Skontat ces i ti jednog dana kad nadjes curu kakvuList wrote:Vi ko da ste na casu Filozofije kod Rasima Muminovica.![]()
ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
BigusDickus
pa sta je smijesno...Bumbar wrote:BigusDickus wrote:sklon sam navikama...ali se lako i odvikavam...
![]()
-
BigusDickus
lako se oblacim...bug wrote:ja se lako navlacimal' tesko svlacim
pitt cujes li ti ovo
:D
- pitt
pa ako je ti nisi osjetio ne znaci da ne postojiList wrote:Ma skonto sampitt wrote:Skontat ces i ti jednog dana kad nadjes curu kakvu:D:D
al vi mi nesto puno filozofirate.
Te ljubav vako te ljubav nako.
Covjek ce jos pomislit da ljubav stvarno ne postoji.
![]()
- bpsang
#36 Re: ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
Dva puta u zivotu sam imao takvu situaciju bila je ALMA u pitanju i jos jedna druga (ne nisi ti u pitanju )sure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
ODAVNO VEC NISAM MISLILA O TEBI, MEDJU NAMA DANI I GODINE STOJE....
zelim da cujem vase komentare na ovaku situaciju?
pozdrav svima
-
BigusDickus
ma svako se nafura da je osjetio nekakvu ljubav, a ja iskreno mislim da je samo ljubav roditelja (majke prvenstveno) prema djetetu iskrena, bezrezervna i bez interesa... 
evo, s muske tacke gledista... prve efekte "ljubavi" osjetis u gacama...
ko kaze drugacije, laze... sam sebe ili druge, nebitno...
Eh, kasnije se mozda pojavi zelja (prije da je nagon...
ali eto, radi romanike neka bude zelja...
) da sto vise vremana provodis sa svojom novom "ljubavi", a ovo je usko u vezi sa onim prvim "ucinkom"...
Poslije nekog perioda, koliko dugog zavisi od medjusobne kompatibilnosti...
dolazi prekretnica...
ispadne da se ne moze bas svaka rupa popuniti sexom (ovo je metafora...
) i onda pocnu na povrsinu isplivavati problemi, dolazi do prvih sukoba, optuzbi, teskih rijeci, nepovjerenja, ljubomore...
...parovi koji ovaj dio pregrme
imaju neke sanse da se lijepo NAVIKNU jedno na drugo i zive sretno dok... sta ja znam... ne prestanu zivjeti (sretno ili uopce...
) ili sve ode downhill, juzno, u mp3...
ova druga solucija je cesca...
na zalost 
evo, s muske tacke gledista... prve efekte "ljubavi" osjetis u gacama...
- pitt
Nije tebi lako bigi.....ako su ti gace prvo mjerilo
:D
Ljubav je kad je god ugledas (i prvi put) .....da ti srce preskoci par obrtaja...da ti se skupi nesto u grlu...da zastanes u pola recenice i zarumenis se ko osnovac .....da se svaki put iznenadis njenom osmjehu i da svaki put zahvalis Bogu sto je ona dio tvoga zivota.
Ljubav je kad je god ugledas (i prvi put) .....da ti srce preskoci par obrtaja...da ti se skupi nesto u grlu...da zastanes u pola recenice i zarumenis se ko osnovac .....da se svaki put iznenadis njenom osmjehu i da svaki put zahvalis Bogu sto je ona dio tvoga zivota.
- pitt
Pa ne vidim tinejdzerki ovdje al eto.zmijaIzmaj wrote:ja mislim da je bigus upravu, ono za gacea ti pitt,
se prodajes nekoj tinejdzerki, hajd priznaj
-
BigusDickus
ne lazi...pitt wrote:Nije tebi lako bigi.....ako su ti gace prvo mjerilo:D
- pitt
daj bolan jesi lud.........kad je vidim i zaboravim da imam nesto u gacamaBigusDickus wrote:ne lazi...pitt wrote:Nije tebi lako bigi.....ako su ti gace prvo mjerilo:D
Ljubav je kad je god ugledas (i prvi put) .....da ti srce preskoci par obrtaja...da ti se skupi nesto u grlu...da zastanes u pola recenice i zarumenis se ko osnovac .....da se svaki put iznenadis njenom osmjehu i da svaki put zahvalis Bogu sto je ona dio tvoga zivota.kad je vidis, zna se sta ti prvo poskoci...
to sa srcem i zahvaljivanjem dolazi kasnije...
eventualno...
