Današnje veze, bar ove što ja imam da vidim su tako pasivne i svode se na svakodnevno kahvenisanje, jedina promijena je mjesto ispijanja kafe, tj. kafića :/ onda veza dosadi i šta onda :/ nema mi ništa mrže kada vidim par kako sjedi zatačkan i šuti :S Pa što ste zajedno dovraga ako nemate zajedničkog jezika :/
Kakve ste vi promijene uvodili kada ste osjetili da vam u vezi postaje dosadno i monotono.
Kakve ideje ste imali, koje ste realizirali i koje su upalile
Ja ću početi prva.
Od početka svoje veze smo se oboje zalagali pravo puno da nam ne bude nikada dosadno i svaki izlazak da nam bude kao posljedni. I stvarno je bilo tako, i sada je...ali me plaši što dolazi loše vrijeme pa nekako čovjek postane pasivniji i sve ideje ispare :/
Kada sjednemo na kafu, zabilježimo datum jer nijedno od nas neće da nam se veza svede na izlaske samo po kafama i na formalne razgovore, više smo tipovi koji će jedan dan glumiti turiste u svom gradu, ići obići kulturne znamenitosti i fotografirati to, sutradan završiti u Pionirskoj Dolini ( dok je radni dan) i pričati sa životinjama ili vozati se kao djeca u onim autićima iako nam je oboma preko 20.godina
Recimo ja za večeras sam planirala, napuniti termosku čajem, navući debeli džemper i u park negdje s njim, piti čaj, pušiti cigarete i grickati nešto.
Jednostavno nisam tip cure koja voli jednolične i uobičajene izlaske