Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
-
UltraMatematicar
#1 Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
u vezi sam 2 godine sa djevojkom, ali ona je nekako ohladila, hladnije se ponasa, i ne krije to, kaze da sam ja kriv sa svojim ponasanjem, a mozda i jesam, jer cesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...
eh sad, pitam ja vas kako da prestanem da se opterecujem nekim crnim mislima i kako je opet vezati za sebe, da opet bude luda za mnom?
Molio bih bez glupih komentara
eh sad, pitam ja vas kako da prestanem da se opterecujem nekim crnim mislima i kako je opet vezati za sebe, da opet bude luda za mnom?
-
maida95
#2 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Riješi ovoUltraMatematicar wrote:cesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...
- supercali
#3 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
kupi lisice u sex shopu
-
UltraMatematicar
#4 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Na koji nacin se najlakse kutarisati toga?maida95 wrote:Riješi ovoUltraMatematicar wrote:cesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...
-
maida95
#5 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Zapitaj prvo sebe iz kog razloga se tako ponašaš, da li je to zbog nje, ili imaš neke svoje nesigurnosti koje tako projektuješ 
-
Boskero
#6 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:44, edited 3 times in total.
- radiša
#7 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Kralju glupo je bilo koga tjerat na bilo sta,hoce nece,skontaj samo da tebe neko tjera na nesto protiv tvoje volje...
Pokusaj sam sa sobom rjesit neke stvari jer si svjestan da pretjerujes,kad to sredis i ako sredis onda ti se mozda stvari vrate u normalu.
Pokusaj sam sa sobom rjesit neke stvari jer si svjestan da pretjerujes,kad to sredis i ako sredis onda ti se mozda stvari vrate u normalu.
-
maida95
#8 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
A postoji i mogućnost da je djevojka jednostavno ohladila, ne osjeti više što je osjećala, al' je strah da raskine 
- Bianconeri1988
#9 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Ma buraz piši propalo, i mene je zadesila ista sudbina, evo nekoliko mjeseci sve pokušavam, ne bi li je vratio, ali ne ide, kad neće, neće. Ne voli te više, isto kao mene što moja ne voli.
Ja se još uvijek nisam pomirio s tim da je otišla za sva vremena, ali se privikavam malo po malo na život bez nje.
Ja se još uvijek nisam pomirio s tim da je otišla za sva vremena, ali se privikavam malo po malo na život bez nje.
-
Emirpitanje
#10 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Kako je natjerat? Cim ti nju hoces tjerati nesto ne valja sa tobom. Puskom jarane, ako ne puskom onda batinama i puskomUltraMatematicar wrote:u vezi sam 2 godine sa djevojkom, ali ona je nekako ohladila, hladnije se ponasa, i ne krije to, kaze da sam ja kriv sa svojim ponasanjem, a mozda i jesam, jer cesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...
- muha_sa
#11 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
jedna se otegla druga se protegla
jedan se otego drugi se protego
stare umotvorine
jedan se otego drugi se protego
stare umotvorine
-
Emirpitanje
#12 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Sustina je, ti ces biti ti, ona ce biti ona, neces se promjeniti a nece ni ona. Hoces mozda mjesec - dva i onda po starom. Pusti.
- zeina
#13 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
IGNORE!!!
Ne pokazuj joj toliko da ti je stalo, pravi se da ima milion drugih koje te jedva cekaju, ne prigovaraj za svaku sitnicu nego budi odlucan...ono kao hoces-neces, ne moras...budi musko a ne mekusac, nek bude svjesna da moze da te izgubi i da bi neka druga s tobom bila sretna a i ti s njom...znas kako kazu....rado bi se mi odrekli mogih stvari u zivotu da se ne bojimo da ce te stvari nekome doobro doci, to ti je neka cudna ljudska osobina ali veoma istinita, samo kada u njoj proradi ljubomora mozes biti siguran da joj je i dalje stalo....ako nakon svega i dalje bude hladna i nezainteresovana onda tu nemas sta da trazis.
Ne pokazuj joj toliko da ti je stalo, pravi se da ima milion drugih koje te jedva cekaju, ne prigovaraj za svaku sitnicu nego budi odlucan...ono kao hoces-neces, ne moras...budi musko a ne mekusac, nek bude svjesna da moze da te izgubi i da bi neka druga s tobom bila sretna a i ti s njom...znas kako kazu....rado bi se mi odrekli mogih stvari u zivotu da se ne bojimo da ce te stvari nekome doobro doci, to ti je neka cudna ljudska osobina ali veoma istinita, samo kada u njoj proradi ljubomora mozes biti siguran da joj je i dalje stalo....ako nakon svega i dalje bude hladna i nezainteresovana onda tu nemas sta da trazis.
