IZBORI SU TU ZA KOGA CEMO GLASATI ????
-
margareta
#1 IZBORI SU TU ZA KOGA CEMO GLASATI ????
Obzirom da je tema isključivo političkog karaktera, nadam se da će moderatori dozvoliti normalan i zdrav civiliziran komentar /mišljenje /
odgovor na temu.
HVALA od
"margarete"
odgovor na temu.
HVALA od
"margarete"
-
margareta
Zašto je odjednom naprasno nastao tajac na forumu ?
Zar niko neće izači na izbore ?
Nema razloga za nelagodu, jer svako ima pravo na svoj stav.Ranije sam imala veoma oprečne stavove i mišljenja ali sada sam čvrsto odlučila da svoj glas dam za SDP - Socijal Demokratskoj Partiji.
Nema razloga za nelagodu, jer svako ima pravo na svoj stav.Ranije sam imala veoma oprečne stavove i mišljenja ali sada sam čvrsto odlučila da svoj glas dam za SDP - Socijal Demokratskoj Partiji.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ja cu glasovati za DSL
.
-
bosniaque
Zašto je odjednom naprasno nastao tajac na forumu ?
imash losh ukus!
-
kike
Ja cu glasati za stranku za BIH, jer poznajem covjeka koji se kandidira u mojoj opcini kao jako postenog i cestitog.
Inace, kada bi bili drzavni izbori glasao bih za nekog drugog, ali ni SDA ni SDP
Nisam glasao u anketi, jer je sa namjerom simpaticnosti pretenciozno napravljena i mislim da je to uzrok nastanka tajca na forumu
Inace, kada bi bili drzavni izbori glasao bih za nekog drugog, ali ni SDA ni SDP
Nisam glasao u anketi, jer je sa namjerom simpaticnosti pretenciozno napravljena i mislim da je to uzrok nastanka tajca na forumu
-
new_primitive
necu glasati zato sto u vladajucoj generaciji politicara ne postoji covjek kakav treba nasoj zemlji. sve sitne duse
-
margareta
Znam za Stranku ZA Boljitak.kike wrote:Ja cu glasati za stranku za BIH, jer poznajem covjeka koji se kandidira u mojoj opcini kao jako postenog i cestitog.
Ja poznajem mnoge iz Strane za Vlast. (Za BiH)
-
crazy
Ako zivis u opcini Novi Grad, onda je tvoj kandidat, korumpirani direktor koji na osnovu ugrozene populacije, gura sandzaklije u sami vrh, a ostale ko j...kike wrote:Ja cu glasati za stranku za BIH, jer poznajem covjeka koji se kandidira u mojoj opcini kao jako postenog i cestitog.
-
Ultras-mostar
kod nas ovdje u zap mostaru svi za Hdz pa onda i ja i ako me bas briga za politiku i za nacionalne stranke....!
-
baba_1
Ma ja cu glasati za ove zavisne kandidate. za vise informacija obavezno posjetite http://www.izbori2004.tk
-
violentjack
-
RoadRunner
Mene samo zanima, hoces li ti glasati za Nermina Pecanca i Josipa Pejakovica?Harmonika wrote:Najbolje glasati ipak za provjerenu Bh. patriote.