Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Suljagina_Fata

#26 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Suljagina_Fata »

nekad prije bih ubjeđivala autora teme da pare nemaju nikakve veze sa tim...ali nakon što sam se svega nagledala, raznih mladih sponzoruša u simbiozi sa svojim sponzorima, reći ću samo da je moguće ali veoma rijetko... :D
primjer moje najbolje drugarice, kad je tek započela vezu sa sadašnjim momkom prije možda neke 3 godine, bukvalno su zajedno imali po 1,2,3 marke na dan. jeli u pekari, malo više šetali i tako, pravo studentski :D poslije je njemu iskrsnuo pravo dobar posao, a i njoj...tako da sad imaju para oboje..znači i u dobru i u zlu :D
ja lično nikad nisam imala momka koji je bio neki lovator, uvijek insistirala da plaćamo račune pola-pola...ili zavisi ko je u tom trenutku u boljoj finansijskoj situaciji... Moj zadnji momak i ja smo bili totalni kokuzaneri u nekim periodima, možete misliti koliko je tad bilo šetaaanja i šetaaaanja...a što neko gore kaže, ne može se onaj pogled, poljubac i zagrljaj ničim platiti, ehhh :D
The Nightwatchman

#27 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by The Nightwatchman »

ja u periodima kad nisam im'o para, tražio sam nacine da je zabavim

sad kad sam pun ko brod, tražim nacine da ona zabavi mene

:D
Gandalf

#28 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gandalf »

missko wrote:
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
Moguce je imati curu al je malo nemoguce odvuci je u krevet.
Kokuzi imaju cure a lovatori zegaju. :-? :(
E missko pogodio si u samu srž problema.
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#29 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anjusha »

Ma nema tih para koje mogu nadoknaditi njegov osmijeh i njegov zagrljaj, niti tih para koje bi mogle platiti kad me safata :D :D :D

Stoga, ako nadjes neku koju mozes oboriti sa nogu s drugim atributima koje imas, nece joj pasti na pamet te tvoje 2 km. Zene su cudljiva bica. Nekad ih ni zasto nije briga, a nekad previse hoce. Zavisi na koga ces naletiti. Sretno.
lolita_xx

#30 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by lolita_xx »

burek_in_space wrote:
HAVANA wrote::roll: Ja svoju kad sam upoznao nisam imao ni marke i jos prvu noc kad smo izasli prenocili u muriji,bio policijski sat 94g.Sve u zivotu zajedno napravili i djecu i pare...i tako vec 15g.Ljubav se ne kupuje novcem,pare su nebitne.
Prije svega jedan veliki :thumbup: za tvoju prichu i shta je sve iz nje kasnije nastalo! :-D

Ali zaboravljash HAVANA da se vrijeme promijenilo,rijetko koja danashnja djevojka bi pristala na vishe "izlazaka od dvije marke",nazhalost.
sad ozbiljna da budem :) pa danas je takvo vrijeme da je veoma tesko sve bez novca. medjutim naravno da je moguce.

mislim nebitno sada koliko imas, ali i da imas, zar bi bio s nekim kome je bitno to sto imas.
HAVANA

#31 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by HAVANA »

mišica wrote:
HAVANA wrote::
Griješiš HAVANA....i danas ima onih kojima pare nisu bitne ....i danas postoje oni koje se vole i bez dinara ....samo je sad naravno da ima i onih koji su hajd da kažem "spozorstva djeca"ali s godinama će i oni uvidjeti da su bili u krivu,da sa novcem mogu kupiti krpice ali ne i žmarce kad te neko dotakne,ali ne i osmijeh drage osobe,....
Naravno da ima i nadam se da ce jos vise biti.Sve to zavisi od odgoja,okruzenja u kojem odrastaju. U danasnjem drustvu raslojavanja su ogromna a namecu se ti nakaradni i pogresni obrasci ponasanja. Danas je puno teze odgojiti dijete nego u vrijeme nasih roditelja a ja to pokusavam uciniti na ispravan nacin sa svoje 2 male princeze kojim nadam se,novac nece biti osnovno mjerilo u zivotu.
7777777

