Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The Nightwatchman wrote:sorry, malo sam popio kontam sta hoces da kazes. samo fazon je u tome da ako izaberes onu ruzniju u raji, ona se na glavu posadi da te nahrani, napije, pokrije vunenim jorganom sa pamučnom navlakom opranom najnovijim lenorom i otpremi slijedeći dan kući taksijem. taman posudila pare od jaranice ili ukrala iz očevog šteka za crne dane
Kralju!!
ah,to ,znaci ruzna zena vs. lijepa zena , OK
inace,tema nije kako se seksati,vec kako osvjeziti vec postojecu vezu
The Nightwatchman wrote:sorry, malo sam popio kontam sta hoces da kazes. samo fazon je u tome da ako izaberes onu ruzniju u raji, ona se na glavu posadi da te nahrani, napije, pokrije vunenim jorganom sa pamučnom navlakom opranom najnovijim lenorom i otpremi slijedeći dan kući taksijem. taman posudila pare od jaranice ili ukrala iz očevog šteka za crne dane
Kralju!!
ah,to ,znaci ruzna zena vs. lijepa zena , OK
inace,tema nije kako se seksati,vec kako osvjeziti vec postojecu vezu
babyline wrote:
pozdrav mome lijepom Boom71
ja strogo vodim racuna o roku trajanja i mjestu gdje je drzim, tako da rijetko imam potrebu da osvjezavam vezu
Jel' u zamrzivaču... tamo je baš posvježe..., a i dugo traje...
Imam jarana koji koristi istu tehniku.
Samo je njegova teorija otprilike: Bolje popit' malo da ti se vid zamagli, pa onda imaš i žensku i večeru i doručak i sve što poželiš, nego gledat' onako da pokupiš što ljepše, pa imaš samo kafu za nekih 7 dana, i to i nju moraš platiti.
i to je tacno
samo toga nisi svjestan kao mlado, neiskvareno bice...to skontas malo kasnije
za stelju sam stvarno prvi put cula u sarajevu...i to romanijska jela nisam, grozno izgleda
kad pomislim na prvih mjesec dana u sarajevu, sjetim se glavobolje...samo mi se spavalo...nikako zapamtiti gdje skrenuti, znam da moram biti na pravom mjestu, ali dosla s druge strane i nikako skontati gdje sam
zelenashica wrote:Šta se ima osvježavati ....kad je već došla do te faze da joj osvježenje treba onda je pustiti neka rahat propadne...nije veza kuća koju moram provjetravati i osvježavati
uze mi riječ iz usta upravo sam to htijela reći ako je moraš osvježavati i svejsetan si toga gotovo, il ako ti nije žao trošiti vrijeme na osvježavanje i renoviranje al boga mi nema tu puno efekta (lično iskustvo) osvježavala osvježavala godinu dana da bi na kraju vidjela da sam dzaba pare bacala na osvježivače
Zato sto nema odgovora na to pitanje! Cuj,kako osvjeziti vezu..
Kad dodje kraj..nema se tu sta osvjezavati..;pzes otvoruti prozore i vrata i sebe osvjeziti..drugo nista ne pomaze..100%