upravo!cyprus wrote:Moje mišljenje - istomiki.ba wrote:Pita šta ako bude maksimalan procenat ostalih, a proporcionalno manji broj b,h i s?
Hoce li nam biti bolje ili isto (gore)? Moje mišljenje, bolje.![]()
Ljudi dragi, kako se god vi izjasnili i koliko god vas bilo, to neće ništa promjeniti![]()
Suludo je misliti suprotno... Sudbinu ove države određujete na izborima, a ne na popisu stanovništva
Izjasnjavanje na popisu
- Hajvan
#2301 Re: Izjasnjavanje na popisu
- BHCluster
#2302 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ono demokratski kao 90-ti.Hajvan wrote:upravo!cyprus wrote:Moje mišljenje - istomiki.ba wrote:Pita šta ako bude maksimalan procenat ostalih, a proporcionalno manji broj b,h i s?
Ljudi dragi, kako se god vi izjasnili i koliko god vas bilo, to neće ništa promjeniti![]()
Suludo je misliti suprotno... Sudbinu ove države određujete na izborima, a ne na popisu stanovništva
-
leo_
#2303 Re: Izjasnjavanje na popisu
Od svega što si napisao, važno je samo ovo! Svi oni zakazali, a mi se i dalje trebamo boriti da ostanu tu gdje jesu?stari grad Visegrad wrote: Vlast zakazala. Intelektualci zakazali.
- Hajvan
#2304 Re: Izjasnjavanje na popisu
cyprus wrote:Moje mišljenje - istomiki.ba wrote:Pita šta ako bude maksimalan procenat ostalih, a proporcionalno manji broj b,h i s?
elaboriraj!BHCluster wrote:Ono demokratski kao 90-ti.Hajvan wrote:
upravo!
no to opet nema veze s temom, al 7 et'- elaboriraj!
- Hajvan
#2305 Re: Izjasnjavanje na popisu
Mogli bi i Vi u kratkim crtama objasniti kakve veze to ima s popisom stanovištva i rubrikama na popisnom listiću okrajnje iracionalnim osjćajima pripadnosti nekom narodu, vjerovanju ili ne...leo_ wrote:Od svega što si napisao, važno je samo ovo! Svi oni zakazali, a mi se i dalje trebamo boriti da ostanu tu gdje jesu?stari grad Visegrad wrote: Vlast zakazala. Intelektualci zakazali.
-
stari grad Visegrad
#2306 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ne zna narod napraviti revoluciju i sve ih sklonit ko prokisle kruske.leo_ wrote:Od svega što si napisao, važno je samo ovo! Svi oni zakazali, a mi se i dalje trebamo boriti da ostanu tu gdje jesu?stari grad Visegrad wrote: Vlast zakazala. Intelektualci zakazali.
-
muzicar_iz_parka
#2307 Re: Izjasnjavanje na popisu
Spremi se ti prvi pa dođi praviti revoluciju, postaviće te narod za vođu.stari grad Visegrad wrote:
Ne zna narod napraviti revoluciju i sve ih sklonit ko prokisle kruske.
-
BatoS
#2308 Re: Izjasnjavanje na popisu
To je ono cemu se ti i mnogi drugi Bosnjaci nadaju... nekom novom jugoslovenstvu i ujedinjenju gradZana Bosne...miki.ba wrote:Realno poznavajuci naše ublehaše mogu reci da si u pravu, al moraš priznati da bi bila tendencija ka boljem.![]()
Jedini je problem sto Srbi i Hrvati nemaju krizu identiteta kao Bosnjaci tako da ce vecina tih Bosanaca i Hercegovaca biti u Sarajevu i Tuzli...
Osim sto cete za malo smanjiti broj Bosnjaka nikakav drugi efekat necete imati.
- CSKA
#2309 Re: Izjasnjavanje na popisu
A ja se jos nisam upisao.Mora da su radosni i vivace napravili po 30 naloga pa klikaju Srbin,Srbin,Srbin...nisam_ni_ja wrote:Iznenađuje me da ima toliko Srba na forumu.
Pa evo i ja da se upišem kao Srbin, a ako je bitna vjeroispovjest, pravoslavna.
-
radostan dan
#2310 Re: Izjasnjavanje na popisu
ja bogumi nijesam klikĆO...
al ću ga sad zatefteriti, kad me prozivate.
eno ga, šeset i prvi, junaački...
-
stari grad Visegrad
#2311 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ni ja se nisam upiao, nemam prava, diskriminacija.CSKA wrote:A ja se jos nisam upisao.Mora da su radosni i vivace napravili po 30 naloga pa klikaju Srbin,Srbin,Srbin...nisam_ni_ja wrote:Iznenađuje me da ima toliko Srba na forumu.
-
nisam_ni_ja
#2312 Re: Одг: Izjasnjavanje na popisu
Što i mi nemamo opciju da se izjašnjavamo na anketi i po vjeri, nego samo Srbin?
Oću ja i vjerski da se izjasnim, al službeno, na anketi, a ne ovako isforsirano kad me niko ne pita.
Послато са GT-I9082 користећи Тапаток 2
Oću ja i vjerski da se izjasnim, al službeno, na anketi, a ne ovako isforsirano kad me niko ne pita.
- CSKA
#2313 Re: Izjasnjavanje na popisu
Eno sad odosmo na baksuznih 13%
Ko tebi stari brani da se izjasnis.Nije moguce da nemas nikakav dokument BiH.
