Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ludi Kure wrote: ...hmm... ako je vec volis i ako zelis da joj kazes onda je to jednostavno... ja bih ti predlozio da prvo odigras "hladno"... par dana, cisto da vidis kako "riba trza" pa ako se ispostavi da je ona fakat "zagrizla mamac" onda joj postepeno pusti "toplu" i na kraju uz jedan mali znak paznje reci "jebo mater ako te ne volim"
prleitihi wrote:đeš joj to govoriti ako niste zajedno????..
(zmiuga..iako nismo zajedno..volim te.. :D:D:D )
a ti a ti a ti, sokiras me majke mi
(volim te, bez smaja hihihihihiih)
malo sam ono rego pocrnio.. :D ..da ovi preko bare bolje vide.. :D ..al' pustit ću ja tebe s njim na večeru..i s edvinom..nou frks..jer ni tebi ne smeta kad ja izlazim sa svojim drugaricama.:D:D
Pitanja:
1. Jesam li ja nesto kontra skonto ili vas dvoje niste zajedno(ono ne hodate, ne drapate se itd.)?
2. Koliko godina je tebi, koliko njoj?
Ako je odgovor pod jedan da niste zajedno, ne govori joj to za Boga miloga, ispasces budala.
Ako ste ti i ona mladji od 20(a isharet mi je da jeste), ne brini. Taj osjecaj je normalan, javlja se cesto...i uvijek glede i u svezi sa drugom zenom.
P.S. Ono, on kaze volim te, ona i ja tebe i onda polete jedno drugom u zagrljaj...to ima samo u filmovima.
Najbolje da joj to kažeš u krevetu, dok ona spava čvrstim snom, pa se ujutro (ako san ipak nije bio tako čvrst kao što si mislio) praviš kako si sinoć nešto jaaaaaakooooo ružno sanjao
Dva preduslova za ovakava način:
1. prije spavanja konzumiraj umjereno veliku količinu alkohola, kako bi u stradanskoj vadioni i alkohol dao svoj doprinos.
2. morate nekada i spavati zajedno, tj morali biste biti u nekoj emotivnoj vezi ispunjenoj sa kakvim fizičkim kontaktom
van Basten wrote:Najbolje da joj to kažeš u krevetu, dok ona spava čvrstim snom, pa se ujutro (ako san ipak nije bio tako čvrst kao što si mislio) praviš kako si sinoć nešto jaaaaaakooooo ružno sanjao
Dva preduslova za ovakava način:
1. prije spavanja konzumiraj umjereno veliku količinu alkohola, kako bi u stradanskoj vadioni i alkohol dao svoj doprinos.
2. morate nekada i spavati zajedno, tj morali biste biti u nekoj emotivnoj vezi ispunjenoj sa kakvim fizičkim kontaktom
djela buraz, nista rijeci....
meni nije malo jasan ovaj tvoj slučaj
ti se kao druzis sa tom djevojkom ili...????
ako nemas nista vise osim prijateljstva sa tom curom ne govori joj nista...malo istaktiziraj....ispitaj situaciju...za to ti treba vremena i strpljenja....ako osjetis ili vidis da nema pozitivnih vibracija sa njene strane odustani!!!...uprskat ces stvar i pokvariti prijateljstvo....
hej frajeru, toliko slobodnih zena na ovom svijetu, ne ocajavaj...