To dodje kasnije kada se smire emocije
-
sure_alma
#46 Re: ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
nikad se ne zna....100_KA wrote:Dva puta u zivotu sam imao takvu situaciju bila je ALMA u pitanju i jos jedna druga (ne nisi ti u pitanju )sure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
ODAVNO VEC NISAM MISLILA O TEBI, MEDJU NAMA DANI I GODINE STOJE....
zelim da cujem vase komentare na ovaku situaciju?
pozdrav svima
-
FortunaBela
Almice, evo samo za tebe nešto....
To nam ostaje posije ljubavi:Telefonski broj koji lagano blijedi u pamćenju. Čaše sa ugraviranim monogramima, ukradene u ko zna gdje.
Posle ljubavi ostaje običaj da se bijelo vino sipa u te dvije čaše i da crte budu na istoj visini.
Posle ljubavi ostaje jedan sto u kafani "kod znaka ?", i začuđeni pogled starog konobara što nas vidi sa drugima.
Posle ljubavi ostaje rečenica "Divno izgledaš, ništa se nisi promjenio.." i " ..javi se ponekad, još imaš moj broj telefona."
I neki brojevi hotelskih soba u kojima smo spavali, ostaju posle ljubavi.
Posle ljubavi ostaju tamne ulice kojima smo se vraćali posle ljubavi.
Posle ljubavi ostanu melodije sa radija koje izlaze iz mode.
Ostaju tajni znaci, ljubavne šifre:"Ako me voliš počni sutrašnje predavanje sa tri rječi koje će imati početna slova mog imena..."
Posle ljubavi ostaje tvoja strana postelje i strah da će neko iznenada naići.
Klak!-spuštena slušalica kada se javi tvoj glas.
Hiljadu i jedna laž.
Posle ljubavi ostaje rečenica koja luta kao duh po sobi:"ja ću prva u kupatilo."
I pitanje :"Zar nećemo zajedno?"...Ovaj put ne.
Posle ljubavi ostaju saučesnici. Čuvari tajni, koje više nisu nikakve tajne.
Posle ljubavi ostaje laka uznemirenost, kad u prolazu udahnem Cabochard na nekoj nepoznatom momku.
Prepune pepeljare i prazno srce.
Navika da se pale dvije cigarete istovremeno, mada nema nikog u blizini.
Fotografije.
Taksisti koji nas nikad nisu voljeli, i cvječarke koje jesu.
Posle ljubavi ostaje povrjeđena sujeta, metalni ukus promađenosti na usnama.
Posle ljubavi ostaju drugi ljudi i druge žene.
Posle ljubavi ne ostaje ništa...
To nam ostaje posije ljubavi:Telefonski broj koji lagano blijedi u pamćenju. Čaše sa ugraviranim monogramima, ukradene u ko zna gdje.
Posle ljubavi ostaje običaj da se bijelo vino sipa u te dvije čaše i da crte budu na istoj visini.
Posle ljubavi ostaje jedan sto u kafani "kod znaka ?", i začuđeni pogled starog konobara što nas vidi sa drugima.
Posle ljubavi ostaje rečenica "Divno izgledaš, ništa se nisi promjenio.." i " ..javi se ponekad, još imaš moj broj telefona."
I neki brojevi hotelskih soba u kojima smo spavali, ostaju posle ljubavi.
Posle ljubavi ostaju tamne ulice kojima smo se vraćali posle ljubavi.
Posle ljubavi ostanu melodije sa radija koje izlaze iz mode.
Ostaju tajni znaci, ljubavne šifre:"Ako me voliš počni sutrašnje predavanje sa tri rječi koje će imati početna slova mog imena..."
Posle ljubavi ostaje tvoja strana postelje i strah da će neko iznenada naići.
Klak!-spuštena slušalica kada se javi tvoj glas.
Hiljadu i jedna laž.
Posle ljubavi ostaje rečenica koja luta kao duh po sobi:"ja ću prva u kupatilo."
I pitanje :"Zar nećemo zajedno?"...Ovaj put ne.
Posle ljubavi ostaju saučesnici. Čuvari tajni, koje više nisu nikakve tajne.
Posle ljubavi ostaje laka uznemirenost, kad u prolazu udahnem Cabochard na nekoj nepoznatom momku.
Prepune pepeljare i prazno srce.
Navika da se pale dvije cigarete istovremeno, mada nema nikog u blizini.
Fotografije.
Taksisti koji nas nikad nisu voljeli, i cvječarke koje jesu.
Posle ljubavi ostaje povrjeđena sujeta, metalni ukus promađenosti na usnama.
Posle ljubavi ostaju drugi ljudi i druge žene.
Posle ljubavi ne ostaje ništa...