Može li se znati koji ti je maternji?milojca wrote:
Negiram Bosanski jezik al sam Bosanac... Koji je problem ?

Čitam stranicu unazad i kao da se ne može istovremeno biti i Bošnjak i Bosanac kao što Srbin i Srbijanac.
Može li se znati koji ti je maternji?milojca wrote:
Negiram Bosanski jezik al sam Bosanac... Koji je problem ?

pateticno...respo wrote: oni sami su legalizovali protjerivanje i sve sto to nosi tako sto se nisu vratili na svoje ognjiste nego iz sarajeva ili cak i jos dalje hoce neka prava u rs-u a namecu svoja u svojim sredinama
i kuknjava na sve strane ne daju nam i tamo i ovamo
rece osoba koja 25% postova napisa na ovoj temi_Sarajka wrote:Bodkin wrote:nisi ti ali dovoljno da prelistas zadnje 3-4 strane i vidjeces agresivnost prema bosancima. sa druge strane jako tesko ces naci da bosanci bosnjacima negiraju identitet.ušće wrote:@Bodkin sa pitanjem, planiranom broju Bošnjaka si mi potpuno jasan ... meni dovoljno
Kažeš zašto mene tangira kako ćeš se ti izjasniti ,ako bilo gdje nađeš da sam negirao izbor bilo kome dužan am ti izvinjenje , upravo suprotno ja zastupam stavove o slobodnom izražavanu i protiv sam negacije bilo čijeg izbora ali sam alergičan na izrazitu agresivnost Bosanaca protiv Bošnaka (ponajviše ) kao i onu drugu vrste Bošnjaka protiv Bosanaca...
Pomenuo sam Ustav i zakon zajedno ne odvojeno i smatram kršenjem sve ono što negira definiciju Ustavom i zakonom naroda koji čine BiH u ovom slučaju ti i tvoji istomišljenici negirate postojanje Bošnjaka kao i nihovo pravo da se izjašnjavaju tim imenom ... aza takvo nešto u normalno uređenim pravnim sistemima slijede sankcije ...
jos jednom, molim te da nadjes gdje sam ja negirao postojanje bosnjaka ili prava bosnjaka na izjasnjavanje. moze?
Pa ne visiš ti na ovoj temi dan - noć da negiraš, nego uneseš pomutnju, postavljajući nebulozna pitanja po tridesetak i više puta.Uz sve to ne zaboraviš naglasiti kako si Bosanac
Respo se danas malo oteo kontroli, počeo velikosrpske folove o jeziku i " prodadoste veru za večeru bre Bošnjaci "
Kontroliraj ga
Stranka vas motri i ima velike planove s vama !
Bodkin wrote:_Sarajka wrote:nisi ti ali dovoljno da prelistas zadnje 3-4 strane i vidjeces agresivnost prema bosancima. sa druge strane jako tesko ces naci da bosanci bosnjacima negiraju identitet.ušće wrote:@Bodkin sa pitanjem, planiranom broju Bošnjaka si mi potpuno jasan ... meni dovoljno
Kažeš zašto mene tangira kako ćeš se ti izjasniti ,ako bilo gdje nađeš da sam negirao izbor bilo kome dužan am ti izvinjenje , upravo suprotno ja zastupam stavove o slobodnom izražavanu i protiv sam negacije bilo čijeg izbora ali sam alergičan na izrazitu agresivnost Bosanaca protiv Bošnaka (ponajviše ) kao i onu drugu vrste Bošnjaka protiv Bosanaca...
Pomenuo sam Ustav i zakon zajedno ne odvojeno i smatram kršenjem sve ono što negira definiciju Ustavom i zakonom naroda koji čine BiH u ovom slučaju ti i tvoji istomišljenici negirate postojanje Bošnjaka kao i nihovo pravo da se izjašnjavaju tim imenom ... aza takvo nešto u normalno uređenim pravnim sistemima slijede sankcije ...
jos jednom, molim te da nadjes gdje sam ja negirao postojanje bosnjaka ili prava bosnjaka na izjasnjavanje. moze?
