Ja sam modni promasaj
Moderator: anex
- shibonja
#1 Ja sam modni promasaj
Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuci
Ja sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile
, i cizme su harlejke ,kako vam se cini ta kombinacija i imate li neke prijedloge za mene ,kako da i ja postanem moderan i u trendu ,ja stvarno neznam da se obucem bez obzira na budzet kojim raspolazem ,a eto voljan sam se promijeniti ako imate neke fine kombinacije za zimu ,ono posli ja i zena u setnju gradom pa mozda svratimo i na kahvu gdje usput 
-
Gospoda Ministarka
#2 Re: Ja sam modni promasaj
Suosjecam se s tvojom suprugom.
Shibonja, dobra kosulja+ kaput+ farmerke = neprogrjesiva kombinacija.
- Ma.Le.Na
#3 Re: Ja sam modni promasaj
zenu za ruku i sta god ti izabere te klimni glavomshibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuciJa sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile
, i cizme su harlejke ,kako vam se cini ta kombinacija i imate li neke prijedloge za mene ,kako da i ja postanem moderan i u trendu ,ja stvarno neznam da se obucem bez obzira na budzet kojim raspolazem ,a eto voljan sam se promijeniti ako imate neke fine kombinacije za zimu ,ono posli ja i zena u setnju gradom pa mozda svratimo i na kahvu gdje usput
ako ti poslije bude prigovarala uvijek mozes reci - pa sama si izabrala
-
mig
-
♥ Julianna ♥
#5 Re: Ja sam modni promasaj
Ne znam šta fali tvom odjevanju, leviske, majica, jakna..samo nek ti jakna ne izgleda ko lizalo i sve 5
I naravno ,nećeš takav u pozorište
- shibonja
#8 Re: Ja sam modni promasaj
Probo bih ovo ,al nisam nesto visok 180 cm ,pa mi mozda kaput nece stajati?Gospoda Ministarka wrote:Suosjecam se s tvojom suprugom.![]()
- shibonja
#9 Re: Ja sam modni promasaj
Hocu da iznenadim zenu ,i do sad je ona isla samnom u kupovinu ali je ja nisam nikad htio poslusati,ja samo po svom kupovoMa.Le.Na wrote:zenu za ruku i sta god ti izabere te klimni glavomshibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuciJa sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile
ako ti poslije bude prigovarala uvijek mozes reci - pa sama si izabrala
-
Gospoda Ministarka
#10 Re: Ja sam modni promasaj
Nije obavezno da bude dugi, neki kratki kaput duzine standardne jakne (ispod struka) je sasvim uredu.shibonja wrote:Probo bih ovo ,al nisam nesto visok 180 cm ,pa mi mozda kaput nece stajati?Gospoda Ministarka wrote:Suosjecam se s tvojom suprugom.![]()
-
girl
#11 Re: Ja sam modni promasaj
kaput do iznad koljena. i ne zaboravi dobar sal.
bili su u benetonu predobri crni za muskarce, ne znam ima li ih jos uvijek
bili su u benetonu predobri crni za muskarce, ne znam ima li ih jos uvijek
- shibonja
#12 Re: Ja sam modni promasaj
♥ Julianna ♥ wrote:Ne znam šta fali tvom odjevanju, leviske, majica, jakna..samo nek ti jakna ne izgleda ko lizalo i sve 5![]()
Ja sam se ovako isto nosio i prije 15 godina ,mozda sam jednostavno dosadio svima sa mojim stilom a zeni pogotovo
- Ma.Le.Na
#13 Re: Ja sam modni promasaj
vrlo je tesko ovako na pamet govoriti nekome kupi to i to i dobro ces izgledati...jer odjeca makoliko dobro izgledala u izlogu ne mora i ne izgleda uvijek tako dobro na "nama"shibonja wrote:
Hocu da iznenadim zenu ,i do sad je ona isla samnom u kupovinu ali je ja nisam nikad htio poslusati,ja samo po svom kupovo
sve zavisi od tvoje konstrukcije i nacina na koji ces ti to nositi
recimo ovakakv izgled meni je fenomenalan

