Ja sam modni promasaj

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

surajaa

#76 Re: Ja sam modni promasaj

Post by surajaa »

shibonja wrote:Bas vam hvala svim sto ste se potrudili da postavite slike od kombinacija ,ima stvarno lijepih komada odjece :thumbup: ,ja volim da mi je nako malo komfornija odjeca ,nemogu tjesne farmerke ili neke uske majce ,to me uhvati srklet odmah ,zena mi je uzimala takvu odjecu al ja to probam i samo me huja uhvati,i kazem vrati sto si dzaba uzmila kad znas da usko ne volim,ona misli ako ako je kupila da cu morat nosit,onda je poslije odustala ,i sad kad se spicanim jedan dan kad dodjem kuci,ima da sjedne na ...... :)

Ne znam sta konkretno savjetovati, jer vec jedna forumasica rece da je tesko ovako dati neku ideju, jer ne znamo kojem stilu si najblizi, je li to casual, sportski, elegantni ili neki drugi look...mozes li samo malo precizirati u cemu se najbolje "pronalazis" ???(inace tema ti je sasvim zabavna i govori da si fleksibilna i samokriticna osoba, sto su izuzetne ljudske osobine)

Ono sto pri izboru jeans-a (izgleda da ti je on najdrazi) treba znati je da uvijek biras onaj tamni i klasicni, ravni kroj nogavica, bez dodataka dzepova, nitni ili modela koji se suzava u nogavicama, tzv. mrkva kroj koji stoji samo odredjenom broju muskaraca koji znaju i spremni su to nositi. Na tamni jeans mozes nositi bilo sta, od laganih, kosulja, djemperaka, do majica, debelih dzempera i svega ostalog, on se dobro kombinuje sa svim...

Dok ne dobijemo vise informacija o tome sta preferiras, vec si rekao sta ne zelis...("ne mogu tijesne farmerke ili neke uske majce, to me uhvati srklet odmah") evo par ideja za jakne, samo u slucaju da sebe "vidis" u njima...

Image

Image

Image

Image

Meni je ovo super, ali razumijem ako je nekom isuvise gay :-)

Image

Image
surajaa

#77 Re: Ja sam modni promasaj

Post by surajaa »

Gospoda Ministarka wrote:
shibonja wrote:Jesam obucen kako sam opiso ,a ima ja jos robe ,al kako god okrenem stvarno se sve svede na vjecito istu kombinaciju,i nije samo zena ,i sestra i mati i one kazu da neznam da se obucem :)

Shibonja, ako ti 3 kaze da si pijan lezi i valjaj se :lol: :D
Mislim, cizme harlejke (jel bjese) i jakna napuhana mi je dovoljno da shvatim da su stvarno u pravu i jako mi je drago, i svaka cast sto si odlucio da poradis malo na tome radi svoje supruge, to je ljubav.

slazem se :thumbup:
surajaa

#78 Re: Ja sam modni promasaj

Post by surajaa »

shibonja wrote:Jesam obucen kako sam opiso ,a ima ja jos robe ,al kako god okrenem stvarno se sve svede na vjecito istu kombinaciju,i nije samo zena ,i sestra i mati i one kazu da neznam da se obucem :)

Shibonja, ako ti 3 kaze da si pijan lezi i valjaj se :lol: :D
Mislim, cizme harlejke (jel bjese) i jakna napuhana mi je dovoljno da shvatim da su stvarno u pravu i jako mi je drago, i svaka cast sto si odlucio da poradis malo na tome radi svoje supruge, to je ljubav.

:thumbup: slazem se...
madner

#79 Re: Ja sam modni promasaj

Post by madner »

Lakse ti je da je glaFom spucas nego da hodas po buticima. :D
Mrs.Zurbrigen

#80 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Mrs.Zurbrigen »

hey, jel mogu onda fotke - prije stylinga i poslije? :D
kojeime

#81 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 12/03/2011 22:04, edited 1 time in total.
fidoremilienko

#82 Re: Ja sam modni promasaj

Post by fidoremilienko »

kojeime wrote:
Zelena Carapa wrote:eh ti sad o svojoj zeni poceo.. :D .
Ma ja svoju svako vece dobro namlatim da se isplace jer tako bolje spava. Pa onda joj privedem jaranice da ih isprobam jer nece se ona sa svakakvim druziti. A da mi je poslati na more da se malo odmorim, vec je stalno u kuci, cak tim jaranicama i rucak skuha da se oporave poslije seksualnog zemljotresa koji im pripremim.

Kao sto rekoh, zna se ko stojeci pisa u mojoj kuci.

Ja sam balkan boy i smrdim na znoj...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
kojeime

#83 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Gospoda Ministarka

#84 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Gospoda Ministarka »

kojeime wrote:Gospodjo ministarka, nema ljutnje, ko ne moze primiti neka i ne daje.
Naravno, evo u dva posta na ovoj sam vec stekla misljenje o tebi... dovoljno da dodes na listu onih koje preskacem. :D
Ublehas

#85 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Ublehas »

Shibonja, vidis samo ti zene govore da nevaljas, jel ti ikad iko od muskih rekao da ti sta fali? To su samo zene drug moj, a zene se slusaju tako sto na jedno uho udje a na drugo izadje i pritom vices "jes, jes". Pocni i ti njoj prigovarati kao se udebljala, da su joj tijesne suknje, pantole......vidjeces da ce prestati :)
*mima*

#86 Re: Ja sam modni promasaj

Post by *mima* »

kojeime wrote:
Ma ja svoju svako vece dobro namlatim da se isplace jer tako bolje spava. Pa onda joj privedem jaranice da ih isprobam jer nece se ona sa svakakvim druziti. A da mi je poslati na more da se malo odmorim, vec je stalno u kuci, cak tim jaranicama i rucak skuha da se oporave poslije seksualnog zemljotresa koji im pripremim.

