da se ogradimKvaziExpert wrote:sha_ba wrote:zavezat i zakljucat u podrum, na tavan, garaza kako ti je zgodno, pusti je tako po godine, obavezno daji joj da jede i pije, al ne previse, ubjedjuj je svaki dan da je luda za tobom i skontace sama....
samo pazi nije legalno
i ti obracas paznju na sitnice
Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
-
sha_ba
#76 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
- Njanjavi
#77 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Nisi livada shabanadjovicko jbemgasha_ba wrote:da se ogradimKvaziExpert wrote:sha_ba wrote:zavezat i zakljucat u podrum, na tavan, garaza kako ti je zgodno, pusti je tako po godine, obavezno daji joj da jede i pije, al ne previse, ubjedjuj je svaki dan da je luda za tobom i skontace sama....
samo pazi nije legalno
-
sha_ba
#78 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
rasna jesamNjanjavi wrote: Nisi livada shabanadjovicko jbemga
- Njanjavi
#79 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
To se podrazumjeva poboguMostarac_x wrote:E kako vole kad ih biješNjanjavi wrote:Snimi je na hinjaka dok je jebes, pa je ucjenjuj da ces joj materi i ocu pokazat kolka je rospija![]()
Tvoja je za vascjeli zivot poslje toga.
Zene ti vole takve kombinacije snalazljivosti i psihopatije
Djes vidio ljubav bez sohe il barem parmaka dobrog
- Njanjavi
#80 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
sha_ba wrote:rasna jesamNjanjavi wrote: Nisi livada shabanadjovicko jbemgapika li se to
![]()
Ma pika se teb sve, samo ne pravi belaj
- Edin H.
#82 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Tzv. disclaimersha_ba wrote:da se ogradimKvaziExpert wrote:sha_ba wrote:zavezat i zakljucat u podrum, na tavan, garaza kako ti je zgodno, pusti je tako po godine, obavezno daji joj da jede i pije, al ne previse, ubjedjuj je svaki dan da je luda za tobom i skontace sama....
samo pazi nije legalno
A disclaimer is generally any statement intended to specify or delimit the scope of rights and obligations that may be exercised and enforced by parties in a legally recognized relationship.
-
SSemir
#83 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
citam naslov, i kontam u autu nece da veze pojas 
- Edin H.
#84 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Ja, mozda je grudi bole od pojasaSSemir wrote:citam naslov, i kontam u autu nece da veze pojas
- Njanjavi
#85 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Ja sam pomislio na sve ostale oblike vezanja i sadomazohisticnih praksi.SSemir wrote:citam naslov, i kontam u autu nece da veze pojas
Vezanje u autu mi na kraj pameti ne bi.
Haman sam zesci sicko
-
sha_ba
#86 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
a jes, krave su rasne
livade rosne.... onda sam rosna
livade rosne.... onda sam rosna
- relativno84
#87 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Njanjavi wrote:Snimi je na hinjaka dok je jebes, pa je ucjenjuj da ces joj materi i ocu pokazat kolka je rospija![]()
Tvoja je za vascjeli zivot poslje toga.
Zene ti vole takve kombinacije snalazljivosti i psihopatije
Samo pazi da imas vise kopija na razlicitim lokacijama, bolje se osigurati
Tebi i Bogu samo pripada
- berenice
#88 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Da, da, tzv. Stokholmski - ovo je mozda najrealniji prijedlog, obzirom da mi kao narod vec pokazujemo naznake istog, pa joj je sigurno podsvjesno blizak. Ne bi joj nista sad toliko cudno bilo... HmmmEdin H. wrote:Da, postoji taj sindrom gdje se zrtva veze za kidnaperasha_ba wrote:zavezat i zakljucat u podrum, na tavan, garaza kako ti je zgodno, pusti je tako po godine, obavezno daji joj da jede i pije, al ne previse, ubjedjuj je svaki dan da je luda za tobom i skontace sama....
samo pazi nije legalno
Nista, eto, pa razmisli.
-
prog321
#89 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
-
Najlakši nacin je da uzmes konopac i vežeš je oko pasa.
Progresivnija metoda je da je zatvoris u tamnu ćeliju i za svaku kap vode ili komad kruha mora reći ' I love you'.
Ima još ali ovo mi je sa vrha glave
Ps. Upravo vidjeh da Sha_ba dodje na sličnu ideju.
Great minds think alike.
