Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
madner wrote:To je vec odavno izvodljivo treba ti malo bolji GPS uredjaj, ali garantujem ti da ta firma koja ga ugradi u svoje auto odma gubi srasno puno kupaca.
Mislio sam na zakonski propis, za sva vozila, kao sto sad moras imati recimo rezervni tocak, tako moras imati i taj "dinamicki limiter" Nadju te bez njega, zavrsio si karijeru vozaca... ili jos bolje naplate ti kaznu da moras prodati ono jada sto vozis... hihihi.
Kako bi bilo da ukinemo zabrane izvan naseljenih mjesta?
Jesi ti kada vozio od lasvanske petlje do Travnika
"nenaseljenih mjesta" nema A lokalni teenageri s tatinim BMW-ima ti samo izlijecu sa prilaznih staza da bi potom skrenuli na kafu kod komsije 10m nize.
To sto ti se ubaci pred branik je normalno
Last edited by terapija on 11/07/2008 09:28, edited 1 time in total.
terapija wrote:I ja obozavam brzu voznju ali hebem mu misha, za to postoje predvidjena mjesta, a bogami i vozila. Sta ima neki jado s kecom da ulazi u krivinu 90. Pa to je unaprijed osudjeno na propast. Hajde da je to nov kec npr. neki GTI, ali ja nisam jos vidio tehnicki 100% ispravnog...
Eh super, sad mi reci gdje u BiH imaju "predvidjena" mjesta za to?
madner wrote:Zombi:
Covjek ne moze ne spavati duze od hefte, ma kolko probo.
Kao neko ko je učinio glupost i zaspao na autobahnu pri 150 km/h, mislim da je taj dio vrlo realan. Skoro pa identična situacija, samo bez onako drastičnih posljedica.
madner wrote:Zombi:
Covjek ne moze ne spavati duze od hefte, ma kolko probo.
Kao neko ko je učinio glupost i zaspao na autobahnu pri 150 km/h, mislim da je taj dio vrlo realan. Skoro pa identična situacija, samo bez onako drastičnih posljedica.
Dobar klip!
Mantalo ti se i poceo si sverat?
Ja sam zaspao na magistralnom putu, ali nije bilo predigre.
Kupao se i skakao cijeli dan i kreno iz Neuma u Makarsku oko ponoci.
Poslje regularno cijelu noc dernecio i odvukao auto nazad.
Iskreno meni nije zao ovih debila (sto vole brzinu) kad im se nesto desi, zao mi je ako neko drugi ni kriv ni duzan nastrada...A sto se tice ovih ludjaka...haveru zaleti se sa 180kmh u banderu svima ce nam bolje biti...
P.S. odlican klip, perfektno uradjen, svaka cast autoru teme i ne obracajte paznju na ovu djecurliju sto vole brzinu...lafo GTI, spojleri, lampice, kiceraj i ostala sranja ...fuj