Pa ne visiš ti na ovoj temi dan - noć da negiraš, nego uneseš pomutnju, postavljajući nebulozna pitanja po tridesetak i više puta.Uz sve to ne zaboraviš naglasiti kako si Bosanac
Respo se danas malo oteo kontroli, počeo velikosrpske folove o jeziku i " prodadoste veru za večeru bre Bošnjaci "
Kontroliraj ga
Stranka vas motri i ima velike planove s vama !
[/quote]ece osoba koja 25% postova napisa na ovoj temi![]()
nebulozna pitanja a, pa vjerujem i to pogotovo kad nema odgovora. ali dobro, ti si tu da nas izgubljene na pravi put![]()
i za kraj cuj respo velikosrbin![]()
respo forumska legenda, a ti tu mjesec dana. dobro, ko zna koji ti je ovo klon po redu
Poznata je tehnika formiranja javnog mnjenja preko foruma tako sto ce se prvo biti pozitivan i uciniti sve da se dopadne svim forumasima a onda ide zaokret , prelazak na politicke teme i propagiranje stavova zbog kojih se i registrovao na forum i onda dosta onih koji su ga ranije zavoljeli zbog pisanja na drugim temama pocinju da prihvataju i stavove koje on iznosi .BASS wrote:pateticno...respo wrote: oni sami su legalizovali protjerivanje i sve sto to nosi tako sto se nisu vratili na svoje ognjiste nego iz sarajeva ili cak i jos dalje hoce neka prava u rs-u a namecu svoja u svojim sredinama
necu uopste da pocinjem nabrajati koje sve probleme ljudi srecu kada zele da se vrate, u nekim sredinama danonocno su u potencijalnoj opasnosti od zestokog fizickog napada, mozda i ubistva u slucaju nekog "dogadjanja", do toga da su šanse za zaposljenje u drzavnu sluzbu oko 0.5% a i kod privatnika, ali ovo mi je najgore "cuj jos kukaju za neka prava".
Jadno. A i dovoljno za iole pametnu osobu da vidi o cemu/kome se radi.
I ne mogu da vjerujem da ove teme se jos vrte i da su sve isti nickovi vec mjesecima pa mozda i godinama. Ima i za to dijagnoza sigurno.
ja te pitao samo jednom. naravno odgovora nije bilo ili je bilo par zavijenih recenica. nista od direktnog odgovora_Sarajka wrote:
Ja se ne kloniram.Na svim forumima na kojim sam pisala čak mi je i nick manje više isti.Uz dodatak kao što je ova crtica sada, jer su druge dvije opcije bile zauzete.
Naravno da su pitanja nebulozna ako oistavljaš jedna te ista stotinjak puta, zanemarujući trolerski odgovore.
Taj njegov upis nije patetika nego čisti bezobrazluk.Ljudi su izgubili etničkim ćišćenjem svoje najmilije ...zene su silovane i djeca ubijana i zatrpavana u masovne grobnice.Kosti se i dan danas otkrivaju.BASS wrote:pateticno...respo wrote: oni sami su legalizovali protjerivanje i sve sto to nosi tako sto se nisu vratili na svoje ognjiste nego iz sarajeva ili cak i jos dalje hoce neka prava u rs-u a namecu svoja u svojim sredinama
necu uopste da pocinjem nabrajati koje sve probleme ljudi srecu kada zele da se vrate, u nekim sredinama danonocno su u potencijalnoj opasnosti od zestokog fizickog napada, mozda i ubistva u slucaju nekog "dogadjanja", do toga da su šanse za zaposljenje u drzavnu sluzbu oko 0.5% a i kod privatnika, ali ovo mi je najgore "cuj jos kukaju za neka prava".
I ne mogu da vjerujem da ove teme se jos vrte i da su sve isti nickovi vec mjesecima pa mozda i godinama. Ima i za to dijagnoza sigurno.
Upitaj sebe iskreno " ko si, šta si da prostiš " i čemu ova vaša propaganda koju danima zastupate bez iskrenosti.Bodkin wrote:ja te pitao samo jednom. naravno odgovora nije bilo ili je bilo par zavijenih recenica. nista od direktnog odgovora_Sarajka wrote:
Ja se ne kloniram.Na svim forumima na kojim sam pisala čak mi je i nick manje više isti.Uz dodatak kao što je ova crtica sada, jer su druge dvije opcije bile zauzete.
