Ja sam modni promasaj
Moderator: anex
- shibonja
#101 Re: Ja sam modni promasaj
Joj ljudi jeste naredali postova ,nemojte da ova tema zavadi forumase, ja sam samo trazio savjet ako ima neko da zna oko mode 
- Zelena Carapa
#102 Re: Ja sam modni promasaj
Ja nesto mislim da je sretna tvoja hanuma sto te imashibonja wrote:Joj ljudi jeste naredali postova ,nemojte da ova tema zavadi forumase, ja sam samo trazio savjet ako ima neko da zna oko mode
ne znaju ovi o cemu govore
-
detroit-mercy
#103 Re: Ja sam modni promasaj
Ma hanuma ti je sto od sto u pravu, ti se zakuco u 80te, za info, mi smo na pragu 2011eshibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuciJa sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile
, i cizme su harlejke ,kako vam se cini ta kombinacija i imate li neke prijedloge za mene ,kako da i ja postanem moderan i u trendu ,ja stvarno neznam da se obucem bez obzira na budzet kojim raspolazem ,a eto voljan sam se promijeniti ako imate neke fine kombinacije za zimu ,ono posli ja i zena u setnju gradom pa mozda svratimo i na kahvu gdje usput
Slusaj zenu bolje ti je
- zambaklija
#104 Re: Ja sam modni promasaj
Za svaki dan i priliku

-
detroit-mercy
#105 Re: Ja sam modni promasaj
Najveca sega mi je kada vidim seljadiju da ostave onu traku na kaputu, ne znaju da se ta traka trba skinuti.dr.Gonzo wrote:Ja imam jedan slican ovome, doduse bez trake na rukavu.
U kombinaciji je uvijek i neki sal, i dosta rascpupane kose
-
zijancer
#106 Re: Ja sam modni promasaj
sorry, moram
na levis tipovima ovo Takkko.dobrro.izgleda
jao, zanemarite claymore na fotki 2
ali obratite paznju na carape i obucu..
kad cu ovo vidjeti u sa
?? to mi je jedna od smrtnih zelja

long live the kilttt
na levis tipovima ovo Takkko.dobrro.izgleda
jao, zanemarite claymore na fotki 2
kad cu ovo vidjeti u sa

long live the kilttt
- black
#107 Re: Ja sam modni promasaj
i kod mene ti je istodr.Gonzo wrote:
U kombinaciji je uvijek i neki sal, i dosta rascpupane kose
-
zijancer
#108 Re: Ja sam modni promasaj
Last edited by zijancer on 16/12/2010 15:40, edited 2 times in total.
-
Zoya
#109 Re: Ja sam modni promasaj
I ne zaboravi dobru torbu. Jes to meni sexy
Nikako ovog svoh natjerati da torbe nosi
Nikako ovog svoh natjerati da torbe nosi
-
zijancer
#110 Re: Ja sam modni promasaj
by the way.. mislim da tvoja zena nije normalnaaaa
jos majo levis tipova

