Da li ste ikad bili u situaciji da jedan od vasih najboljih prijatelja petlja se sa osobom/bama koji su vec zauzeti?
Ma, kod mene je situacija jos komplikovanija...
Radi se o jednom prijatelju i prijateljici...
Bili smo na festici, njih dvoje su se tek tada upoznali a on je imao vec "ozbiljnu vezu". Tip je iskoristio priliku pa su izisli u hodnik i samo bog zna sta se tu desilo (a njegova djevojka je bila prisutna na toj festi).
Par dana poslije ja govorim jaranici da od njega nema nista, da ga zaboravi posto on ima djevojku.
Njen odgovor je na to bio: pa svak se bori za sebe.
Ostala sam sokirana, nisam mogla da vjerujem da ona tako nesto moze reci.
U medjuvremenu se momak razboli (dobio dijagnozu rak) i tako su izgubili kontakt. Sa njim je njegova djevojka ostala, njegovala ga kad mu je najteze bilo. Poslije oporavka momak se opet podje javljati jaranici, al` ona je vec imala vezu i kaze da joj nije padalo na pamet da ga sretne (ne znam koliko joj mogu vjerovati, mada mi je jaranica).
Eh.... zamislite sada... on je i dalje sa svojom djevojkom, stanuju zajedno. Jaranica se isto udala. Svaki put kad sam zajedno sa jednim od njih vidim da im gori ispod nogu da li cu ja ista reci njihovim partnerima.
Sreli su se samo jednom a ne mogu da shvatim da ona i dan - danas pita po nekad za njega, a izgubila sam totalno respekt prema momku poslije svega toga (ima djevojku, njegovala ga je kad mu je bilo najgore).
Da se nije desilo sta jeste sa njim vjerujem da bi bilo nesto vise izmedju njih dvoje i niko ne zna kako bi se to zavrsilo...
Da li ste vi bili u slicnim situacijama? Ja sam bila svjedok svega toga, njegovi jarani su mene ispitivali ali ja nikom nista nisam rekla... Djevojka od tog momka mi je stala na rep par puta
Al` mogu vam samo reci: zaHebano je biti izmedju dvije vatre.
P.S. Ne odajite mi vise tajne, lakse mi je bez njih.