Naravno da su pitanja nebulozna ako oistavljaš jedna te ista stotinjak puta, zanemarujući trolerski odgovore.i tebe sam svakako prestao pitati
pateticno ili ne to je istinaBASS wrote:pateticno...respo wrote: oni sami su legalizovali protjerivanje i sve sto to nosi tako sto se nisu vratili na svoje ognjiste nego iz sarajeva ili cak i jos dalje hoce neka prava u rs-u a namecu svoja u svojim sredinama
Da se bar malo potrudite i kamuflirate, toliko ste ofirni da tu vasu pricu ne bi mogli prodati ni djeci u vrticu.Bodkin wrote: ali dobro, ti si tu da nas izgubljene na pravi put
ne moram se ja upitati, ja znam_Sarajka wrote:Upitaj sebe iskreno " ko si, šta si da prostiš " i čemu ova vaša propaganda koju danima zastupate bez iskrenosti.Bodkin wrote:ja te pitao samo jednom. naravno odgovora nije bilo ili je bilo par zavijenih recenica. nista od direktnog odgovora_Sarajka wrote:
Naravno da su pitanja nebulozna ako oistavljaš jedna te ista stotinjak puta, zanemarujući trolerski odgovore.i tebe sam svakako prestao pitati
Respo je danas u jednom postu negirao sav svoj dosadašnji trud.Definirajući Bošnjake izmišljenom nacijom odnosno poturčenim Srbima.Doduše ne direktno, ali nam je jasno spočitavao povijesnu ulogu i nepostojànost vjerilazni liberal wrote:Poznata je tehnika formiranja javnog mnjenja preko foruma tako sto ce se prvo biti pozitivan i uciniti sve da se dopadne svim forumasima a onda ide zaokret , prelazak na politicke teme i propagiranje stavova zbog kojih se i registrovao na forum i onda dosta onih koji su ga ranije zavoljeli zbog pisanja na drugim temama pocinju da prihvataju i stavove koje on iznosi .BASS wrote:pateticno...respo wrote: oni sami su legalizovali protjerivanje i sve sto to nosi tako sto se nisu vratili na svoje ognjiste nego iz sarajeva ili cak i jos dalje hoce neka prava u rs-u a namecu svoja u svojim sredinama
cindrlimindrli wrote:Da se bar malo potrudite i kamuflirate, toliko ste ofirni da tu vasu pricu ne bi mogli prodati ni djeci u vrticu.Bodkin wrote: ali dobro, ti si tu da nas izgubljene na pravi put
Brkan je zauzet gostovanjima po ambasadama.BASS wrote:@respo - ne znam sta da odgovorim na "odgovor" osim - nemas ti pojma bozijeg.
On topic tzv. Bosanci - Manjina koja se ne može pomiriti da je manjina i koja iz dana u dan sve više kopira staru Tunjinu retoriku.
Čak i Brkan prestao, jbg. potrošila se guzovača od "projekta", valja sad na nove aplicirati.
Znamo sve, vidjeli sve, ćao drugari.
ne moram se ja upitati, ja znamBodkin wrote:Upitaj sebe iskreno " ko si, šta si da prostiš " i čemu ova vaša propaganda koju danima zastupate bez iskrenosti._Sarajka wrote:ja te pitao samo jednom. naravno odgovora nije bilo ili je bilo par zavijenih recenica. nista od direktnog odgovoraBodkin wrote:
pa zbog svojih najmilijih ona majka srebrenice se hvali da ima podstanare u stanu u sarajevu ili tako nesto da ima platu 2-3 maraka i slicno_Sarajka wrote:
Taj njegov upis nije patetika nego čisti bezobrazluk.Ljudi su izgubili etničkim ćišćenjem svoje najmilije ...zene su silovane i djeca ubijana i zatrpavana u masovne grobnice.Kosti se i dan danas otkrivaju.
A respo kritikuje za ne vraćanje kao da su ljudi bili na nekom izletu u aranzmanu firme gdje su radili ili na privremenom radu u inostranstvu, pa im se svidjela Švabija i djeca se odomaćila.Ko će nazad u Podrinjska sela ?
