Kako protiv ove vrucine,...?
Moderator: anex
-
rikardoreis
jos malo pa moram, po ovom paklu, na vjencanje
ebem ga ko izmisli pozivanje 
-
rikardoreis
evo, uteko sam prije satak vremena, moj pesak
ma ne volim svadbe, ne osudjujem naravno…ali mi ne lezi, pocev od muzike pa do svasta nesta…a sto se tice sahrana i dzenaza, tu je vec druga stvar..nekako mi je dostojanstvenije i svi prisutni ljudi, onako skruseni, izgledaju mi bolji nego inace…i bar nisu pijani… 
-
pesak
Ma dobro to, samo i to ne volim...umro i gotovo..posuti pepeo negde u zrak i tacka...nego mora grob, pa sahrana, pa neka procedura izjavljivanja saucesca,pa se posle pije i jede, bar ovde...
jos se mora i placati za taj grob, a nije bas ni malo...ma to ti je sve neka industrija...moraju da zarade...ostavis mrtcava da ga spale, oni skinu odelo, cipele, sve, sto da propadne, pa to posle preprodaju...ma ludilo. stavis cvece, dodju i sklone, pa posle i to preprodaju...
sta ce ljudi, od necega se mora ziveti...
ma , da ja umrem, lepo me spale i fino bace prah u reku i gotovo, ili u zrak, jos bolje...koje ce mi sahrana i grobno mesto...kojesta.
uf.koja prica...
nikako ne volim da idem na groblja. kod oca nisam isla, ima 10 godina sigurno...sta cu tamo ...mislim ,ne razumem.
ma , da ja umrem, lepo me spale i fino bace prah u reku i gotovo, ili u zrak, jos bolje...koje ce mi sahrana i grobno mesto...kojesta.
uf.koja prica...
-
Orbini
Pa kad me vec pitasbosmen wrote:Bas me zanima sta li si toliko konto kad si morao dva puta prepravljati post.Orbini wrote:Izvini, ali na osnovu ovih tvojih "odgovora" nije da djelujes kao,... vec 100% jesi kakav priglup provokator. Na prirodan nacin.bosmen wrote:Izvini ali djelujes ko vjestacki sav,a ovdje samo prirodni mogu izdrzat...Nije mi jasno samo otkud u ovoj temi..
![]()
Mozda ti je od vrucine![]()
Pa u prvom postu sam bio pregrub, pa sam mislio da sam pretjerao i malo ublazio, otkrio sam i gramaticku gresku poslije, pa sam prepravio i jos ublazio odgovor - tek da ne ostanem duzan.. Hebiga, ja sam ipak dobar insan, nemoj nikad praviti segu od necijeg zdravlja. Nedaj Boze nikome probleme sa pritiskom.
svako dobro
-
zmijaIzmaj
Saian wrote:more evo vec 15 dana ni pupoljka ne pusti, lijep pozdrav s moreTAzmijaIzmaj wrote:e dabogda ti procvjetalo moreSaian wrote:najbolje je u subotu na more, na jedno 3, 4 sedmice![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
ja kontah malo cu se rashladit u Sarajevu kad i ovdje kijamet sjooo, valja danas otvorit festival dostojno, lijep pozdrav, pittomac noge (3) sam po vas cijeli dan brchko ko kakva bakica,
, macco djevice se ne foliraju samo ponekad istaknu chinjenichno stanje
, odoh zhurim valja na :Dfilm:D stic', a onda kasnije i na ovaj Vuletichev

-
mamica papucarka
a gdje su vam te vrucine??? Ja danas u jakni hodala