Zabranjeno je izjasnjavanje po vjeri za Srbe,valjda bi bio sok kada bi se ispostavilo da ima vise Srba muslimana,nego Bosnjaka hriscana
.
Ko tebi stari brani da se izjasnis.Nije moguce da nemas nikakav dokument BiH.
Zabranjeno je izjasnjavanje po vjeri za Srbe,valjda bi bio sok kada bi se ispostavilo da ima vise Srba muslimana,nego Bosnjaka hriscana
-
BatoS
#2314 Re: Izjasnjavanje na popisu
Da nisi ti jedan od tih srba muslimana?CSKA wrote:Zabranjeno je izjasnjavanje po vjeri za Srbe,valjda bi bio sok kada bi se ispostavilo da ima vise Srba muslimana,nego Bosnjaka hriscana![]()
-
radostan dan
#2315 Re: Izjasnjavanje na popisu
CSKA wrote:A ja se jos nisam upisao.Mora da su radosni i vivace napravili po 30 naloga pa klikaju Srbin,Srbin,Srbin...nisam_ni_ja wrote:Iznenađuje me da ima toliko Srba na forumu.
otkud 61srbin bolan, ovo truepath loži da mobiliše sve u akciji - bitno je biti bošnjak...
-
5 0 5
#2316 Re: Izjasnjavanje na popisu
radostan dan wrote: otkud 61srbin bolan, ovo truepath loži da mobiliše sve u akciji - bitno je biti bošnjak...
da zbunjene bosnjake muslimane uputi koje ce pravo muslimansko ime djetetu nadjeti.
da dokaze da je alija izetbegovic bio najveci bosnjak ikad. (tu sam ga nagovarao da 3 puta mijenja anketu. i poslusao me je, ali svaki put alija nekako izbije na vrh
i last but not least, da se zbunjeni bosanci i zbunjeni Muslimani izjasne obavezno kao bosnjaci. to je bitno, jer nam rusitelji zemlje vise nad glavom.
jesam pogodio?
@truepath: nemoj da se srdis odmah. zezam te malo.
- CSKA
#2317 Re: Izjasnjavanje na popisu
Zar je bitno jesam li musliman,pravoslavac,katolik,ateista...samo kazem da je glupo istrazivanje ako se ne daju sve opcije.BatoS wrote:Da nisi ti jedan od tih srba muslimana?CSKA wrote:Zabranjeno je izjasnjavanje po vjeri za Srbe,valjda bi bio sok kada bi se ispostavilo da ima vise Srba muslimana,nego Bosnjaka hriscana![]()
Pa sunce mu zarko,valjda je brat brat i ako je Vlah.
- CSKA
#2318 Re: Izjasnjavanje na popisu
I ja sam se veceras zabezeknuo kada sam vidio,pa kao da su svi Srbi iz Sarajeva glasaliradostan dan wrote:CSKA wrote:A ja se jos nisam upisao.Mora da su radosni i vivace napravili po 30 naloga pa klikaju Srbin,Srbin,Srbin...nisam_ni_ja wrote:Iznenađuje me da ima toliko Srba na forumu.
otkud 61srbin bolan, ovo truepath loži da mobiliše sve u akciji - bitno je biti bošnjak...
A nema ih na temi o tenisu,kada treba braniti cast nebeskog.
Pribiljezi ti svi njih,pa na raport da ih zovemo u stab.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2319 Re: Izjasnjavanje na popisu
E, ima tu jedan tefter kod Kirbe, rahmetli Skakin tefter koga je sve obrezivao tokom socijalizma, pa računaj da svako iz teftera ima po 3 djece + ženska čeljad.CSKA wrote:I ja sam se veceras zabezeknuo kada sam vidio,pa kao da su svi Srbi iz Sarajeva glasaliradostan dan wrote:CSKA wrote:
A ja se jos nisam upisao.Mora da su radosni i vivace napravili po 30 naloga pa klikaju Srbin,Srbin,Srbin...
otkud 61srbin bolan, ovo truepath loži da mobiliše sve u akciji - bitno je biti bošnjak...![]()
A nema ih na temi o tenisu,kada treba braniti cast nebeskog.
Pribiljezi ti svi njih,pa na raport da ih zovemo u stab.
Skaka 4 ever!
-
miki.ba
#2320 Re: Izjasnjavanje na popisu
U pravu ste ljudi, treba promjeniti anketu, prvo diskriminatorska je, drugo ne mogu promjeniti mišljenje.
Poznato je da se osjecaji mjenjaju, a ja se sad ne osjecam kao prije dva dana, molim izmjenu ankete.
Poznato je da se osjecaji mjenjaju, a ja se sad ne osjecam kao prije dva dana, molim izmjenu ankete.
- Dozer
#2321 Re: Izjasnjavanje na popisu
I obavezno dodati opciju - Borg.
- madner
#2322 Re: Izjasnjavanje na popisu
Lokacija bi bila zanimljivija 
- Dozer
-
nisam_ni_ja
#2324 Re: Одг: Izjasnjavanje na popisu
A i kad bi onako nasumice klikao, najmanja je vjerovatnoća da budeš Srbin, pošto zauzimamo samo jedno mjesto.miki.ba wrote:U pravu ste ljudi, treba promjeniti anketu, prvo diskriminatorska je, drugo ne mogu promjeniti mišljenje.
Ako se uzme u obzir da je bilo ljudi koji su klikali na en-ten-tini, mi smo realno zakinuti za bar 9 glasova.
- madner
#2325 Re: Izjasnjavanje na popisu
Nebeski narod da bude zakinut zemaljskim anketama?