-
Najlakši nacin je da uzmes konopac i vežeš je oko pasa.
Progresivnija metoda je da je zatvoris u tamnu ćeliju i za svaku kap vode ili komad kruha mora reći ' I love you'.
Ima još ali ovo mi je sa vrha glave
Ps. Upravo vidjeh da Sha_ba dodje na sličnu ideju.
Great minds think alike.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#90 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
ima na piku... cijena sitnica
P.S. Meni pomaže
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#91 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Da znas da je to jedan hajvan u Sarajevu i uradio, ne bi ni iz zajebancije isto napisao.gnjev wrote:Izbodes je 20 puta nozem i poslije ce pristati da se uda za tebe
Djevojka je nekim cudom prezivjela, ali su traume sigurno ostale. Naoko izgleda normalno, lijepa je, ali sigurno pati, jer je to jedno strasno iskustvo
-
Pirija
#92 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
ma nista od toga
nadji si novu
nadji si novu
- ho oponopono
#93 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
...ma ni gatke ti ne pomazu...ne vrijedi...sve manipulativne metode ne vrijede, jedino ako si mazohista pa uzivas u cinjenici da te ne voli vise...e onda ...nema vam pomoci... 
- Saian
#94 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
poCjeti me
kalesijski slavuj wrote:evo onda idemo dalje:
u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI!
eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna.
raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo.
LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"!
ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac.
nase ti cure sex ne vide kao uzitak nego ko neku obavezu. legnu, vrisnu kad ubodes i vrisnu kad svrsis. sta da kazem?
TOTALNO LUDE!
-
aminchev2
#95 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Znas, fino je vidjeti da osoba zna dovoljno o sebi da moze reci gdje je problem.
Ljubomora i te sitnice o kojima se sikiras su to sto unistava vezu. Bila sam u vezi sa momkom (to jeste, covjekom), koji bi ponekad bez ikakve provokacije samo shiznuo. Popravio se dosta, ali je mene izgubio - mozda je to i bolje, jer sam mu znala zivce vaditi, ipak se tango igra u dvoje.
Ja bih ti preporucila da popricas sa psihijatrom radi sebe da bi vidio zasto se ponasas kako se ponasas - nista ne dolazi preko noci, zato je tesko nesto izlijeciti preko noci.
Ljubomora i te sitnice o kojima se sikiras su to sto unistava vezu. Bila sam u vezi sa momkom (to jeste, covjekom), koji bi ponekad bez ikakve provokacije samo shiznuo. Popravio se dosta, ali je mene izgubio - mozda je to i bolje, jer sam mu znala zivce vaditi, ipak se tango igra u dvoje.
Ja bih ti preporucila da popricas sa psihijatrom radi sebe da bi vidio zasto se ponasas kako se ponasas - nista ne dolazi preko noci, zato je tesko nesto izlijeciti preko noci.
- Dr Kova
#96 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Meni je bila ista situacija, samo obratno, ona je bila ovakva kao ti sada... Hodali smo 3 god i ja sam batalio, nisam to mogao trpiti. Mogu ti reći da nisam odavno ništa bolje uradio...UltraMatematicar wrote:jer cesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...
-
prog321
#97 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Najgore je kada hodas sa nekim koga ne mozes podnijeti.
Zao mi je te djevojke. Vjerovatno si joj samom pojavom dosadan. I jos te mora trpjeti u svojoj blizini jer ne citas njezine signale. Razliguuu.

Zao mi je te djevojke. Vjerovatno si joj samom pojavom dosadan. I jos te mora trpjeti u svojoj blizini jer ne citas njezine signale. Razliguuu.
- ho oponopono
#98 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
..ma znas sta mala fuck you, odjebi ju bolan ...bum tras...smaras me...mogu ja da biram, ovo sranje da trpim pih...izlazim vanka sa novom djevom nocas,nema nas vise...
...ali to joj saopsti nakon sto ju dobro izjebes...dok se ona oblaci onako nonsalantno joj saopsti novost...ili ces ju otjerati zauvijek ili ce ti stope ljubiti...mada djevdjir mi veli da nema nist od vas...
i 
...ali to joj saopsti nakon sto ju dobro izjebes...dok se ona oblaci onako nonsalantno joj saopsti novost...ili ces ju otjerati zauvijek ili ce ti stope ljubiti...mada djevdjir mi veli da nema nist od vas...