#32 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by 7777777 »

sjecam se dana kada smo ja i moj bivsi jedva imali tako za kafe...u tom srednjeskolskom periodu smo sastavljali jedva kraj sa krajem i mislim da smo se ponekad i stidili te besparice, ustvari on mi je kasnije rekao kako je bilo kriznih perioda i kako je prodao nove novcate knjige da bi meni kupio prsten za godisnjicu(i to na pocetku skolske godine)... :D i kroz faks smo se nekako probijali i sada kada oboje imamo posao i stvarno kesa da se mozemo provoditi imamo hiljadu drugih problema tj. nemamo vise nas...sto hoce reci da ako nisi vec svoj covjek u smislu da si zavrsio faks i da je dosao period kada bi red bio da radis sasvim je u redu i da nemas para i mislim da uopce nije nemoguce ni da ostvaris i odrzavas vezu (osim ako djevojak nije zainteresovana iskljucivo za novac, i ako joj pokloni vise znace od svega ostalog)...postoji mnogo stvari koje mozes uraditi da je iznenadis i usrecis a da ti ne trebaju pare, pogotovo sada kada ide ljeto (mazni negdje cvjetic iz baste umjesto skupih buketa :) )

Ali nemoj prodavati knjige :-) ;-) :thumbup:
kinu

#33 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by kinu »

sve je moguće osim drvenog šporeta imali smo običaj nekad reći,
vremena se mijenjaju ali srodne duše će se uvijek naći, naši starci su uglavnom imali 2 kašike 2 tanjira ,jedan jorgan i krevet kad su se uzimali, tu priču sam čuo stotine puta,
činjenica je da se vremena mijenjaju pa i ljudi
naći ćeš ti curu i ako si kokuz i kako neko reče ako si u kreditu, samo pitanje je šta ti tražiš, ako tražiš sponzorušu koju ćeš prošetati po čaršiji da se raja okreće za vama i kaže divi mangupa sigurno nećeš,
zato jarane svako treba da se pruži koliko je dug, a svaka krpa nađe zakrpu.
Chisum

#34 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chisum »

Moze, moze.
Samo joj mijenjaj baterije na vrijeme.
Josip

#35 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Josip »

kako nije moguće?

evo npr. ja samo ustanem od stola i kažem njoj čekam te ispred.
odo ja, baš me briga. njoj neće dati da izađe vani dok ne plati.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
zelenashica

#36 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by zelenashica »

HAVANA wrote:
mišica wrote:
HAVANA wrote::
Griješiš HAVANA....i danas ima onih kojima pare nisu bitne ....i danas postoje oni koje se vole i bez dinara ....samo je sad naravno da ima i onih koji su hajd da kažem "spozorstva djeca"ali s godinama će i oni uvidjeti da su bili u krivu,da sa novcem mogu kupiti krpice ali ne i žmarce kad te neko dotakne,ali ne i osmijeh drage osobe,....
Naravno da ima i nadam se da ce jos vise biti.Sve to zavisi od odgoja,okruzenja u kojem odrastaju. U danasnjem drustvu raslojavanja su ogromna a namecu se ti nakaradni i pogresni obrasci ponasanja. Danas je puno teze odgojiti dijete nego u vrijeme nasih roditelja a ja to pokusavam uciniti na ispravan nacin sa svoje 2 male princeze kojim nadam se,novac nece biti osnovno mjerilo u zivotu.
Naravno,ipak se u nečemu slažemo...sve je stvar odgoja i davanja značaja novca u očima djece.....a vjeruj ima još onih kojima je novac jedino važan u smislu da ga ima dovoljno za osnovne potrebe......
Zoya

#37 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Zoya »

Moguce je vala. Sjecam se nekad davno kad sam sa jednim finim momkom bila. Odemo u kafic, kupimo jednu kolu i casu vode, pomjesamo kolu sa vodom i dobijemo dvije case kole. Pa onda kad mi kupi secernu vunu na vasaru, eee, to je dobar vakat bio :) Ma nije tada bilo tih para za kojih bi mjenjala njega i te trenutke. Jebo nekog ko ima para, pa kad progovori dodje ti da se ispovracas.
fixer