-
Emirpitanje
#14 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Pa to igranje igara samo jos vece sranje napravi
- KUZNETSOV
#15 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
za ovakve ljude je potreban onaj šerijatski sistem, pogledo sam te moja si 
-
dječak sa šibicama
#16 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
"Kad nas ljube, zene nam oprastaju sve, cak i nase zlocine. A kad nas ne ljube, ne oprastaju nam nista, cak ni nase vrline."
Honore de Balzak
Honore de Balzak
-
Emirpitanje
#17 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
dječak sa šibicama wrote:"Kad nas ljube, zene nam oprastaju sve, cak i nase zlocine. A kad nas ne ljube, ne oprastaju nam nista, cak ni nase vrline."
Honore de Balzak
Tako je sa svima, ne samo sa zenama
- al_akhisari
#18 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
dječak sa šibicama wrote:"Kad nas ljube, zene nam oprastaju sve, cak i nase zlocine. A kad nas ne ljube, ne oprastaju nam nista, cak ni nase vrline."
Honore de Balzak
- insomnia78
#19 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?

Pretvara "NE" u "mmmhmhhmmm"
- zeina
#20 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Ja to ne bih nazvala igranjem, to je vrsta sazrijevanja, ucenja kako da se ponasas u zivotu i kako da se nosis sa raznim situacijama....treba biti iskren u mnogim situacijama, ali prije toga treba dobro procijeniti u kojim...iskrenost i dobrota jesu vrline, ali cesto lose za onoga ko ih posjeduje, treba malo i mozgom razmisljati a ne samo srcemEmirpitanje wrote:Pa to igranje igara samo jos vece sranje napravi
- insomnia78
#21 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Nije to los savjet al se ne moze primjeniti za ovu situacijuzeina wrote:Ja to ne bih nazvala igranjem, to je vrsta sazrijevanja, ucenja kako da se ponasas u zivotu i kako da se nosis sa raznim situacijama....treba biti iskren u mnogim situacijama, ali prije toga treba dobro procijeniti u kojim...iskrenost i dobrota jesu vrline, ali cesto lose za onoga ko ih posjeduje, treba malo i mozgom razmisljati a ne samo srcemEmirpitanje wrote:Pa to igranje igara samo jos vece sranje napravi
Nije se ona o'ladila zbog iskrenosti i dobrote
Pogledaj sta kaze sam za sebe
Ona jedva ceka da zbrise
- shiny
#22 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Možda da joj daš malo prostora da skonta šta hoće. Možda izgubiš, ali ako je skroz ohladila džaba sve. Možda joj je samo malo dosadilo. Za osjećanja nema pravog savjeta. Da ima, svi bi bili sretni.
-
svemirska_vjeverica
#23 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Niko ne zeli biti sam. Nasla je drugog frajera ili nekoga ko joj se svidja, nisu jos prohodali jer im ti smetas. Nema muda prekinuti vezu, pa svojim ponasanjem tjera da ti to uradis. Pogrjesio si jer si joj poklonio previse paznje- stoga nisi joj vise interesatan.
Pisi propalo, trazi sebi nesto drugo ali ovaj put nemoj praviti istu gresku
- insomnia78
#24 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Cekaj, po tebi je ovo previse paznje?svemirska_vjeverica wrote:Niko ne zeli biti sam. Nasla je drugog frajera ili nekoga ko joj se svidja, nisu jos prohodali jer im ti smetas. Nema muda prekinuti vezu, pa svojim ponasanjem tjera da ti to uradis. Pogrjesio si jer si joj poklonio previse paznje- stoga nisi joj vise interesatan.
Doduse, jeste al u negativnom smislucesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...
-
svemirska_vjeverica
#25 Re: Kako natjerati djevojku da se veze opet ?
Naravno. Tu je neka simpatija ili potencijalni decko u blizini...insomnia78 wrote:Cekaj, po tebi je ovo previse paznje?svemirska_vjeverica wrote:Niko ne zeli biti sam. Nasla je drugog frajera ili nekoga ko joj se svidja, nisu jos prohodali jer im ti smetas. Nema muda prekinuti vezu, pa svojim ponasanjem tjera da ti to uradis. Pogrjesio si jer si joj poklonio previse paznje- stoga nisi joj vise interesatan.
Pisi propalo, trazi sebi nesto drugo ali ovaj put nemoj praviti istu greskuDoduse, jeste al u negativnom smislucesto znam biti napast, srati za svaku sitnicu, biti ljubomoran itd itd...