Sramota..
evo sad cu. boli me kur** za prodavanje price. ne ubjedjujem ja ovdje ljude ko su i sta su. to je rezervisano za odredjene forumasecindrlimindrli wrote:Da se bar malo potrudite i kamuflirate, toliko ste ofirni da tu vasu pricu ne bi mogli prodati ni djeci u vrticu.Bodkin wrote: ali dobro, ti si tu da nas izgubljene na pravi put
kakve veze ima vjera sa nacijom?_Sarajka wrote:
Respo je danas u jednom postu negirao sav svoj dosadašnji trud.Definirajući Bošnjake izmišljenom nacijom odnosno poturčenim Srbima.Doduše ne direktno, ali nam je jasno spočitavao povijesnu ulogu i nepostojànost vjeri
i naravno jos jedan post vezan za diskusiju. dosljedna si nema sta_Sarajka wrote:
Što je Tebi ofirno to srpstvo ?Zbog zločina ?Vidiš to je kriz koji će zbog velikosrba nositi i neduzni Srbi na plećima.
ja cu tebi odgovoriti nemas argumenata pa ne znas ni sta napisatiBASS wrote:@respo - ne znam sta da odgovorim na "odgovor" osim - nemas ti pojma bozijeg.
On topic tzv. Bosanci - Manjina koja se ne može pomiriti da je manjina i koja iz dana u dan sve više kopira staru Tunjinu retoriku.
Čak i Brkan prestao, jbg. potrošila se guzovača od "projekta", valja sad na nove aplicirati.
Znamo sve, vidjeli sve, ćao drugari.
Ma ok, moguce je da ni sam nisi svijestan kakve stvari pises, mozda se ti samo pogresno izrazis.Bodkin wrote:evo sad cu. boli me kur** za prodavanje price. ne ubjedjujem ja ovdje ljude ko su i sta su. to je rezervisano za odredjene forumasecindrlimindrli wrote:Da se bar malo potrudite i kamuflirate, toliko ste ofirni da tu vasu pricu ne bi mogli prodati ni djeci u vrticu.Bodkin wrote: ali dobro, ti si tu da nas izgubljene na pravi put
Pa po institucijama u tkz RS sjede ratni zločinci.Od pravosudja do socijalne skrbi.Ti se uhvatio zene iz Srebrenice i postanara.respo wrote:pa zbog svojih najmilijih ona majka srebrenice se hvali da ima podstanare u stanu u sarajevu ili tako nesto da ima platu 2-3 maraka i slicno_Sarajka wrote:
Taj njegov upis nije patetika nego čisti bezobrazluk.Ljudi su izgubili etničkim ćišćenjem svoje najmilije ...zene su silovane i djeca ubijana i zatrpavana u masovne grobnice.Kosti se i dan danas otkrivaju.
A respo kritikuje za ne vraćanje kao da su ljudi bili na nekom izletu u aranzmanu firme gdje su radili ili na privremenom radu u inostranstvu, pa im se svidjela Švabija i djeca se odomaćila.Ko će nazad u Podrinjska sela ?
Sramota..
moze je samo biti stid
kritikujem naravno svakog onoga koji se zali na nesto a nije ni prstom pomakao jer je lakse iz minhena naprdjivati dok su se u kotorac ili tako neki naziv mjesta skoro svi ljudi vratili i zive super u odnosu na druge dijelove rs pa cak i u odnosu i na velike gradove i u rs i federaciji
al sta ja bezveze to pisem kad neces to da prihvatis kad je bezobrazno od mene sto postavljam cinjenice za razliku od stvari o kojima pisete takvi kao ti
pa hajde reci mi, daj citiraj sta ti smeta pa da raspravimo. onda cu ja tebi citirati kakve idiotarije ovi gore indijanci pisucindrlimindrli wrote:
Ma ok, moguce je da ni sam nisi svijestan kakve stvari pises, mozda se ti samo pogresno izrazis.
Zato su s tobom na dobitkuBodkin wrote:i naravno jos jedan post vezan za diskusiju. dosljedna si nema sta_Sarajka wrote:
Što je Tebi ofirno to srpstvo ?Zbog zločina ?Vidiš to je kriz koji će zbog velikosrba nositi i neduzni Srbi na plećima.forumu osjetno opala inteligencija od negdje sredine maja