Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Layne

#476 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Layne »

ljubav_aha wrote:ok,dvoje se zavole,vjencaju,nemaju posla,kako ce zivjeti bez novca,ko ce ih finansijki podrzavati :?: nafaka :!: :?:
Haj života ti odluči se, evo ti jedan post kad si se čudila što sam ja govorio da se ne bi ženio kad ne bi im'o uslove.
ljubav_aha wrote:layne,znaci,cak i kad bi postojala prilika,ti se ne bi ozenio :? znaci,za tebe je brak suvisan finansijski rizik :!: :?:
burek_in_space

#477 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

ljubav_aha wrote: pito_moja_slatka nismo zecevi ;-)
U pravu si,greo'ta je ovakvog momka porediti sa zecom. :mrgreen: :lol:
ljubav_aha

#478 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

Layne wrote:
ljubav_aha wrote:ok,dvoje se zavole,vjencaju,nemaju posla,kako ce zivjeti bez novca,ko ce ih finansijki podrzavati :?: nafaka :!: :?:
Haj života ti odluči se, evo ti jedan post kad si se čudila što sam ja govorio da se ne bi ženio kad ne bi im'o uslove.
ljubav_aha wrote:layne,znaci,cak i kad bi postojala prilika,ti se ne bi ozenio :? znaci,za tebe je brak suvisan finansijski rizik :!: :?:

ti ocevidno nisi u toku :mrgreen: nisam se uopste cudila,ni tad kao ni sad :) nisi shvatio moj stav u mom starom postu :) pitanje je bilo uslovljeno tvojim stavom,nisma uopste izjavila vlastito misljenje :)
ljubav_aha

#479 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

burek_in_space wrote:
ljubav_aha wrote: pito_moja_slatka nismo zecevi ;-)
U pravu si,greo'ta je ovakvog momka porediti sa zecom. :mrgreen: :lol:
aha :lol:
Layne

#480 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Layne »

ljubav_aha wrote:ti ocevidno nisi u toku :mrgreen: nisam se uopste cudila,ni tad kao ni sad :) nisi shvatio moj stav u mom starom postu :) pitanje je bilo uslovljeno tvojim stavom,nisma uopste izjavila vlastito misljenje :)
Jok, izjavila si moje mišljenje :roll:

Priznaj ba da sama sebe demantuješ iz teme u temu, nije sramota ne znati šta hoćeš.
ljubav_aha

#481 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

Layne wrote:
ljubav_aha wrote:ti ocevidno nisi u toku :mrgreen: nisam se uopste cudila,ni tad kao ni sad :) nisi shvatio moj stav u mom starom postu :) pitanje je bilo uslovljeno tvojim stavom,nisma uopste izjavila vlastito misljenje :)
Jok, izjavila si moje mišljenje :roll:

Priznaj ba da sama sebe demantuješ iz teme u temu, nije sramota ne znati šta hoćeš.
da,podvukla sam tvoje misljenje :) potvrdila u pitanju na obe teme :)
ljubav_aha

#482 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

Layne je napisao: (čitaj nemam para ) :mrgreen:
ljubav_aha:znaci pare su problem...ne treba se zeniti osobom koja zeli samo tvoje pare,nisi nista izgubio
layne:Nisam mislio tako, ipak treba para za život, zar ne?
ljubav_aha:to se podrazumjeva,cujem i znam da je tesko imati posao u BiH,osobe ne zele imati djecu jer nemaju novca,jer ne zele raditi sve i svasta,i jer nemaju mnogo izbora,opcenito receno,znaci,zelis,reci,da je "ulazak" u brak ovisan o egizstencijalnim faktorima,a to su upravo novac i posao
layne:Mislim da jeste. Bio bi glup da se oženim i mislim da ću živjet od ljubavi.
Kakva je trenutna situacija, ne mislim da bi mogao preživit od svoje plate, čak i da sam živim.
Ne govorim da ne bi dao ženi da radi, da ne dođe do zabune, al to je moje mišljenje.
ljuba_aha:layne,znaci,cak i kad bi postojala prilika,ti se ne bi ozenio :? znaci,za tebe je brak suvisan finansijski rizik :!: :?:
layne:Samo kažem da ne bi srljao.Doduše, nisam još imao priliku, pa sad tako razmišljam.Možda bi se i moje mišljenje promjenilo.

intervju :-) sa osobom koja ima platu :) a ovdje je tema o osobama koje namju ni 2KM u dzepu :)
blacklady01

#483 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by blacklady01 »

Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
treba ti najmanje 5-6km :)
Sally_Bowles

