a ovdje je to tako. sve nesto ispod casti. bolje uzeti od mame 5 km, pa u centralu sjediti pola dana.callmethebreeeze wrote:e, s tim se sto posto slazem. ja kad cujem "meni je ispod casti raditi posao za koji nisam skolovan/a, bude mi muka. zato ja ni jednu zapocetu skolu nisam zavrsio pa mogu raditi sto mi je volja.lolita_xx wrote:pa konacno da se razumijemo
za mene nije sramota raditi bilo sta da bi imao za normalan zivot. ok, zavrsis faks, nemas posla u struci, ima gdje ima dok nesto ne naidje. o tome ja govorim.
![]()
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
#101 Re: Je li moguce imati curu kad...
-
callmethebreeeze
#102 Re: Je li moguce imati curu kad...
joj, ja ne bih u centralu sjedio pola dana da mi neko da 5 km. po satu.lolita_xx wrote:a ovdje je to tako. sve nesto ispod casti. bolje uzeti od mame 5 km, pa u centralu sjediti pola dana.callmethebreeeze wrote:e, s tim se sto posto slazem. ja kad cujem "meni je ispod casti raditi posao za koji nisam skolovan/a, bude mi muka. zato ja ni jednu zapocetu skolu nisam zavrsio pa mogu raditi sto mi je volja.lolita_xx wrote:pa konacno da se razumijemo
za mene nije sramota raditi bilo sta da bi imao za normalan zivot. ok, zavrsis faks, nemas posla u struci, ima gdje ima dok nesto ne naidje. o tome ja govorim.
![]()
-
*mima*
#103 Re: Je li moguce imati curu kad...
zoom66 wrote:nisam kokuz u dzepu, vec u glavu, ima li mi pomoci?
Hmmmmmmm......tezak slucaj....
- lolita_xx
#104 Re: Je li moguce imati curu kad...
da si parazit sjedio bicallmethebreeeze wrote:
joj, ja ne bih u centralu sjedio pola dana da mi neko da 5 km. po satu.
![]()
- mirzazmaj
#105 Re: Je li moguce imati curu kad...
e svaka ti casta ovdje je to tako. sve nesto ispod casti. bolje uzeti od mame 5 km, pa u centralu sjediti pola dana.
-
callmethebreeeze
#106 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma bio bih ja parazit, ali sam takva nemirna prirodna pa mi i parazitarenje dosadi. ja danima mastam kako bi lijepo bilo postati ekonomski neOvisan. imati nekih 2-3 tisuce evrica nakon placenih racuna za skromne prohtjeve i raznorazne kulturnoumjetnicke programe. znaci, zivjeti zanimljiv zivot bez obaveze odlaska na posao.lolita_xx wrote:da si parazit sjedio bicallmethebreeeze wrote:
joj, ja ne bih u centralu sjedio pola dana da mi neko da 5 km. po satu.
![]()
- lolita_xx
#107 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne znam, ja mislim da bi i to dosadilo, mozda bi bilo ok mjesec dana. bar sam ja takva 
-
callmethebreeeze
#108 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne znam. ja radim od 19 godine, iako radim posao koji sam oduvijek volio raditi, iako mogu forumati za vrijeme radnog vremenalolita_xx wrote:ne znam, ja mislim da bi i to dosadilo, mozda bi bilo ok mjesec dana. bar sam ja takva
- lolita_xx
#109 Re: Je li moguce imati curu kad...
kontamcallmethebreeeze wrote:ne znam. ja radim od 19 godine, iako radim posao koji sam oduvijek volio raditi, iako mogu forumati za vrijeme radnog vremenalolita_xx wrote:ne znam, ja mislim da bi i to dosadilo, mozda bi bilo ok mjesec dana. bar sam ja takvaopet bih volio da raspolazem svojim vremenom.
-
callmethebreeeze
#110 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa izmislis sebi obaveze, recimo ja radim i studiram, mozda bih samo studirao, mozda bih konacno procitao prustov " u potrazi za izgubljenim vremenom" ( mislim, ne bi, ali sto ne bih pokusao) naucio se neki strani jezik, izucio neki zanat, recimo za kuhara. sta ja znam. dao bi se insan svacim zabaviti.lolita_xx wrote:kontamcallmethebreeeze wrote:ne znam. ja radim od 19 godine, iako radim posao koji sam oduvijek volio raditi, iako mogu forumati za vrijeme radnog vremenalolita_xx wrote:ne znam, ja mislim da bi i to dosadilo, mozda bi bilo ok mjesec dana. bar sam ja takvaopet bih volio da raspolazem svojim vremenom.
svi to ponekad zelimo
ali meni je ok 10tak dana bez obaveza, da radim sta hocu, da nisam ogranicena s vremenom, i dosadi mi nakon izvjesnog vremena.