#38 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fixer »

Zoya wrote:Moguce je vala. Sjecam se nekad davno kad sam sa jednim finim momkom bila. Odemo u kafic, kupimo jednu kolu i casu vode, pomjesamo kolu sa vodom i dobijemo dvije case kole. Pa onda kad mi kupi secernu vunu na vasaru, eee, to je dobar vakat bio :) Ma nije tada bilo tih para za kojih bi mjenjala njega i te trenutke. Jebo nekog ko ima para, pa kad progovori dodje ti da se ispovracas.
sweet :kiss:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#39 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

jeste!

...ako si lafčina ko ja. :D
shibonja

#40 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by shibonja »

Sve je to u redu ,al od have se ne zivi,da se razumijemo ja sam znao bit tolki kokuz da sam imo noge na zuljevima do silnih setnji,sjecam se jednom sam izasao u kafic,imam kutiju cigara i dvije marke za kahve,e sad posjedili smo mi onako jedno dva dobra sata uz te dvije kahve,i jedno 4 case vode:) i krenemo polako,ja da platim imam dvije gvozdene marke po marku,ona jedna mi ispade i ode negdje ,saginji se gleda,odizi onaj etison,nema marke pa nema,sad sam na jednoj marci,cura nema cvoke! pridjem konobaru i nonsalantno mu pruzim onu marku,i kazem da je druga negdje na podu i da je nisam uspio locirati,covjek gleda u mene i kaze u redu je,ja sav sretan napolje,sramota me a drago mi sto covjek nije bio neki supak pa da je sad stao pravit probleme...uzmi care nadji neki poslic,nije sramota radit bilo sta kad ti novci trebaju
mark II

#41 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mark II »

Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?

Da, moguće je, ali privremeno, dok ne naleti neki sa 4KM... I tako redom :evil:
tataratira

#42 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by tataratira »

Nabavi cuku
♥ Julianna ♥

#43 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ♥ Julianna ♥ »

shibonja wrote:Sve je to u redu ,al od have se ne zivi,da se razumijemo ja sam znao bit tolki kokuz da sam imo noge na zuljevima do silnih setnji,sjecam se jednom sam izasao u kafic,imam kutiju cigara i dvije marke za kahve,e sad posjedili smo mi onako jedno dva dobra sata uz te dvije kahve,i jedno 4 case vode:) i krenemo polako,ja da platim imam dvije gvozdene marke po marku,ona jedna mi ispade i ode negdje ,saginji se gleda,odizi onaj etison,nema marke pa nema,sad sam na jednoj marci,cura nema cvoke! pridjem konobaru i nonsalantno mu pruzim onu marku,i kazem da je druga negdje na podu i da je nisam uspio locirati,covjek gleda u mene i kaze u redu je,ja sav sretan napolje,sramota me a drago mi sto covjek nije bio neki supak pa da je sad stao pravit probleme...uzmi care nadji neki poslic,nije sramota radit bilo sta kad ti novci trebaju
:thumbup:

Neće ti marke s neba pasti, a ja bih cijenila to što se trudiš zaraditi, nije bitno koliko.
ProS

#44 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ProS »

jes,nemoj kukat pred njom i ne sjedi pred trafikom i et :P i ja,zavoli cajeve 8-)
Op3r4t0r

#45 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Op3r4t0r »

Moguce ali jako tesko, posto je ne mozes jednostavno izvesti u cafe ili kino koji zahtjevaju novac, moras iznova i iznova smisljati nesto sto je besplatno, od setnji, trcanja pored rijeke, gledanja nekog filma kod tebe koji si skinuo s neta ili donio od jarana, nazalost je malo stvari koje se mogu uraditi besplatno, najvaznije je pregurati prvi mjesec da se vi malo upoznate, a recimo da cete u tih mjesec dana izaci 15 puta, kako joj nebi izgledao dosadan moras smisliti nekih 15 stvari sta za raditi a da ne iziskuje pare, nije lahko ali nije ni nemoguce
Josip