jos majo levis tipova

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#111 Re: Ja sam modni promasaj
ziva istina, samo to mnogo suptilnije ide, ali to je tokojeime wrote:Fino ti zenu za rucicu pa u prodavnicu, pa neka ti ona odabere.
Pa kada dodjete kuci neka te i napita. Pa neka ti i veze pertle kada krenes vani. A moze ti i pomoci na tutu da sjednes ako ne znas sam. Itako...
Ja muskaraca danas.
Ako joj se ne svidjas takav kakav si sto se udavala. Ma znam, tipicna zenska prica "Dobar je on samo mu nedostaje malo detalja. Ali sredicu ja njega samo dok ga uzmem u svoje ruke."
Pa krene: kako se to oblacis, pa kako i sta to jedes, pa sta ce ti hobi na gluposti trosis novac, pa sta ces s rajom u kafanu sjedi kuci, pa necemo na odmor gje ti zelis vec gdje ja zelim, pa sta cemo kod tvojih idemo kod mojih, pa mama mi je rekla da si malo sirov promijeni ponasanje, pa ovo-ono, pa tebi ne da da promolis nos iz kuce a ona ode sa jaranicama na more i usputnu ljetnu avanturu.
A sve pocne s tim da joj se ne svidja kako se oblacis.
Nego kada ti drugi put to kaze, ti sakom od sto i drekni "Ko u ovoj kuci stojeci pisa, je li"
- kurty
#112 Re: Ja sam modni promasaj
pa da mu samarcinu zviznekojeime wrote:Fino ti zenu za rucicu pa u prodavnicu, pa neka ti ona odabere.
Pa kada dodjete kuci neka te i napita. Pa neka ti i veze pertle kada krenes vani. A moze ti i pomoci na tutu da sjednes ako ne znas sam. Itako...
Ja muskaraca danas.
Ako joj se ne svidjas takav kakav si sto se udavala. Ma znam, tipicna zenska prica "Dobar je on samo mu nedostaje malo detalja. Ali sredicu ja njega samo dok ga uzmem u svoje ruke."
Pa krene: kako se to oblacis, pa kako i sta to jedes, pa sta ce ti hobi na gluposti trosis novac, pa sta ces s rajom u kafanu sjedi kuci, pa necemo na odmor gje ti zelis vec gdje ja zelim, pa sta cemo kod tvojih idemo kod mojih, pa mama mi je rekla da si malo sirov promijeni ponasanje, pa ovo-ono, pa tebi ne da da promolis nos iz kuce a ona ode sa jaranicama na more i usputnu ljetnu avanturu.
A sve pocne s tim da joj se ne svidja kako se oblacis.
Nego kada ti drugi put to kaze, ti sakom od sto i drekni "Ko u ovoj kuci stojeci pisa, je li"
Salim se..
- ljubav_aha
#113 Re: Ja sam modni promasaj
nellington wrote:I ja sam okruglo 180 cm visok - i nosim nešto ovako - možda čak col, col ipo duži:
Kažu da mi stoji
ma gdje si ti meni
-
Ublehas
#114 Re: Ja sam modni promasaj
More i to, to je danas IN, samo da neostane bol u dusi a dole se moze podmazatibabyline wrote:ili da oženi muškarcaUblehas wrote:Shibonja, vidis samo ti zene govore da nevaljas, jel ti ikad iko od muskih rekao da ti sta fali? To su samo zene drug moj, a zene se slusaju tako sto na jedno uho udje a na drugo izadje i pritom vices "jes, jes". Pocni i ti njoj prigovarati kao se udebljala, da su joj tijesne suknje, pantole......vidjeces da ce prestati
A sto se tice izbora i izgleda takvih deckica evo bas na ovoj temi slika i modela koliko hoces, pa proberi stajling ko sta lajkuje
- mO k3
#115 Re: Ja sam modni promasaj
Mjenjaj zenushibonja wrote:Zena mi stalno prigovara da se ne znam obuciJa sam tip levis 501,neka ugodna pamucna majica dugih rukava ,zimska jakna Timberland napuhana ,drecave boje kao nekad one Mont jakne sto su se nosile
, i cizme su harlejke ,kako vam se cini ta kombinacija i imate li neke prijedloge za mene ,kako da i ja postanem moderan i u trendu ,ja stvarno neznam da se obucem bez obzira na budzet kojim raspolazem ,a eto voljan sam se promijeniti ako imate neke fine kombinacije za zimu ,ono posli ja i zena u setnju gradom pa mozda svratimo i na kahvu gdje usput
shala
- sinus
#116 Re: Ja sam modni promasaj
Evo ga jaruga

- nellington
#117 Re: Ja sam modni promasaj
Ev' me, dajem modne savjeteljubav_aha wrote:
ma gdje si ti meni
- slobodni armirach
#118 Re: Ja sam modni promasaj
@shibonja,
promijeni zenu mozda je jeftinije, salim se naravno
UKINI kablovsku televiziju
promijeni zenu mozda je jeftinije, salim se naravno
UKINI kablovsku televiziju
-
debela
#119 Re: Ja sam modni promasaj
eh, ti si po meni divno obucen. nista ja tu ne bih mijenjala.
-
Gospoda Ministarka
#120 Re: Ja sam modni promasaj
Shibonja nisi nam javio da li si realizirao plan ili je sve ostalo na nijetu?
-
Ublehas
#121 Re: Ja sam modni promasaj
Polako, bira co'ek, uklapa nijanse, tonove i to.....Gospoda Ministarka wrote:Shibonja nisi nam javio da li si realizirao plan ili je sve ostalo na nijetu?
- lara b.
#122 Re: Ja sam modni promasaj
imas u tom tailor preko puta ekonomije super stvarcica,a i u BBI na 1.spratu imaju enke radnjice pa eto pogledaj...
uglavnom nemoj vise izlizane leviske501, probaj neke druge, ako si stariji tamnije farmerke
na to ide kosulja, kupis tamno plavu i neku svjetliju na sitne kockice ili sa prugicama, probaj sta ti stoji
kada je hladno preko kosulje moze neki pulover /ali uskladi boje/
meni umjesto mont jakne dobro igledaju one malo strukirane jaknice ili cak one pilot jakne
ako ces se bas srediti, onda moze i neki kaputic do koljena, malo kraci
e ako ides u setnju, na izlet i tako, onda farmerke i majica, dukserica i neka sportska jakna
uglavnom nemoj vise izlizane leviske501, probaj neke druge, ako si stariji tamnije farmerke
na to ide kosulja, kupis tamno plavu i neku svjetliju na sitne kockice ili sa prugicama, probaj sta ti stoji
kada je hladno preko kosulje moze neki pulover /ali uskladi boje/
meni umjesto mont jakne dobro igledaju one malo strukirane jaknice ili cak one pilot jakne
ako ces se bas srediti, onda moze i neki kaputic do koljena, malo kraci
e ako ides u setnju, na izlet i tako, onda farmerke i majica, dukserica i neka sportska jakna