Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?

Care moguce je sve, pa i to da imas djevojku kada imas 2 km u dzepu ili kad nemas nista... Zivot je gadan papak, lako te izigra i onda kada imas 2 km u dzepu i onda kad u dzepu imas ivu andrica. Kad si koka ima jedna dobra stvar u tome, znas ko te voli, a ko ne. Oni koji te vole sjetete se i onda kada nemas, a neki samo onda kada imas, a kada nemas nema ni njih u tvome zivotu. Izmigolje svaki put u tvome zivotu kada je interes neki u pitanju... Toliko su providni da te na novo razocaraju svojom pojavom.
Te 2km su nekada bogatstvo i to onda kada imas s kime da ih iskreno podijelis ili kad imas osobu koja ce radije odbiti sok i kafu samo da ti te dvije marke ostanu u dzepu jer joj tvoje drustvo odgovara, cijeni ih vise nego kad imas 100 km koji stuces s nekim ko je tu samo da ti te pare potrosi.
Nauci da cjenis djevojke koje od tebe ne traze nista osim toga da im budes ljubav i iskren prijatelj. Isto tako cijeni i prijatelje koji te nikada ni u cemu neostavljaju ni u dobru ni u zlu...
Vjeruj mi jednom kad stanes na svoje noge i budes imao u zivotu vidjeces da novac i nije presudni faktor koji moze kupiti tvoju srecu...