Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Blobi wrote:Kad sam upoznao svoju sadasnju zenu, a tadasnju djevojku, bio sam 3. srednje . A to je bilo prije 23 godine . Izaci prije 23 godine navece sa curom ciji su roditelji izrazito religiozni je naprosto misaona imenica . Uostalom, ni moji nisu bili nikakvi bogatuni i jedva se izdvajalo za osnovne stvari, a da ne govorim o izlascima. Nije bilo "dernecenja", nocnih izlazaka. Radovao se svakom izlasku u setnju, na Vrelo Bosne, Vils...
Uostalom, nije bitno imas li ili nemas para. Nije bitno ni imat svakakve cure pored sebe. Bitno je imat onu pravu s kojom ces donosit neke zivotne odluke, pare onda same dodju... Ah, te 40-te
Ups...
Naravno da je moguce imati curu cak i kad si apsolutni kokuz, i kad imas |0| KM u dzepu .. Ono sto je bitno je znati kako pokupiti zensku
reci sto je tajna recpeta,da i drugi postanu sretni
Nisu sve djevojke sponzoruse pa da za svaku moras imati stoju u dzepu,al fazon je sto takve treba traziti i dobro se potrudit oko nje pa da na kraju mozda i uspije!3 godine sam imao djevojku i pare nikad nisu igrale nikakvu ulogu,oboje dolazimo iz normalnih porodica i znalo se desit da ja nemam a ona puna i obrnuto,to s vremenom postaje svejedno,valjda to ovi stariji sto su u braku bolje znaju
A s druge strane ako hoces u club-u da pokupis neku lijepu djevojku onda bez para nemas sanse,valja pice platit,otici na drugo mjesto i sta ja znam sta sve ne!
Za pravu ljubav ti ne trebaju pare,za brz sex itekako
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti? Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
p.s. sa 2 km moras imati jako puno maste (lazi) u glavi... znaci, pricas o blokiranim bankovnim racunima, bolesnoj tetki u kaliforniji koja nema dece, nasledje u rudnicima u sijare leonu, po babinoj liniji...
raznih iskustava i slučajeva... dobra stvar je što svaka krpa nađe zakrpu....ili svakome po zasluzi....
nerjetko on na ženi prvo vidi dupe, ona gleda u novčanik....kosmički zakoni jbga
Naravno da je moguce... samo, moras naci curu koja ce imati jednake kriterije kao ti. Sigurno je da neces dobiti djevojku koja je navikla da se autom dolazi po nju i da je se vodi u nekakve napucane diskoteke gdje ce da pokazuje svoju dior haljinicu i prada torbice (sve dupljaci, naravno ).
Ali mozes dobiti djevojku koja je kreativna, prizemna, normalna i koju ce radovati svaka tvoja kreativna ideja na temu - kako provesti vecer vani, a ne potrositi nista
Najveca je tuga sto se danas pravi tesko nalaze. Fine cure nabasaju na majmuna koji se okrece za svakom koja nosi kako neko rece divlju dior haljinicu, sve sa poprsjem na izvolite i 50 ekstanzija na glavi. A fini momci opet kao da se ove vec opisane lijepe za njih i izvuku im i ono malo para sto imaju, pa onda pukne generalizacija da su sve cure sponzoruse.
Meni je u zivotu najbitnije da sam zdrava i da sam rahat. Koji ce mi vrag pare a ovamo ne mogu mirno da spavam. Zdravlje, ljubav i miran san se nicim ne mogu platiti!!!
zbunjena2010 wrote:Najveca je tuga sto se danas pravi tesko nalaze. Fine cure nabasaju na majmuna koji se okrece za svakom koja nosi kako neko rece divlju dior haljinicu, sve sa poprsjem na izvolite i 50 ekstanzija na glavi. A fini momci opet kao da se ove vec opisane lijepe za njih i izvuku im i ono malo para sto imaju, pa onda pukne generalizacija da su sve cure sponzoruse.
Meni je u zivotu najbitnije da sam zdrava i da sam rahat. Koji ce mi vrag pare a ovamo ne mogu mirno da spavam. Zdravlje, ljubav i miran san se nicim ne mogu platiti!!!
Sve bi bilo super, samo gdje je pamet tim curama kad nakon nekog vremena skontaju da imaju problema sa majmunom?!
Fini momci - ko im je kriv shto ne razmishljaju svojom glavom?!
HAVANA wrote: Ja svoju kad sam upoznao nisam imao ni marke i jos prvu noc kad smo izasli prenocili u muriji,bio policijski sat 94g.Sve u zivotu zajedno napravili i djecu i pare...i tako vec 15g.Ljubav se ne kupuje novcem,pare su nebitne.