Uf uf uf,a bit ce nas i ako znam da skriveni salonski znamo vec ko sanjaju da necemuniza wrote:Pa npr ti koji kažeš "bit će Bošnjaka i poslije Bosne"theTruePath wrote:'Ko je to ekstremna strujamuniza wrote:
Ne znam čovječe, extremna struja u Bošnjaka nas vidi ko prijetnju jer smo prokužili njihove namjere, Srbima i Hrvatime je realno svejedno jer im osipanje svakako odgovara, jedino mi EU pada na pamet uz Bošnjake.
Ja uzimam taj rizik da budem ostali, to je najmanje šta trenutno mogu učiniti za ovu zemlju!
Izjasnjavanje na popisu
-
theTruePath
#151 Re: Izjasnjavanje na popisu
-
muniza
#152 Re: Izjasnjavanje na popisu
Meni je buraz bitna Bosna, Bošnjaci me faktični ne zanimaju niti mi smetaju sve dok ne rade protiv nje.theTruePath wrote:Uf uf uf,a bit ce nas i ako znam da skriveni salonski znamo vec ko sanjaju da necemuniza wrote:Pa npr ti koji kažeš "bit će Bošnjaka i poslije Bosne"theTruePath wrote: 'Ko je to ekstremna struja
-
theTruePath
#153 Re: Izjasnjavanje na popisu
Tako su pricali i Jugoslaveni
gdje su sad?
zapamti bez Bosnjaka nema Bosne,ali bez Bosne ima Bosnjaka
-
muniza
#154 Re: Izjasnjavanje na popisu
Na smetljištu istorije gdje i zaslužuju biti a reci ti meni kakve to veze veze imaju Juga i BiH? zar nije malo bezobrazno porediti ih, Dodik i slični to rade stalno btw.theTruePath wrote:Tako su pricali i Jugoslavenigdje su sad?
-
theTruePath
#155 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ono sto Bosanci zele od BIH,to jeste jedna nova Juga ,u biti
Ali nece uspjeti,jer Bosna je Bosnjacka Srpska i Hrvatska i svi oni su Bosanci i Hercegovci
Ali nece uspjeti,jer Bosna je Bosnjacka Srpska i Hrvatska i svi oni su Bosanci i Hercegovci
- respo
#156 Re: Izjasnjavanje na popisu
a onda se cudis zasto jedni hoce pola bosne u srbiji a a drugi hercegovinu nazivaju hrvatskomtheTruePath wrote:Ono sto Bosanci zele od BIH,to jeste jedna nova Juga ,u biti
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#157 Re: Izjasnjavanje na popisu
onda u koju kategoriju spadaju sejdic i finci ( ostali ) , po tvom bosna i hercegovina nije njihova.
-
theTruePath
#158 Re: Izjasnjavanje na popisu
Mogu da zele koliko hoce,i imaju pravorespo wrote:a onda se cudis zasto jedni hoce pola bosne u srbiji a a drugi hercegovinu nazivaju hrvatskomtheTruePath wrote:Ono sto Bosanci zele od BIH,to jeste jedna nova Juga ,u biti
Svaka dominacija i pokusaj nametivanja Bosanstva vodi vecem radikalizmu,a i prvi bosnjaci nebi htjeli izgubiti svoju specificnost radi Bosanstva
-
muniza
#159 Re: Izjasnjavanje na popisu
Od Bosne napraviti novu Jugu
A reci mi šta misle BSH il bar Bošnjaci od Bosne napraviti? Pošte ste vi očito u talu i dobro vam ide ovako...
A reci mi šta misle BSH il bar Bošnjaci od Bosne napraviti? Pošte ste vi očito u talu i dobro vam ide ovako...
