IZBORI SU TU ZA KOGA CEMO GLASATI ????

SZB - Stranka Za Boljitak

SDP - Socijal Demokratska partija
12
75%
GDS - Građanska Demokratska Stranka
4
25%

Total votes: 16

k0marac

Post by k0marac »

Za SZB
orkan

Post by orkan »

Stranka Radom Za Boljitak
LudoALudjiJA

Post by LudoALudjiJA »

k0marac wrote:Za SZB
stranka koja je odstupila od onog sto je trebala predstavljati, zbog zelje za foteljama...ne mogu vjerovati da neko moze vjerovati u program stranke koja nikad nije dobila vecinu glasova, a bila je u svim strukturama vlasti nakon rata...onim SDA i onim SDP-a...dakle, stranka koja nikad nije bila u opoziciji, vec je uvijek dijelila vlast...stranka za koju nije dobro glasati, jer nema cvrste orijentacije, vec se savija kako vjetar puse...ali je zato idealno biti njen funkcioner...jer je mjesto u vlasti zagarantovano, bilo ko da pobijedi, a kazu i da su fotelje udobne

prednost opstinskih izbora je sto se vise glasa za ljude, a ne stranke...neki dan svoje promotivne materijale na kucna vrata mi donese drug iz klupe iz osnovne skole...kontam otkud on u politici...da je neki idealista-nije...sitnosicardzijska dusa...ili je postao idealista za ove godine, ko ce znati...kandidat za opstinskog vijecnika...sve i da izidjem na izbore, necu za njeg glasati, jer ga relativno dobro znam...prije bih glas dao za rizicnu nepoznanicu, nego poznatu losu izvjesnost

a pade mi na um, nije puno off the topic, prije par godina je na izborima ucestvovala neka srpska nacionalisticka stranka "zbijmo se brat do brata", pa su se pravili komentari u smislu da li ta stranka ustvari propagira srpsko jedinstvo ili seksualne slobode :D
Kazimoglu

Post by Kazimoglu »

Pa najbolje bi bilo da u Federaciji glasamo za HDZ i SDA. I tako su nas uvele u medjunarodne vode -
trgovinom drogom i trgovinom ljudima.

Ljudi na izbore, glasajte za bolji boljitak.
orkan

Post by orkan »

Meni je stvarno samo veoma drago da ima i takvih koji normalno misle svojom glavom.
Ipak sa bilo kojom strankom ili bez nje čitajući vaše postove ja sam optimista.
Sposobni ste vi da se iznesete sa svim u životu i ja vam želim sreću.
Post Reply