Izmedju dvije vatre

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@anais Vjerujem da on tebe izbjegava i dan - danas (al` on ti i ne treba u drustvu :D ). :-)

Uh, koliko sam samo puta bila izmedju dvije vatre. :D :D

Npr kad imas opciju
1. Pravdati se nekome (a ne vidis razloga) :D
2. Pustiti ljude da misle sta hoce :D

Eh, ja mrzim pravdanje. :D
Jednom je jedan momak (zenicanin :x :D :lol:) rekao mojim prijateljima kako je on pokusao da izidje k`o fol sa mnom a ja se izderala i svasta nesta mu rekla (bolje da ne pisem sta je pricao :D :lol: :lol: ). :roll: Ironicno je bilo da JA njemu nista nisam rekla, ali valjda momak htio malo paznje. :D
Najzanimljivije u svemu tome je bilo sto je dosta raje iz tog kruga palo na njegovu pricu (mada je bio novi kolacic, a ja sam bila malo "stariji" kolacic :D ), ja sam im se samo smijala i rekla:
"vidim njemu vjerujete, pa izvolite i vjerujte da je tako bilo". :D
Vecina je njemu vjerovala, ali desi se pa par mjeseci poslije oni saznaju ustvari ko je on i dolaze i meni se izvinjavaju. :D
Eh, i sada kad sretnem pojedine iz tog kruga ja im to nabacim sa punim smjeskom na licu. :D

Pojedini su mi govorili: zasto nam nisi nista htjela reci?
Moj odgovor je bio: zasto se zamarati kad ste vi vec odlucili kome i u sta da vjerujete. :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:lol::lol: jooooj, Herketino :D:D:D jesi mahalusha :oops::D:D:D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Kareem Abdul-Jabbar wrote::lol::lol: jooooj, Herketino :D:D:D jesi mahalusha :oops::D:D:D
Ne kritikuj moje `stovane goste. :D :D
Kareem Abdul-Jabbar

#29 Re: Izmedju dvije vatre

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

cHupjahalic@ wrote:
P.S. U pravu ste gosp. Kareem, imam rep, pazi da te ne pometem. :D :lol: :lol: :lol:
:x:x :D Herka, brani me!! :x :D:D:D
:D Choopka :oops: siledzijo! :P:oops: :D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Kareem Abdul-Jabbar wrote::lol::lol: jooooj, Herketino :D:D:D jesi mahalusha :oops::D:D:D
samo kad su ove fudbalerske sapunice u pitanju :lol: :D od tad nosim povez preko ociju da nista ne vidim, a i ne cujem :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:@anais Vjerujem da on tebe izbjegava i dan - danas (al` on ti i ne treba u drustvu :D ). :-)
naprotiv :D posto je to bilo prije par godina, a njih dvoje proslo ljeto raskinuli, jos je imao muda da mi se ponovo upucava :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote: samo kad su ove fudbalerske sapunice u pitanju :lol: :D od tad nosim povez preko ociju da nista ne vidim, a i ne cujem :lol: :D
Jedino malo tukne i ocuti se na nos, al` usi i oci budu u defektu. :D :lol: :lol:
anais_nin

#33 Re: Izmedju dvije vatre

Post by anais_nin »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
cHupjahalic@ wrote:
P.S. U pravu ste gosp. Kareem, imam rep, pazi da te ne pometem. :D :lol: :lol: :lol:
:x:x :D Herka, brani me!! :x :D:D:D
:D Choopka :oops: siledzijo! :P:oops: :D:D
ne boj ce, nece ti nicta :lol: :D organizira festu na sarajevo-x.com podforumu pa je zauzeta :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:naprotiv :D posto je to bilo prije par godina, a njih dvoje proslo ljeto raskinuli, jos je imao muda da mi se ponovo upucava :lol: :lol: :lol:
Jel makar on upucan za sva vremena. :D :lol: :lol:
:thumbup:
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
anais_nin wrote:naprotiv :D posto je to bilo prije par godina, a njih dvoje proslo ljeto raskinuli, jos je imao muda da mi se ponovo upucava :lol: :lol: :lol:
Jel makar on upucan za sva vremena. :D :lol: :lol:
:thumbup:
s visine :lol: :D posred srca, ili nekog drugog organa :lol: iz kojeg god je dolazio poriv da mi se shlepa :lol: :D
cHupjahalic@

#36 Re: Izmedju dvije vatre

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:ne boj ce, nece ti nicta :lol: :D organizira festu na sarajevo-x.com podforumu pa je zauzeta :D
@anais, ne pokusavaj ga stavljati izmedju dvije vatre. :D :lol: :lol:
krava

Post by krava »

ne kontam cemu ova tema...sto to tebe toliko muci..?
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

krava wrote:ne kontam cemu ova tema...sto to tebe toliko muci..?
Jesi ti citala pricu o caru kad je imao rogove pa rekao svima da ne smiju nikome nista reci? :D Pa kad je jedan djecak otisao, otkopao rupu i u njoj glasno vrisnuo da car ima rogove. :D :D
Ja se bojim da tako nesto uradim :D :lol: , moze vrba narasti pa odati sve tajne :D .... bolje to napisati na sa-x.u.... :lol: :lol:
krava

Post by krava »

pa i nije neka velika tajna...svima se nekada vjerovatno desilo da se napiju na derneku i malo zabriju sa nekom drugom osobom...

ljudi se sada ozenili, zive neki drugi zivot...a ti sada nama mahalas o tome....
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

krava wrote:ljudi se sada ozenili, zive neki drugi zivot...a ti sada nama mahalas o tome....
Izvini ako sebe vidis u ovakvoj prici.

btw...Jel` ti stvarno znas o kome se radi? Dala ti ime, adresu, datume rodjenja? :D
P.S. Ljudi i dalje pitaju jedno za drugo, pa sta? (moram te razocarati ali i dalje ne znas o kome se radi :D ).

Savjet: izbjegavaj teme koje ti ne odgovaraju (zbog cega se zamarati radi ovakvih pricica i bagatela? :roll: ).
Post Reply