ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sure_alma
#1 ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
ODAVNO VEC NISAM MISLILA O TEBI, MEDJU NAMA DANI I GODINE STOJE....
zelim da cujem vase komentare na ovaku situaciju?
pozdrav svima
pozdrav svima
-
FortunaBela
Nakon dugo godina, ostjaju samo fina sjećanja...i to je samo što ostaje, jer da je bilo ljubavi, one prave, to se ne bi završilo...Zar ne... 
-
BigusDickus
hm...FortunaBela wrote:Nakon dugo godina, ostjaju samo fina sjećanja...i to je samo što ostaje, jer da je bilo ljubavi, one prave, to se ne bi završilo...Zar ne...
- anais_nin
#4 Re: ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
na zalost nije tako....to je ono sto vecina ljudi ne shvata...ne nije svako tako sretan da u zivotu makar jednom osjeti ljubav....zato kad dobijemo takav dar treba ga cuvati kao nesto nezamjenljivo i neprocjenjive vrijednosti, a ne tako lako "svako na svoju stranu" zbog zivotnih okolnosti...ljubav se s mukom rodi, ali s jos vecom mukom odrzava na zivotusure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...
pozdrav svima
-
FortunaBela
Reci mi ti...
Kako može biti prava i tužna...
Za mene je ljubav, nešto najljepše na svijetu, i nikad ne mogu biti tužna...
Za mene je ljubav, nešto najljepše na svijetu, i nikad ne mogu biti tužna...
-
BigusDickus
nije ljubav tuzna...
tuzno je kad jednom sve skupa ode u mp3... 
-
PITARKA_SA
mislim da vecina nas olako kaze"volim te2 ali da mnogi od nas nisu osjetili car,prave istinske,jake ljubavi
da je tako lako objasniti kako i zasto ljubav "prestane"nebi bilo toliko vrijedno boriti se za nju i traziti je i sto je naj bitnije boriti se da ta ljubav ne prestane
po mom licnom misljenju,ako je ljubav,necu reci prava vec dovoljno jaka i intenzivna mislim,da niko i nista nebi mogao da to prekine!e sad pitanje je ta sitna,tanka granica izmedju"volim te" i "volim te zvuci isto ali ...
da je tako lako objasniti kako i zasto ljubav "prestane"nebi bilo toliko vrijedno boriti se za nju i traziti je i sto je naj bitnije boriti se da ta ljubav ne prestane
po mom licnom misljenju,ako je ljubav,necu reci prava vec dovoljno jaka i intenzivna mislim,da niko i nista nebi mogao da to prekine!e sad pitanje je ta sitna,tanka granica izmedju"volim te" i "volim te zvuci isto ali ...
-
FortunaBela
Nijanse...PITARKA_SA wrote:mislim da vecina nas olako kaze"volim te2 ali da mnogi od nas nisu osjetili car,prave istinske,jake ljubavi
A obično se zapitamo, kad nas partner pita zašto me voliš????
Ne znaš ni njemu, a ni sebi dati odgovor....I jel to ljubav????
- bug
#9 Re: ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
kol'ko cu ovo putasure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
pozdrav svima
ljubav je samo navika. Nedostaje ti ono sto nemas. Ili ne mozes imati. Nije to ba ljubav.
-
PITARKA_SA
pa zato je ljubav tako i cudna tema i puna inspiracija,vjekovima.."zasto me volis?" i ti stanes i gledas u njega i kazes.."pa zato sto te volim!!"
uh..kakva glupost ali ko je pri zdravoj pameti kada voli
uh..kakva glupost ali ko je pri zdravoj pameti kada voli
- pitt
#11 Re: ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
obicno pocne kao ljubav (tj zaljubljenost) pa onda predje u navikubug wrote:kol'ko cu ovo putasure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
pozdrav svimadanas reci i koliko ce me jos puta
izbrisati
ljubav je samo navika. Nedostaje ti ono sto nemas. Ili ne mozes imati. Nije to ba ljubav.
-
PITARKA_SA
#12 Re: ja cu te voljeti-necu te nikad preboljeti...
zaljubljenost-ljubav-navika pa zar to nije tok "svake"veze??pitt wrote:obicno pocne kao ljubav (tj zaljubljenost) pa onda predje u navikubug wrote:kol'ko cu ovo putasure_alma wrote:svako u svom zivotu barem jednom osjeti ljubav...ono sto je zeznuto je kad ta ljubav ne uspije, i svako ode na svoju stranu...ona je s nekim drugim, on je sa nekom drugom-ali pate jedno za drugim...nakon par godina sretnu se na ulici, odu na kafu i stara sjecanja se vracaju...znaju da vise nema povratka, a srce boli...
pozdrav svimadanas reci i koliko ce me jos puta
izbrisati
ljubav je samo navika. Nedostaje ti ono sto nemas. Ili ne mozes imati. Nije to ba ljubav.:D prava ljubav nema veze sa tim
-
FortunaBela
Gluho bilo, ako je to tako, ja se bome neću nikad više zaljubiti.... 
-
PITARKA_SA
pametno mojepitt wrote:nije ba....ne ides ti na kosevo sto si navikla vec sto volis FCS:D
-
BigusDickus
sklon sam navikama...
ali se lako i odvikavam...