Ovo neki komentar :?
fidoremilienko

#87 Re: Ja sam modni promasaj

Post by fidoremilienko »

Ublehas wrote: Pocni i ti njoj prigovarati kao se udebljala, da su joj tijesne suknje, pantole......vidjeces da ce prestati :)
E onda bi moglo biti mrtvih... :lol: :lol: :lol:
kojeime

#88 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Gospoda Ministarka

#89 Re: Ja sam modni promasaj

Post by Gospoda Ministarka »

kojeime wrote:Sada ozbiljno. BIla emisija u kojoj su postavili TV ekipu pred profavnicu, zaustavili tipa sa sinom i dali mu novac da kupi sebi obindu pamucnu bijelu majicu i sinu neku igracku. Kada je izasao izmjerili tipu nivo stresa i zakljucili da mu je stres kao kod pilota lovca. Mislim da su pretjerali, ali hoce da kaze da muskarci ne vole kupovati. Muskarci su lovci, nasi preci odu, ubiju zivotinju i donesu kuci. Zene hodaju satima skupljaju bobice. I to ostalo do danas.

Jedino mi moderni muskarci koji smo u kontaktu sa nasom zenskom stranom mozemo satim hodati sa nasim ljubljenima ruku pod ruku po prodavnicama i diviti se bojama, oblicima i materijalima i probavati roza, ciklama i slicne kosulje i svilene salove kako nam idu uz svijetlo smedje samtane sakoe sa crnim ili bez zakrpama na laktovima.
:lol: :lol: :thumbup:
I nakon 3h skupljanja bobica imam samokontrole da nista ne donesem kuci.
kojeime

#90 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

kojeime wrote:Gospodjo ministarka, nema ljutnje, ko ne moze primiti neka i ne daje.
Naravno, evo u dva posta na ovoj sam vec stekla misljenje o tebi... dovoljno da dodes na listu onih koje preskacem. :D
Sta cu sad :(
surajaa

#91 Re: Ja sam modni promasaj

Post by surajaa »

Ublehas wrote:Shibonja, vidis samo ti zene govore da nevaljas, jel ti ikad iko od muskih rekao da ti sta fali? To su samo zene drug moj, a zene se slusaju tako sto na jedno uho udje a na drugo izadje i pritom vices "jes, jes". Pocni i ti njoj prigovarati kao se udebljala, da su joj tijesne suknje, pantole......vidjeces da ce prestati :)
Ne nosis ti nikako slucajno nick koji nosis...
kojeime

#92 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
black

#93 Re: Ja sam modni promasaj

Post by black »

:lol:
fidoremilienko

#94 Re: Ja sam modni promasaj

Post by fidoremilienko »

kojeime wrote:
*mima* wrote:
kojeime wrote:

Ovo neki komentar :?
Nije Mima, ovo je provokacija da bih te naveo da se javis. Ne mogu bez tvoje ostre analize.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :dance: :dance: :dance:
kojeime

#95 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 12/03/2011 22:06, edited 1 time in total.
*mima*

#96 Re: Ja sam modni promasaj

Post by *mima* »

Stvarno je ovaj forum postao zesci odron.......nevjerovatno.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#97 Re: Ja sam modni promasaj

Post by ladyblue18 »

Izgleda da ce i ovdje banovi da rade, unististe i najbezazlenije teme na forumu.
fidoremilienko

#98 Re: Ja sam modni promasaj

Post by fidoremilienko »

babyline wrote:
Ublehas wrote:Shibonja, vidis samo ti zene govore da nevaljas, jel ti ikad iko od muskih rekao da ti sta fali? To su samo zene drug moj, a zene se slusaju tako sto na jedno uho udje a na drugo izadje i pritom vices "jes, jes". Pocni i ti njoj prigovarati kao se udebljala, da su joj tijesne suknje, pantole......vidjeces da ce prestati :)
ili da oženi muškarca
Đe će to!? Ne može kod nas, nisu legalizovani gay brakovi!
2407

#99 Re: Ja sam modni promasaj

Post by 2407 »

kojeime wrote:Sada ozbiljno. BIla emisija u kojoj su postavili TV ekipu pred profavnicu, zaustavili tipa sa sinom i dali mu novac da kupi sebi obindu pamucnu bijelu majicu i sinu neku igracku. Kada je izasao izmjerili tipu nivo stresa i zakljucili da mu je stres kao kod pilota lovca. Mislim da su pretjerali, ali hoce da kaze da muskarci ne vole kupovati. Muskarci su lovci, nasi preci odu, ubiju zivotinju i donesu kuci. Zene hodaju satima skupljaju bobice. I to ostalo do danas.
Interesantna paralela :thumbup:
Ma, moda, odjeca i sve to je samo mamipara i nista vise i nista manje. A sto je najgore to postaje i biva kao neki bitan faktor u zivotu.
kojeime

#100 Re: Ja sam modni promasaj

Post by kojeime »

.
Last edited by kojeime on 12/03/2011 22:06, edited 1 time in total.
Post Reply