-
theTruePath
#160 Re: Izjasnjavanje na popisu
Bosnu tri naroda i njenih manjina
-
muniza
#161 Re: Izjasnjavanje na popisu
Dakle separatisti imaju pravo koliko hoće a Bosanci, jedini kojima je istinski stalo do ove zemlje su faktor destabilizacije?theTruePath wrote:Mogu da zele koliko hoce,i imaju pravorespo wrote:a onda se cudis zasto jedni hoce pola bosne u srbiji a a drugi hercegovinu nazivaju hrvatskomtheTruePath wrote:Ono sto Bosanci zele od BIH,to jeste jedna nova Juga ,u biti
Svaka dominacija i pokusaj nametivanja Bosanstva vodi vecem radikalizmu,a i prvi bosnjaci nebi htjeli izgubiti svoju specificnost radi Bosanstva
Znaš šta, drago mi je da su unajmili promotore bošnjaštva poput tebe, sve nam kažeš čak i kad ne želiš
-
theTruePath
#162 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ja nisam niciji promotor a vi niste dovoljno jak faktor ni za sta osim da nas Bosnjake destabilizujete,dovoljno je da se 3% Bosanaca izjasni tako i mi gubimo 50%
-
muniza
#163 Re: Izjasnjavanje na popisu
Samo mi se učinilo jer je x-ta tema koju postavljaštheTruePath wrote:Ja nisam niciji promotor a vi niste dovoljno jak faktor ni za sta osim da nas Bosnjake destabilizujete,dovoljno je da se 3% Bosanaca izjasni tako i mi gubimo 50%
Meni nije cilj destabilizacija bilo koga već stabilizacija BiH, kažem fakat Bošnjaci mi ne smetaju sekunde i samo mi je krivo zašto imate tako odbojan stav prema nama ako su nam ciljevi zajednički.
Doduše već gore si rekao da je za Bošnjake narod bitniji od zemlje tako da razumijem zašto nas ne volite i gdje se razilazimo.
Nadam se iskreno da će ta vjersko/politička struja koja vam dominira doživjeti krah pa da zajednički spašavamo domovinu!
-
theTruePath
#164 Re: Izjasnjavanje na popisu
Nema zajednistva s ljudima koji kuju identitet zbog neke ideologije
- BHCluster
#165 Re: Izjasnjavanje na popisu
Trenutno kako stvari stoje ako se izjasnis kao Muslim po nacionalnosti biti ces svrstan u posebnu kategoriju sa svojim zasebnim kodom a ne u isti kao Bosnjaci, sa tim ako se izjasnis Jevrej, Zidov, Izraelac biti ces pod jednim kodom isto ide za pravoslavce i srbe itd...
-
muniza
#166 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ideologije koja ne zagovara Bošnjačku fildžan državicu tačnije rečenotheTruePath wrote:Nema zajednistva s ljudima koji kuju identitet zbog neke ideologije
-
theTruePath
#167 Re: Izjasnjavanje na popisu
otkud to? koje objasnjenje im je za tu glupost?BHCluster wrote:Trenutno kako stvari stoje ako se izjasnis kao Muslim po nacionalnosti biti ces svrstan u posebnu kategoriju sa svojim zasebnim kodom a ne u isti kao Bosnjaci, sa tim ako se izjasnis Jevrej, Zidov, Izraelac biti ces pod jednim kodom isto ide za pravoslavce i srbe itd...
-
Camil_Prasevic
#168 Re: Izjasnjavanje na popisu
Interesantno, nema niko da je Bosanac-hriscanin. Samo par ludih Bosnjaka i mjesanci se pisu kao Bosanci. Licno, ne bih imao nista protiv Bosanaca da ih jednako ima i u Sirokom i u BL i u Tuzli. Tamo zapadno od Mostara nece biti ni 50(pedeset) Bosanaca, u cijeloj Rsh nece biti ni 500( petsto). U tim sredinama cak i mjesanci se pisu kao Srbi i Hrvati. Samo kod nas ce biti njesra sa pacenicima i placenicima. Ja sam Bosnjak ateista, blizak mi je i Bosnjak katolik isto i Bosnjak pravoslavni i Bosnjak musliman kao i Bosnjak bilokoji... Od ovih samonazvanih Bosanaca, dize mi se kosa na glavi. Da su se kojim slucajom danasnji Bosnjaci pisali kao Bosanci, ovi bi se danasnji Bosanci pisali i izjasnjavali nekako drugacije. Mozda Behavci... Hebo me svak, ako me vise nije strah za BiH od ovih Bosanca nego od BiH Srba i BiH Hrvata, et...