#484 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sally_Bowles »

kahvenisati se vala može i kući, a i jesti (nekako mi sigurnije kad ja skuham nešto od onih restoranskih splačina)...
veći mi je merak šetati...
a pare nisu problem, para nema :)
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#485 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anjusha »

Ama to se sad trazi. Kako muski ne kontaju? Setanje i setanje i samo setanje... Mozda malo voznje biciklom ili cak i trcanja... Pa moraju se nekako izgubiti ovi zimski kilogrami :D
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#486 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Toto »

burek_in_space wrote:
lolita_xx wrote:tesko :D
Volim iskrene djevojke! :mrgreen:

Chishco,za 2 KM ne mozhesh ni paket kondoma kupiti.I kako sad da imash curu zhivota ti?! :oops:
nek predje na suprotni pol
ustedice bar na kondomima
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#487 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anjusha »

a spolno prenosive bolesti? a aids? :shock:
cccccccc
djeco moja, samo se igrajte ....
fixer

#488 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fixer »

anjusha wrote:a spolno prenosive bolesti? a aids? :shock:
cccccccc
djeco moja, samo se igrajte ....
jebo aids. od aidsa i narkomanije se duze zivi nego od penzije i sporta. moderne zablude. :D
Sally_Bowles

#489 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sally_Bowles »

ehh, nije sve u sex-u, nešto je i u 2 KM :D
Microsoft

#490 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Microsoft »

Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
To je apsolutno nemoguce, naravno da ima i sponzorstva i kod nas :D Npr. sad ti sjedis sa djevojkom pitas je sta ce popit - ona ko iz topa REDBULL , pa onda idu sljedeca pitanja tipa -a kakav ti je to sat na ruci ? - hm, kakav ti je to novcanik ? - A sta to vozis ? i tako dalje to se moze u nedogled . Znaci najbolje otic u neko selo, nac neku rumenu djevojku i rec joj : " ja sam iz sarajeva(ili neki drugi grad)" i ona ce razdragano govoriti da je vodis odatle :D ali to ima jednu manu... cule ove na selu sta se radi u gradu pa su i one pocele :shock: .. ne znam sta ti je ciniti :D
jorgan

#491 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by jorgan »

Microsoft wrote:
To je apsolutno nemoguce, naravno da ima i sponzorstva i kod nas :D Npr. sad ti sjedis sa djevojkom pitas je sta ce popit - ona ko iz topa REDBULL , pa onda idu sljedeca pitanja tipa -a kakav ti je to sat na ruci ? - hm, kakav ti je to novcanik ? - A sta to vozis ? i tako dalje to se moze u nedogled . Znaci najbolje otic u neko selo, nac neku rumenu djevojku i rec joj : " ja sam iz sarajeva(ili neki drugi grad)" i ona ce razdragano govoriti da je vodis odatle :D ali to ima jednu manu... cule ove na selu sta se radi u gradu pa su i one pocele :shock: .. ne znam sta ti je ciniti :D
pa i nije bas tako :D .. naravno da je moguce imati curu ako nemas para da izadjes sa njom ,ja sam najbolji primjer.Moj momak je dobio otkaz sa posla prije par mjeseci ,ali danas se snalazi kako zna. Naravno ja ga toliko volim da mi pare ne znace nista ,a upoznala sam ga isto tako bas kad je dobio otkaz , dakle nije imao nesto puno novaca.Iako mi je prije bilo vazno da moj buduci momak ima fakultet, da ima koliko toliko solidan zivot , sada mi to nista ne predstavlja jer sam shvatila sta je zapravo ljubav.Posto ja zivim eto u nekoj kao obrazovanoj , kulturnoj itd bla bla bla porodici , od mene se ocekuje da imam momka/ muza koji je barem priblizno u slicnoj porodici kao ja. E tu nastaju svađe sa prijateljima tipa " on nije tvoj nivo" a isto tako i sa roditeljima. Sta je tu je , ja se tjesim , znam da me voli a i ja njega i sve sto mi treba sama cu steci posto se smatram sposobnom , znaci ne treba mi nikakav tatin i mamin sin da me sponzorise i placa pice.ljubav,ljubav i samo ljubav:D. Osim toga zanimljivije kada nesto stices zajedno sa osobom koju volis ,a ne kada ti je sve servirano. Nisu bas sve djevojke sponzoruse :D
sultanijaodbruneja

#492 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sultanijaodbruneja »

Jebo ovakve muskarce ima 2 KM u dzepu i jos bi da g*** :D
A sto kralju nisi ostavio post ima li se gdje danas zaraditi dnevnica?
Ja da sam takvo musko kitu bi si od sramote odsjekla .

