shibonja wrote:Bas vam hvala svim sto ste se potrudili da postavite slike od kombinacija ,ima stvarno lijepih komada odjece,ja volim da mi je nako malo komfornija odjeca ,nemogu tjesne farmerke ili neke uske majce ,to me uhvati srklet odmah ,zena mi je uzimala takvu odjecu al ja to probam i samo me huja uhvati,i kazem vrati sto si dzaba uzmila kad znas da usko ne volim,ona misli ako ako je kupila da cu morat nosit,onda je poslije odustala ,i sad kad se spicanim jedan dan kad dodjem kuci,ima da sjedne na ......
Ne znam sta konkretno savjetovati, jer vec jedna forumasica rece da je tesko ovako dati neku ideju, jer ne znamo kojem stilu si najblizi, je li to casual, sportski, elegantni ili neki drugi look...mozes li samo malo precizirati u cemu se najbolje "pronalazis" ???(inace tema ti je sasvim zabavna i govori da si fleksibilna i samokriticna osoba, sto su izuzetne ljudske osobine)
Ono sto pri izboru jeans-a (izgleda da ti je on najdrazi) treba znati je da uvijek biras onaj tamni i klasicni, ravni kroj nogavica, bez dodataka dzepova, nitni ili modela koji se suzava u nogavicama, tzv. mrkva kroj koji stoji samo odredjenom broju muskaraca koji znaju i spremni su to nositi. Na tamni jeans mozes nositi bilo sta, od laganih, kosulja, djemperaka, do majica, debelih dzempera i svega ostalog, on se dobro kombinuje sa svim...
Dok ne dobijemo vise informacija o tome sta preferiras, vec si rekao sta ne zelis...("ne mogu tijesne farmerke ili neke uske majce, to me uhvati srklet odmah") evo par ideja za jakne, samo u slucaju da sebe "vidis" u njima...

Meni je ovo super, ali razumijem ako je nekom isuvise gay