-
miki.ba
#169 Re: Izjasnjavanje na popisu
Camil_Prasevic wrote:Interesantno, nema niko da je Bosanac-hriscanin. Samo par ludih Bosnjaka i mjesanci se pisu kao Bosanci. Licno, ne bih imao nista protiv Bosanaca da ih jednako ima i u Sirokom i u BL i u Tuzli. Tamo zapadno od Mostara nece biti ni 50(pedeset) Bosanaca, u cijeloj Rsh nece biti ni 500( petsto). U tim sredinama cak i mjesanci se pisu kao Srbi i Hrvati. Samo kod nas ce biti njesra sa pacenicima i placenicima. Ja sam Bosnjak ateista, blizak mi je i Bosnjak katolik isto i Bosnjak pravoslavni i Bosnjak musliman kao i Bosnjak bilokoji... Od ovih samonazvanih Bosanaca, dize mi se kosa na glavi. Da su se kojim slucajom danasnji Bosnjaci pisali kao Bosanci, ovi bi se danasnji Bosanci pisali i izjasnjavali nekako drugacije. Mozda Behavci... Hebo me svak, ako me vise nije strah za BiH od ovih Bosanca nego od BiH Srba i BiH Hrvata, et...
-
Camil_Prasevic
#170 Re: Izjasnjavanje na popisu
Vala, sem onog ko pita, nikog vise!miki.ba wrote:Camil_Prasevic wrote:Interesantno, nema niko da je Bosanac-hriscanin. Samo par ludih Bosnjaka i mjesanci se pisu kao Bosanci. Licno, ne bih imao nista protiv Bosanaca da ih jednako ima i u Sirokom i u BL i u Tuzli. Tamo zapadno od Mostara nece biti ni 50(pedeset) Bosanaca, u cijeloj Rsh nece biti ni 500( petsto). U tim sredinama cak i mjesanci se pisu kao Srbi i Hrvati. Samo kod nas ce biti njesra sa pacenicima i placenicima. Ja sam Bosnjak ateista, blizak mi je i Bosnjak katolik isto i Bosnjak pravoslavni i Bosnjak musliman kao i Bosnjak bilokoji... Od ovih samonazvanih Bosanaca, dize mi se kosa na glavi. Da su se kojim slucajom danasnji Bosnjaci pisali kao Bosanci, ovi bi se danasnji Bosanci pisali i izjasnjavali nekako drugacije. Mozda Behavci... Hebo me svak, ako me vise nije strah za BiH od ovih Bosanca nego od BiH Srba i BiH Hrvata, et...ti išta.
-
miki.ba
#171 Re: Izjasnjavanje na popisu
Ti si znaci među ovim modernim homoic, ateista bošnjacima.Camil_Prasevic wrote:Vala, sem onog ko pita, nikog vise!miki.ba wrote:Camil_Prasevic wrote:Interesantno, nema niko da je Bosanac-hriscanin. Samo par ludih Bosnjaka i mjesanci se pisu kao Bosanci. Licno, ne bih imao nista protiv Bosanaca da ih jednako ima i u Sirokom i u BL i u Tuzli. Tamo zapadno od Mostara nece biti ni 50(pedeset) Bosanaca, u cijeloj Rsh nece biti ni 500( petsto). U tim sredinama cak i mjesanci se pisu kao Srbi i Hrvati. Samo kod nas ce biti njesra sa pacenicima i placenicima. Ja sam Bosnjak ateista, blizak mi je i Bosnjak katolik isto i Bosnjak pravoslavni i Bosnjak musliman kao i Bosnjak bilokoji... Od ovih samonazvanih Bosanaca, dize mi se kosa na glavi. Da su se kojim slucajom danasnji Bosnjaci pisali kao Bosanci, ovi bi se danasnji Bosanci pisali i izjasnjavali nekako drugacije. Mozda Behavci... Hebo me svak, ako me vise nije strah za BiH od ovih Bosanca nego od BiH Srba i BiH Hrvata, et...ti išta.
-
Camil_Prasevic
#172 Re: Izjasnjavanje na popisu
Kako god @Miki a vidim i drago ti.
-
muniza
#173 Re: Izjasnjavanje na popisu
To i jest osnovna razlika između Bosanaca i Bošnjaka, nama je na prvom mjestu Bosna dok je Bošnjacima Islam. I dokle više mislite varati sami sebe da će se neki kršćani izjašnjavati kao Bošnjaci, i pticama na grani je jasno ko i šta su Bošnjaci i tu više nema popravnog.Camil_Prasevic wrote:Interesantno, nema niko da je Bosanac-hriscanin. Samo par ludih Bosnjaka i mjesanci se pisu kao Bosanci. Licno, ne bih imao nista protiv Bosanaca da ih jednako ima i u Sirokom i u BL i u Tuzli. Tamo zapadno od Mostara nece biti ni 50(pedeset) Bosanaca, u cijeloj Rsh nece biti ni 500( petsto). U tim sredinama cak i mjesanci se pisu kao Srbi i Hrvati. Samo kod nas ce biti njesra sa pacenicima i placenicima. Ja sam Bosnjak ateista, blizak mi je i Bosnjak katolik isto i Bosnjak pravoslavni i Bosnjak musliman kao i Bosnjak bilokoji... Od ovih samonazvanih Bosanaca, dize mi se kosa na glavi. Da su se kojim slucajom danasnji Bosnjaci pisali kao Bosanci, ovi bi se danasnji Bosanci pisali i izjasnjavali nekako drugacije. Mozda Behavci... Hebo me svak, ako me vise nije strah za BiH od ovih Bosanca nego od BiH Srba i BiH Hrvata, et...