ALI nekome to jednostavno ne stoji..ili ga ne zna nositi
dakle...ako vec hoces ozbiljan savjet..otidji u radnju...recimo Salsu
-
girl
#14 Re: Ja sam modni promasaj
ti modeli su malo uzi i super stoje. naravno ne mora biti benneton, nego sam ga ja tamo vidjela. ako nadjem kakvu sliku, postat cu
-
girl
#15 Re: Ja sam modni promasaj
http://www.nacional.hr/clanak/50529/mod ... i-u-ormaru
ovakav, ili mozda malo duzi kaupt, s jednostavnom sako kragnom.
ovakav, ili mozda malo duzi kaupt, s jednostavnom sako kragnom.
- fidoremilienko
#16 Re: Ja sam modni promasaj
Nema veze. I ja sma visok 183 cm, pa nosim kaput. Dobro stoji. Vodi računa o bojama, da to upariš kako treba. Ispod kaputa fina košulja, džemper (ima ih raznih), i nabaciš šal!shibonja wrote:Probo bih ovo ,al nisam nesto visok 180 cm ,pa mi mozda kaput nece stajati?Gospoda Ministarka wrote:Suosjecam se s tvojom suprugom.![]()
Što se tola tiče, tu možeš da kombinuješ, farmerke, somotne tole. I eto!
Ovakav kaput...

- nellington
#17 Re: Ja sam modni promasaj
I ja sam okruglo 180 cm visok - i nosim nešto ovako - možda čak col, col ipo duži:shibonja wrote:Probo bih ovo ,al nisam nesto visok 180 cm ,pa mi mozda kaput nece stajati?Gospoda Ministarka wrote:Suosjecam se s tvojom suprugom.![]()

Kažu da mi stoji
- fidoremilienko
#18 Re: Ja sam modni promasaj
To je tačno!shibonja wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Ne znam šta fali tvom odjevanju, leviske, majica, jakna..samo nek ti jakna ne izgleda ko lizalo i sve 5![]()
Ja sam se ovako isto nosio i prije 15 godina ,mozda sam jednostavno dosadio svima sa mojim stilom a zeni pogotovo
- nokia6170
#19 Re: Ja sam modni promasaj
i vjezbaj ovaj pogledfidoremilienko wrote:Nema veze. I ja sma visok 183 cm, pa nosim kaput. Dobro stoji. Vodi računa o bojama, da to upariš kako treba. Ispod kaputa fina košulja, džemper (ima ih raznih), i nabaciš šal!shibonja wrote:Probo bih ovo ,al nisam nesto visok 180 cm ,pa mi mozda kaput nece stajati?Gospoda Ministarka wrote:Suosjecam se s tvojom suprugom.![]()
Shibonja, dobra kosulja+ kaput+ farmerke = neprogrjesiva kombinacija.![]()
![]()
Što se tola tiče, tu možeš da kombinuješ, farmerke, somotne tole. I eto!
Ovakav kaput...
- JThomas
#20 Re: Ja sam modni promasaj
promijeni ženu.
- Ma.Le.Na
#21 Re: Ja sam modni promasaj
na gay osobi sigurno da
- shibonja
#22 Re: Ja sam modni promasaj
Hvala svima na savjetima sto se mode tice ,ima finih prijedloga i necu moci svima pojedinacno odgovarati,a sto se tice zamjene zene to ne bih 
- Ma.Le.Na
#23 Re: Ja sam modni promasaj
gooosfrabaaaaaa gooosfrabaaaafixitagaint wrote:ma jok, na strejt osobi, posebno šalčićMa.Le.Na wrote:![]()
na gay osobi sigurno da
- jedna tamo
#24 Re: Ja sam modni promasaj
košuljeeeeeeeeeeeeeeee 
-
Envy
#25 Re: Ja sam modni promasaj
Pa odes u kupovinu sa svojom gospodom, i neka ona izabere po svom ukusu...nista ti drugo me preostaje!shibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuciJa sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile
Evo nesto poslednje, iz jednog muskog butika...

Itd..nekad sasvim mali detalj,moze izgledati moderno...