- lolita_xx
#111 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa hocu da ti kazem da je bitno da imas neku obavezu, meni dosadi da budem mjesec bez ikakvih obaveza 
-
callmethebreeeze
#112 Re: Je li moguce imati curu kad...
opet sam bio neprecizan u "odrazavanju". ja mislim na samo one obaveze koje sama sebi zadas, e to jedino volim da ispunjavam, a ni njih nekad.lolita_xx wrote:pa hocu da ti kazem da je bitno da imas neku obavezu, meni dosadi da budem mjesec bez ikakvih obaveza
- lolita_xx
#113 Re: Je li moguce imati curu kad...
izgleda da se ne razumijemocallmethebreeeze wrote:opet sam bio neprecizan u "odrazavanju". ja mislim na samo one obaveze koje sama sebi zadas, e to jedino volim da ispunjavam, a ni njih nekad.lolita_xx wrote:pa hocu da ti kazem da je bitno da imas neku obavezu, meni dosadi da budem mjesec bez ikakvih obaveza
-
callmethebreeeze
#114 Re: Je li moguce imati curu kad...
do mene je. moram prestati pusiti travu i forumati s posla. ne mogu da se koncentrisem na dvije strane istovremeno.lolita_xx wrote:izgleda da se ne razumijemocallmethebreeeze wrote:opet sam bio neprecizan u "odrazavanju". ja mislim na samo one obaveze koje sama sebi zadas, e to jedino volim da ispunjavam, a ni njih nekad.lolita_xx wrote:pa hocu da ti kazem da je bitno da imas neku obavezu, meni dosadi da budem mjesec bez ikakvih obaveza
- lolita_xx
#115 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma mozda je i do mene
moram i ja prestati... 
-
callmethebreeeze
#116 Re: Je li moguce imati curu kad...
o cemu mi sadlolita_xx wrote:ma mozda je i do menemoram i ja prestati...
- lolita_xx
#117 Re: Je li moguce imati curu kad...
bjezi, zachatasmo temu opasno 
-
callmethebreeeze
#118 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma sad ce to anais za cas pomesti.lolita_xx wrote:bjezi, zachatasmo temu opasno
- lolita_xx
#119 Re: Je li moguce imati curu kad...
i nas u banovice poslati 
-
callmethebreeeze
#120 Re: Je li moguce imati curu kad...
koliko bi postao efikasniji. da se hoce ovaj forum istopiti.lolita_xx wrote:i nas u banovice poslati
- lolita_xx
#121 Re: Je li moguce imati curu kad...
eto samo zbog foruma
a ono drugo 
-
callmethebreeeze
#122 Re: Je li moguce imati curu kad...
drugo?!lolita_xx wrote:eto samo zbog forumaa ono drugo
- lolita_xx
- Chischo
#124 Re: Je li moguce imati curu kad...
25, zavrsio fax prije tri mjeseca, trazim posao al ga nema...lolita_xx wrote:imam...metal_rules_cura wrote:Imaj na umu da ne znamo dob momka...lolita_xx wrote:pa s 14 i 15 godina sam gledala kakva mu je frizurakasnije pocnes da gledas neke druge stvari. naravno da novac nije najbitniji, niti da je to jedini kriterij, a ni stepen obrazovanja. vala danas mozes raditi bilo sta, pa imati bar za izlazak.
nije problem ni ako trenutno nema posla, mogu ga gledati par mjeseci da sjedi kuci, a vise... ne znam da li bih.
meni je nekako bitno da on ne sjedi kuci, i da ima za sebe, ne mora meni nista kupovati. zamisli danas da imas djecu s nekim ko nije u stanju da se brine o njima, ko svaki dan gleda kuci utakmicu, kupi par piva i ceka da mu doneses rucak.
- lolita_xx
#125 Re: Je li moguce imati curu kad...
skontala sam da si zavrsio faks, ok, trazis posao, razumijem. mislim da ti sa takvim statusom nije tesko naci djevojku, i da je moguce.
a jesi pokusao da radis nesto u medjuvremenu, dok ne nadjes posao?
a jesi pokusao da radis nesto u medjuvremenu, dok ne nadjes posao?