I kad već spominješ Široki i BL, reci mi koliko će se tamo kršćana izjasniti kao Bošnjaci
-
theTruePath
#174 Re: Izjasnjavanje na popisu
Vidis razlika je u tome sto nas ne zanima ko ce se izjasnjavati kako,ne zelimo da imamo "lutke za pokazivanje",mi prihvacamo da je preko 95% bosnjaka muslimana i sta sad? to je tako i neka je tako!! isto su i srbi 9%% pravoslavci,a hrvati katolicimuniza wrote:To i jest osnovna razlika između Bosanaca i Bošnjaka, nama je na prvom mjestu Bosna dok je Bošnjacima Islam. I dokle više mislite varati sami sebe da će se neki kršćani izjašnjavati kao Bošnjaci, i pticama na grani je jasno ko i šta su Bošnjaci i tu više nema popravnog.Camil_Prasevic wrote:Interesantno, nema niko da je Bosanac-hriscanin. Samo par ludih Bosnjaka i mjesanci se pisu kao Bosanci. Licno, ne bih imao nista protiv Bosanaca da ih jednako ima i u Sirokom i u BL i u Tuzli. Tamo zapadno od Mostara nece biti ni 50(pedeset) Bosanaca, u cijeloj Rsh nece biti ni 500( petsto). U tim sredinama cak i mjesanci se pisu kao Srbi i Hrvati. Samo kod nas ce biti njesra sa pacenicima i placenicima. Ja sam Bosnjak ateista, blizak mi je i Bosnjak katolik isto i Bosnjak pravoslavni i Bosnjak musliman kao i Bosnjak bilokoji... Od ovih samonazvanih Bosanaca, dize mi se kosa na glavi. Da su se kojim slucajom danasnji Bosnjaci pisali kao Bosanci, ovi bi se danasnji Bosanci pisali i izjasnjavali nekako drugacije. Mozda Behavci... Hebo me svak, ako me vise nije strah za BiH od ovih Bosanca nego od BiH Srba i BiH Hrvata, et...
I kad već spominješ Široki i BL, reci mi koliko će se tamo kršćana izjasniti kao Bošnjaci?
-
udrch
#175 Re: Izjasnjavanje na popisu
muniza i ti ćeš se na sljedećem popisu izjasniti kao Bošnjakinja..
e sad da li će popis biti mirnodopski ili će nas popisivati četnici je jedino što nije sigurno..
ako te bude pitao Bošnjak objasniće ti to na lijep način, a ako te bude pitao četnik neće ti ništa objašnjavati, kao što mnogi Muslimani nisu uspjeli nijednog četnika ubjediti da oni nikad nisu u džamiju ušli..
jaki Bošnjaci, jaka Bosna i Hercegovina..i obrnuto..
ni vi Bosanci ne smetate nama Bošnjacima dok god ste zaista to što govorite..međutim rijetki su na forumu kojim ja vjerujem, posebno ovim što tvrde da će im se sav komšiluk izjasniti kao Bosanci..
e sad da li će popis biti mirnodopski ili će nas popisivati četnici je jedino što nije sigurno..
ako te bude pitao Bošnjak objasniće ti to na lijep način, a ako te bude pitao četnik neće ti ništa objašnjavati, kao što mnogi Muslimani nisu uspjeli nijednog četnika ubjediti da oni nikad nisu u džamiju ušli..
jaki Bošnjaci, jaka Bosna i Hercegovina..i obrnuto..
ni vi Bosanci ne smetate nama Bošnjacima dok god ste zaista to što govorite..međutim rijetki su na forumu kojim ja vjerujem, posebno ovim što tvrde da će im se sav komšiluk izjasniti kao Bosanci..