I evo da ti kazem, nemos imati djevojku... i nije to sto imas 2 KM vec sto si lezihljebovic :-x
Emily the Strange

#493 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Emily the Strange »

Eh pa cuj, nisu sve djevojke iste :mrgreen:

Ja sam imala jednog, ne bas da nije imao para, ali ono, bez oca, zivi sam s majkom, i sam za sebe zaradjuje. Nisu neke pare, ali ono, bori se.. Isli smo dok sam bila malo mladja, i sjecam se jednog Bajrama kad sam rekla, kao: "jedva cekam bajrambanku :mrgreen: ", kad je on na to samo slegnuo ramenima i rekao: "Ja je ni od koga ne ocekujem, sam cu je zaraditi".. I sad kad bih ga mogla vratiti, ne bih ga mijenjala za stotinu nekih "babinih sinova" :D

A jedan opet, isto tak moj bivsi, nikada nije platio oba pica kad bi izasli :zoka: Prvi izlazak, treba da krenemo kuci, i ja reda radi vadim da platim, jer sam navikla da momci obicno ne daju to, on me nije ni pokusao zaustaviti :zoka: :-?
Tak da je kasnije svako placao svoje pice :mrgreen: I veza nije potrajala ni 2 sedmice :mrgreen: Ne zbog novca naravno.. mislim da cete shvatiti koliko je to bezveze - ni jednom ne platiti pice djevojci.. :run:
sultanijaodbruneja

#494 Re: Je li moguce imati curu kad...

Svaka zena u muskarcu trazi sigurnost, cak studije pokazuju da materijalno situiraniji parovi imaju bolji sex, gdje ces se sigurno osjecat s nekim ko ima 2 KM u dzepu i jos pita bi li mogao imati curu s tim parama.
sultanijaodbruneja

#495 Re: Je li moguce imati curu kad...

Aura Perez wrote:
sultanijaodbruneja wrote:Svaka zena u muskarcu trazi sigurnost, cak studije pokazuju da materijalno situiraniji parovi imaju bolji sex, gdje ces se sigurno osjecat s nekim ko ima 2 KM u dzepu i jos pita bi li mogao imati curu s tim parama.
pa ko je vidio stabilan brak i prazan frizider. jednostavno ne ide skupa :D
Ima i ona bijeda na vrata ljubav kroz prozor :D

jos bolja

S kokuzom je i u augustu zima :D
zenicaone

#496 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zenicaone »

ma kakvo ti je to pitanje - normalno da nemozes - ako mislis na trajniju verziju veze - pitaj sebe bil duze od dva mjeseca (to je moj plafon , mozda je i preliberalan al sta cu kad sam fin decko) hodao s curom koja ti ne da da umocis. nego zasuci rukave , pljuni u sake il sta vec i make some money
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#497 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

zenicaone wrote:pitaj sebe bil duze od dva mjeseca (to je moj plafon , mozda je i preliberalan al sta cu kad sam fin decko) hodao s curom koja ti ne da da umocis. nego zasuci rukave
Kako volim ovakve. :mrgreen: Bogami su ti i ta dva mjeseca puno. :zzzz: :zzzz:
Bosanac sa dna kace

#498 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bosanac sa dna kace »

ma daj shta ste nasli cojka plasit, evo da mu ja jednu kazem:
nadje krpa zakrpu,
naces i ti curu kojoj lova nije bitna :wink:
sultanijaodbruneja

#499 Re: Je li moguce imati curu kad...

Bosanac sa dna kace wrote:ma daj shta ste nasli cojka plasit, evo da mu ja jednu kazem:
nadje krpa zakrpu,
naces i ti curu kojoj lova nije bitna :wink:
Mogu sa sigurnosu da tvrdim da takva nepostoji :D

Bili mi materijalisti ili ne, svi zelimo da samo materijalno obezbijedeni, koja ce to danas rec "super, nis neradis imas 2KM ajmo hodati po parku ", mozda i hoce, ali hodace 2 dana, treci dan ili ce joj dopizditi ili ce poceti kisa padat pa ce i ona shvatiti da s takvim nema gdje.
Ne, nisam nikakva sponzorusa, jednostavno, radim od 2 razreda srednje skole, od svoje 16 godine 1KM nisam uzela od mame, netrazim nekog milionera, nezelim da dodem na gotovo, samo trazim muza koji je sposoban i za kog znam da nikad necemo bit gladni ni spajati kraj s krajem, i s kojim mogu postenim radom nesto stvoriti.
trinaesti

#500 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by trinaesti »

bla, bla, bla.

ja ne znam zasto onda propadaju brakovi u kojima su i jednu i drugo situirani?

zasto propadaju brakovi u kojima on ima ne dvije marke nego 2.222,00 KM platu?
Post Reply