ? Vise nisu u Sime Milutinovica.