#46 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Josip »

Zoya wrote:Moguce je vala. Sjecam se nekad davno kad sam sa jednim finim momkom bila. Odemo u kafic, kupimo jednu kolu i casu vode, pomjesamo kolu sa vodom i dobijemo dvije case kole. Pa onda kad mi kupi secernu vunu na vasaru, eee, to je dobar vakat bio :) Ma nije tada bilo tih para za kojih bi mjenjala njega i te trenutke. Jebo nekog ko ima para, pa kad progovori dodje ti da se ispovracas.

Pa što onda bi između vas. I mene si razmilila tom pričom a ispade da niste više zajedno. :sad:

:D
Chischo

#47 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chischo »

vidim da se tema dobro primila :D
nego bitno je napraviti razliku, posto vidim da je neki nisu primjetili
ja ne govorim o bmw ovima i sponzorusama, koktelima, skupim restoranima, dijamantnim haljinama, rolexima i tako

naravno da se trudim da zaradim pare i uspijeva mi donekle, ali to nije dovoljno za neki normalan zivot
zavrsio sam fax i sad trazim posao vec treci mjesec, imao sam dosad nekih veza ali sve su prekinute zbog materijalnih stvari, nijedna nije priznala ali zna se da je tako ( ko sto neko rece, sve je uredu dok ne naidje neki sa 4 KM :D )
trenutno mi je situacija slijedeca, nemam auto (ni na vidiku), ne nosim skupu odjecu, imam dovoljno para za hranu i higijenske potrepstine ali recimo izlazak sa 10 KM mi je premija
nisam ruzan, nisam nizak, nisam celav, nisam debel, nisam rutav po ledjima, ne drogiram se, nisam glup, ne pusim, ne pijem puno, bavim se sportom aktivno, ambiciozan sam i nisam los u sex-u :D

kad bi se gledala Maslow-a piramida potreba zadovoljio sam prvi nivo...(doduse sexa nikad dosta...)
Hendrix

#48 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Hendrix »

Jarane sve se može kad se hoće i ako je prava osoba s tobom.
Ja se sjećam svojih studentskih dana kada sam po kući skupljo feninge da bih imao 2 KM da izađem na kafu s curom, i nakupim nekako tu "gutu" para i lagano na kafu. Situacija se od tada drastično promjenila i sada bih mogao priuštiti si svašta nešto ali cura je ista sa mnom i što je bitno isto se i ponašamo, nikada nam novac nije bio na putu.
A sad što ti cura ode za nekim koji ima više love...da su sve takve onda mi obični smrtnici ne bi ni imali nekih šansi, možda nije do sada naletila prava. Isto tako znam bruku slučajeva gdje su popušili lovatori od cura koje su pobjegle od njih, sve je to relativno. :)
anais_nin

#49 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by anais_nin »

i te kako je moguce :) uz malo kreativnosti, dobre volje i obostrane zelje sve je moguce :)
mostarac

#50 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mostarac »

Hendrix wrote:Jarane sve se može kad se hoće i ako je prava osoba s tobom.
Ja se sjećam svojih studentskih dana kada sam po kući skupljo feninge da bih imao 2 KM da izađem na kafu s curom, i nakupim nekako tu "gutu" para i lagano na kafu. Situacija se od tada drastično promjenila i sada bih mogao priuštiti si svašta nešto ali cura je ista sa mnom i što je bitno isto se i ponašamo, nikada nam novac nije bio na putu.
A sad što ti cura ode za nekim koji ima više love...da su sve takve onda mi obični smrtnici ne bi ni imali nekih šansi, možda nije do sada naletila prava. Isto tako znam bruku slučajeva gdje su popušili lovatori od cura koje su pobjegle od njih, sve je to relativno. :)
i ti skupio 2 KM, a ona naruci gusti od jagode :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply