Izmedju dvije vatre

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

cHupjahalic@

#1 Izmedju dvije vatre

Post by cHupjahalic@ »

@moderatori Izbrisite temu ako postoji ista/ slicna tema (ja je nisam mogla naci)

Da li ste ikad bili u situaciji da jedan od vasih najboljih prijatelja petlja se sa osobom/bama koji su vec zauzeti?
Ma, kod mene je situacija jos komplikovanija... :D
Radi se o jednom prijatelju i prijateljici...
Bili smo na festici, njih dvoje su se tek tada upoznali a on je imao vec "ozbiljnu vezu". Tip je iskoristio priliku pa su izisli u hodnik i samo bog zna sta se tu desilo (a njegova djevojka je bila prisutna na toj festi).
Par dana poslije ja govorim jaranici da od njega nema nista, da ga zaboravi posto on ima djevojku.
Njen odgovor je na to bio: pa svak se bori za sebe. :shock:
Ostala sam sokirana, nisam mogla da vjerujem da ona tako nesto moze reci.

U medjuvremenu se momak razboli (dobio dijagnozu rak) i tako su izgubili kontakt. Sa njim je njegova djevojka ostala, njegovala ga kad mu je najteze bilo. Poslije oporavka momak se opet podje javljati jaranici, al` ona je vec imala vezu i kaze da joj nije padalo na pamet da ga sretne (ne znam koliko joj mogu vjerovati, mada mi je jaranica).

Eh.... zamislite sada... on je i dalje sa svojom djevojkom, stanuju zajedno. Jaranica se isto udala. Svaki put kad sam zajedno sa jednim od njih vidim da im gori ispod nogu da li cu ja ista reci njihovim partnerima.

Sreli su se samo jednom a ne mogu da shvatim da ona i dan - danas pita po nekad za njega, a izgubila sam totalno respekt prema momku poslije svega toga (ima djevojku, njegovala ga je kad mu je bilo najgore).

Da se nije desilo sta jeste sa njim vjerujem da bi bilo nesto vise izmedju njih dvoje i niko ne zna kako bi se to zavrsilo...

Da li ste vi bili u slicnim situacijama? Ja sam bila svjedok svega toga, njegovi jarani su mene ispitivali ali ja nikom nista nisam rekla... Djevojka od tog momka mi je stala na rep par puta :D ali opet mi nikad nije na um palo da joj tako nesto kazem, niti planiram...
Al` mogu vam samo reci: zaHebano je biti izmedju dvije vatre. :D

P.S. Ne odajite mi vise tajne, lakse mi je bez njih. :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Brišem :D :D s ovog topica.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Vasi prijatelji poslusni i ne svrljaju sa strane? :D
Nemaju ni oni a ni vi slicnih dozivljaja? :D
Pa s` kim ja imam posla? :D :lol: :lol:
manijak1

Post by manijak1 »

S nevinim i naivnim ........ :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

manijak1 wrote::oops: :D Brišem :D :D s ovog topica.
Prepoznajes sam sebe u ovoj prici? :D
Pricaj... :D
manijak1

Post by manijak1 »

Nije to ........neiskusan sam ti ja :oops: nego bila tema :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:Vasi prijatelji poslusni i ne svrljaju sa strane? :D
drzi jezik za zubima...nit sta vidis, nit sta cujes, nit sta govoris.... :D od petljanja u takvim situacijama samo te moze glava zaboliti, obicno vijesto-noshi glavu otkinu :D

jedine situacija u kojima bih ja nesto rekla je kad bi ostecena strana bila neka od mojih naj naj naj blizih prijateljica (ili prijatelja)....istina, nekad ljudi ne zele da znaju, ali sa svim bliskim prijateljicama sam dovoljno bliska da bih znala da li zele da znaju ili ne...i cak i u tim situacijama ne bih potrcala da prijavim, nego bih prvo prisla "gresniku" i dala mu odredjeni rok da se sam ispovijedi :D
amalka

Post by amalka »

Ja sam imala slicno iskustvo, ali nisam imala nista s tim tipom. Desilo se ovako...Dobije on moj broj od nekog idiota, i nalanta mi se...Zove, pise, ma sve! Pozove me van i ja pristanem da izadjemo. Ali, nakon toga saznam da ima djevojku sa kojom je zajedno vec dvije godine. Ja se povucem, odmah!

To je bilo u septembru. Nastupio oktobar, tip ozeni tu djevojku, sretno im bilo, kontam! I u proslo nedjelju, zvoni mi telefon, pogledam:on! Pocne mi soliti pamet kako je vidio djevojku slicnu meni u nekom marketu i takve folove. Mislila sam to je to. Navečer mi je pisao poruke, govorio da mu je zao, da ce ostaviti zenu :x :x Idiot! Ne bih mijenjala ovu vezu u kojoj sam sada za ono nista sto mi on ima ponuditi, apsolutno nista.

Ipak, sve zavisi kakvih karakternih osobina je osoba! Imam par poznanica kojima je nista zezati se sa ozenjenima, da ne spominjem momke koji su u vezi!
Kareem Abdul-Jabbar

#9 Re: Izmedju dvije vatre

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

cHupjahalic@ wrote:Djevojka od tog momka mi je stala na rep par puta :D
:kravata: da, da :D:D mnoge stvari su mi jasnije sada :D:lol:

P.S. Nek' ova tajna preseli sa tobom ;) :D:D:D
Harrys

Post by Harrys »

:lol: Chupka,poslusaj mog drugara :lol: :lol: :lol:
A sad vrijeme je za trecu pricu. :D Prva je bila o doktoru i njegovoj zeni koji rade sa tobom. :lol: :lol:
black

Post by black »

cHupjahalic@ wrote:Vasi prijatelji poslusni i ne svrljaju sa strane? :D
..i ja se pitam sa kim imas...cim postavljas ovakav topic :oops: :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

black wrote:..i ja se pitam sa kim imas...cim postavljas ovakav topic :oops: :D
... moralo je negdje o`cepiti. :D :lol: :lol:
Ovu sam tajnu cuvala punih 5 godina i danas se sjetim i jaranice a i tog momka. :D
Tu je ona ucinila veliku gresku (mislim da nije trebala sa njim stati uopste posto je momak bio u vezi), a njegova greska je bila sto je ista pokusao.

@anais Da su se dalje nastavili vidjati porazgovarala bih i sa njim, ali kratak period poslije te festice on je zavrsio u bolnici u kojoj je odlezao dobar period. Zbog toga se sve zavrsilo na jednom sastanku.

P.S. Smirili su se sada. :D (ja mislim :? :D ).
cHupjahalic@

#13 Re: Izmedju dvije vatre

Post by cHupjahalic@ »

Kareem Abdul-Jabbar wrote:
cHupjahalic@ wrote:Djevojka od tog momka mi je stala na rep par puta :D
:kravata: da, da :D:D mnoge stvari su mi jasnije sada :D:lol:

P.S. Nek' ova tajna preseli sa tobom ;) :D:D:D
Sa tim sam htjela samo reci da sam toliko puta imala priliku da toj curi kazem neke stvari (da shvati s` kakvim momkom ima posla), ali nisam htjela, niti cu... Neka im je Bog na pomoci (ali zato on strepi svaki put kad ja podjem pricati o jaranicama :D :lol: :lol: ).

P.S. U pravu ste gosp. Kareem, imam rep, pazi da te ne pometem. :D :lol: :lol: :lol:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

amalka wrote:Ja sam imala slicno iskustvo, ali nisam imala nista s tim tipom.
Pa nisam ni ja nista imala sa njim, nego moja jaranica bona. :D :lol: :lol:

Vise nikad necu upoznavati svoje prijatelje sa prijateljicama. :D :lol:
kilam

Post by kilam »

cesto sam u takvoj situaciji i drzim jezik za zubima... i svima nam dobro ;) :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Harrys wrote::lol: Chupka,poslusaj mog drugara :lol: :lol: :lol:
A sad vrijeme je za trecu pricu. :D Prva je bila o doktoru i njegovoj zeni koji rade sa tobom. :lol: :lol:
Oko tebe samo kruze postenjacine je li? :D :lol: :lol:
Pa, kolege svrljaju na stranu, evo jedan jaran i jaranica su nesto slicno uradili (pa sad nek placaju cijenu). :D

Zivot u Skandinaviji i nije toliko dosadan kad sve oduzmem i saberem (cisti reality show :D ).
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

kilam wrote:cesto sam u takvoj situaciji i drzim jezik za zubima... i svima nam dobro ;) :D
Hvala ti Boze pa nisam jedina koja mora cuvati tajne u sebi. :lol: :lol:
black

Post by black »

ih choopke sve nesta jarani jaranice :oops: ko te ne zna.... :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

black wrote:ih choopke sve nesta jarani jaranice :oops: ko te ne zna.... :D
... ne brini, nece me niko skupo platiti :D :lol: (mada evo ovdje samu sebe hvalim kako dobro tajne cuvam :D :lol: :lol: ).
black

Post by black »

cHupjahalic@ wrote:
black wrote:ih choopke sve nesta jarani jaranice :oops: ko te ne zna.... :D
... ne brini, nece me niko skupo platiti :D :lol: (mada evo ovdje samu sebe hvalim kako dobro tajne cuvam :D :lol: :lol: ).
..pa nece zato sto si vec mozda skupo placena.. :oops: :lol: (narcise)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

black wrote:..pa nece zato sto si vec mozda skupo placena.. :oops: :lol: (narcise)
Pa mora sad svaki dan da placa cijenu... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma, ti znas sta je pisac sa ovim htio reci. :D
black

Post by black »

cHupjahalic@ wrote:
black wrote:..pa nece zato sto si vec mozda skupo placena.. :oops: :lol: (narcise)
Pa mora sad svaki dan da placa cijenu... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma, ti znas sta je pisac sa ovim htio reci. :D
:D :P
Stitch__

Post by Stitch__ »

uh, nije bas takva situacija, al s emoze svrstati por "izmedju dvije vatre".. prije par godina mi se desilo da i njemu i njoj budem najbolji prijatelj... joj kako je to gadno....nisu se oni varali (srecom, pobjego bih glavom bez obzira) al ono...jel se posvadjaju, zove on, zove ona, i sad se ja moram pravit da ne znam ono sto mi je drugo reklo....uhhhhhhhhhhhhhh kako je to gadno :) na kraju mi je puklo i odjebo sam ih oboje dok nisu raskinuli...sad sam s njom super prijatelj, a on je otisao kako je i dosao :)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@Stitch_
Znam kako je. Imam prijatelja i prijateljicu koji su toliko godina zajedno. Budu zajedno, pa pukne veza, pa opet zajedno i sve tako... Dolazili su mi milion puta i odavali tajne jedno o drugom... jedno ode, drugo dodje, sjedi kod mene, placu, cvile.... uh....
I sta se desavalo kad se pomire: kad im pukne film kazu "pa bila je chupka u pravu". Druga strana zove i pita sta sam rekla.
Ma jednom sam im rekla za sva vremena i od tada izgleda da rijesavaju probleme sami (meni se uglavnom ne obracaju po pitanju takvih problema :D ).

Zato sam se i u jednom, a i ovom gore navedenom slucaju osjecala kao da sam izmedju dvije vatre.
U navedenom slucaju koji je povod da se tema otvori sam imala mogucnost:
1. odati tajnu
2. ne odati tajnu

Ja sam izabrala 2, i mislim da je tako najbolje. Svi su dovoljno zreli pa nek ciste smece iza sebe (da sam ja pokusala platila bih sigurno veliku cijenu za to).
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote: U navedenom slucaju koji je povod da se tema otvori sam imala mogucnost:
1. odati tajnu
2. ne odati tajnu

Ja sam izabrala 2, i mislim da je tako najbolje. Svi su dovoljno zreli pa nek ciste smece iza sebe (da sam ja pokusala platila bih sigurno veliku cijenu za to).
apsolutno se slazem :D ja sam prvo morala debelo pogrijesti da bih naucila lekciju...sad frcera po gore navedenom principu...sto se varanja tice, nit se petljam, nit osudjujem, skuzila sam da je to rasprostranjen virus, tako da posebno s muskom rajom konta mi je "eto ih tamo" :D

ali to prvo iskustvo je bilo vatreno :D kad sam se tek vrnula ovamo morala sam proci vatreno krstenje da bih obnovila gradivo po pitanju pravila mahale...novi kolac, pravo neinformisana...uglavnom konstantno mi se upucavao neki lik, lafo on neka faca sta li...pricali smo par puta vani, cak je bilo i nekih razgovora online, i igrom slucaja ja mahinalno spasavam logove razgovora tako da je ostavio dokaza iza sebe :lol: :D

ja sam preko jedne jako dobre prijateljice upala u neko novo zensko drustvo, i jednom tako sretnemo se on i ja, vidim ja covjek poplavio, kad ono ja sjedim za stolom sa njegovom curom :lol: :D uglavnom posto narafski nije bilo nista izmedju nas ja njoj nista ne kazem, kontam hajde covjek malo flert, nigdje veze...

uglavnom njegova draga i ja smo se pocele pravo druziti...jedno vece ja se slucajno zateknem na nekom partyiju na kojem je i on bio...on tu pokupi neku curicu, srednjoskolku, dosta mladju od njega...ja cijelo vrijeme kontam ne vidim, ne cujem, predjemo mi za sank, kad lafac fino predje s malom za sank, citav spektakl fatacine tu priredi, i jos meni dobaci kao "ne mozes mi nista" :lol: :D e pa znajuci da ne zele svi da saznaju cak i kad ih draga/dragi varaju ja nazovem ovu prijateljicu koja me upoznala sa tom curom da se konsultujem s njom :D e tu je krenula sapunica jer moja prijateljica se u tom momentu zabavljala sa njegovim najboljim drugom....naravno ona njemu kaze a on don juanu....i idiot don juan kao da poleti da spasi situaciju s curom, odleti i njoj kaze kao "doce ti ta i ta da ti kaze da sam te varao, a ja nisam" :lol: :D

e tu tek devar nastane, ona dodje kod mene, place, je li, nije, prepricavaj kadar po kadar sta sam vidjela...gdje su ruke bile, dokle je islo :D ovo ono :D njih dvoje se posvadjaju, onda on meni prijetio da ce me ubiti :lol: :D sto je bilo vrhunac svega, jer mal njemu nisu kosti slomljene zbog toga :D

i cik pogodi sta je bilo na kraju balade: njih dvoje se pomirili :lol: :D zato apsolutno i sigurno najbolje drzati jezik za zubima, ne samo u odnosu na njih nego i ostatak drustva :D
Post Reply