kako joj reći da je volim
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Umjetnik a
#1 kako joj reći da je volim
malo sam i stidljiv pa mi treba više vremena da joj kažem da je volim
ali djevojka je starija od mene i ne znam kako da kažem starijoj djevojci da je volim ali da me shvati ozbiljno, a ne jesi li ti dobro, šta ti je bolan...
nisam siguran sviđam li joj se uopće, jer nekad je tako topla "prema" meni a nekad "hladna", pa ne mogu da to skontam
ali djevojka je starija od mene i ne znam kako da kažem starijoj djevojci da je volim ali da me shvati ozbiljno, a ne jesi li ti dobro, šta ti je bolan...
nisam siguran sviđam li joj se uopće, jer nekad je tako topla "prema" meni a nekad "hladna", pa ne mogu da to skontam
-
Umjetnik a
ne kontam ovoHantraga wrote:nemoj joj jarane ni govoriti da je volis...Sve dok ne osjetis kako to mozes sa lakocom da to izustis...
- ahmed&nedzad
Zbari je ba, pa će ti kasnije stalno dosađivati da joj kažeš da je voliš. 
- GandalfSivi
Potpis...pitt wrote:
limvo te ko FCS.......daleko najbolja:D:D
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#14 Re: kako joj reći da je volim
Umjetnik a wrote:malo sam i stidljiv pa mi treba više vremena da joj kažem da je volim
Kada to osjetis, ... pogledaj je u oci i reci joj sto osjecas, ... jednostavno joj reci da je volis.
Ako te upita, "jesi li dobro i sta ti je bolan", bit ce ti jasno da nije ni zasluzila to sto si joj rekao. Odes i zaboravis sve, .... sto prije to bolje po tebe.
Eto, .... tako to rade umjetnici, ...
-
spijun_KA
Oooooooo, .... pa to je tako jednostavno i daleko od bilo kakvog problema. Za tako nesto ne treba biti umjetnik.
Kada to osjetis, ... pogledaj je u oci i reci joj sto osjecas, ... jednostavno joj reci da je volis.
kratko i jasno, bez mnogo "pametovanja"!
- zolloo85
ona nemože uvijke biti "topla" prema tebi. upravo je to jedna od predrasuda u ljubavi. razmisli koliko dugo ste skupa, da li je bilo više dobrih momenata ili loših, i ono najvažnije odaberi pravi momenat kada češ to reći. potrudi se da to bude iz srca. ako ne upali onda nije za tebe.
"najgori način da ti neko nedostaje jeste da je tu kraj tebe a znaš da ga nikada nečeš imati" Markez
čak i ako ne upali odmah, malo se potrudi. djevojke ponekada hoče nekoga ko ime neće samo govoriti da ih voli več će i pružiti dokaze.
"lahko je govoriti da voliš. treba pružiti dokaze." Hazreti Mevlana
"najgori način da ti neko nedostaje jeste da je tu kraj tebe a znaš da ga nikada nečeš imati" Markez
čak i ako ne upali odmah, malo se potrudi. djevojke ponekada hoče nekoga ko ime neće samo govoriti da ih voli več će i pružiti dokaze.
"lahko je govoriti da voliš. treba pružiti dokaze." Hazreti Mevlana
-
Ludi Kure
nemoze ti to niko reci kako, jer ta carobna rijec sama od sebe dolazi...
- dacina_curica
Ludi Kure wrote:...hmm... ako je vec volis i ako zelis da joj kazes onda je to jednostavno... ja bih ti predlozio da prvo odigras "hladno"... par dana, cisto da vidis kako "riba trza" pa ako se ispostavi da je ona fakat "zagrizla mamac" onda joj postepeno pusti "toplu" i na kraju uz jedan mali znak paznje reci "jebo mater ako te ne volim"
da se mi slucajno ne znamo?
- cyprus
#21 Re: kako joj reći da je volim
I mene ovo živo interesuje.Umjetnik a wrote:malo sam i stidljiv pa mi treba više vremena da joj kažem da je volim