čuvaj mo javne površine nisu samo njihove imamo i mi pravo na njihKlikeraš wrote:Ostavim vas dan na forumu i odmah nered![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skloniše ilegalne bilborde i nestade SzBiH a Mema osvanu na Hrasničkoj cesti na ljivadi........
Lijepo bez gužve i bilborda silnih.
IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
-
legalista
#301 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
- FOČANSKI PROPISI
#302 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Bolje to ti znaš od mene.Superhik_ wrote:nego, gdje je kereš završio ekonomiju?FOČANSKI PROPISI wrote:[q
I treba nas uhodite!
kako zet, kako mu ide gradnja?
Informiši nas.
-
legalista
#303 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
da nije u jelečuFOČANSKI PROPISI wrote:Bolje to ti znaš od mene.Superhik_ wrote:nego, gdje je kereš završio ekonomiju?FOČANSKI PROPISI wrote:[q
I treba nas uhodite!
Informiši nas.
- FOČANSKI PROPISI
#304 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Šta misliš da ti zakažem sastanak sa zetom ili jedan meč?Superhik_ wrote: kako zet, kako mu ide gradnja?
-
legalista
#305 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
zašto odmah prijetiš što si nervozan,šestica je mala ali i ona čuda može napraviti.nedaj se iznerviratiFOČANSKI PROPISI wrote:Šta misliš da ti zakažem sastanak sa zetom ili jedan meč?Superhik_ wrote: kako zet, kako mu ide gradnja?
- DELEGACIJA
#306 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Ma pustite mečeve, nešto mi se igra koloFOČANSKI PROPISI wrote:Šta misliš da ti zakažem sastanak sa zetom ili jedan meč?Superhik_ wrote: kako zet, kako mu ide gradnja?
Ima li gdje kakav predizborni skup
- FOČANSKI PROPISI
#307 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Jedno pitanje:
Zašto svi ulaze u raspravu sa mnom?
Valjda misle da su oni superiorniji u odnosu na nas fočake,odnosno na nas BNS-ovce.
Zašto svi ulaze u raspravu sa mnom?
Valjda misle da su oni superiorniji u odnosu na nas fočake,odnosno na nas BNS-ovce.
- FOČANSKI PROPISI
#308 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Njega zanima zet,da nije ,ne daj bože, gej?legalista wrote:zašto odmah prijetiš što si nervozan,šestica je mala ali i ona čuda može napraviti.nedaj se iznerviratiFOČANSKI PROPISI wrote:Šta misliš da ti zakažem sastanak sa zetom ili jedan meč?Superhik_ wrote: kako zet, kako mu ide gradnja?
- FOČANSKI PROPISI
#309 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Nisi ,valjda, i ti nivo prosječnog jelečaka?DELEGACIJA wrote:Ma pustite mečeve, nešto mi se igra koloFOČANSKI PROPISI wrote:Šta misliš da ti zakažem sastanak sa zetom ili jedan meč?Superhik_ wrote: kako zet, kako mu ide gradnja?![]()
Ima li gdje kakav predizborni skup![]()
![]()
![]()
- DELEGACIJA
#310 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Nešto mi nisu jasne ove liste kandidata za načelnika, je li on jedini kandidat (Kereš) koji ne prima platu sa budžeta ili ih ima još?Superhik_ wrote:nego, gdje je kereš završio ekonomiju?FOČANSKI PROPISI wrote:[q
I treba nas uhodite!
Ne znam kakvo je stanje u Općini, kažu da su svi na terenu i prikupljaju glasove, a plata ide sa budžeta a ne iz stranke (ako je istina).
Za onog SDP-ovog kažu da je uzeo neplaćeno
7 ljudi u izboru hmmmmmmmm
KAKVE SU PROCJENE (ali realno) IZ MAHALA?????
- FOČANSKI PROPISI
#311 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Lakota je prvi favorit.DELEGACIJA wrote:Nešto mi nisu jasne ove liste kandidata za načelnika, je li on jedini kandidat (Kereš) koji ne prima platu sa budžeta ili ih ima još?Superhik_ wrote:nego, gdje je kereš završio ekonomiju?FOČANSKI PROPISI wrote:[q
I treba nas uhodite!
Ne znam kakvo je stanje u Općini, kažu da su svi na terenu i prikupljaju glasove, a plata ide sa budžeta a ne iz stranke (ako je istina).
Za onog SDP-ovog kažu da je uzeo neplaćenoŠta je sa Lakotom, ukeketio se nešto
7 ljudi u izboru hmmmmmmmm
KAKVE SU PROCJENE (ali realno) IZ MAHALA?????
- FOČANSKI PROPISI
#312 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Ali ne pobjeđuju,uvijek,favoriti.
-
legalista
#313 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
svaki glas dat lakoti i sinanoviču je pomaganje višnjiču da pobijediFOČANSKI PROPISI wrote:Ali ne pobjeđuju,uvijek,favoriti.
- DELEGACIJA
#314 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Da nisi napisao ovo za Lakotu mislio bi da si SBB-ovaclegalista wrote:svaki glas dat lakoti i sinanoviču je pomaganje višnjiču da pobijediFOČANSKI PROPISI wrote:Ali ne pobjeđuju,uvijek,favoriti.
Vodite molim vas raČuna o Č i Ć, ubi me dešifriranje
- FOČANSKI PROPISI
#315 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Kome ,onda,dati glas,ako ne KEREŠU?legalista wrote:svaki glas dat lakoti i sinanoviču je pomaganje višnjiču da pobijediFOČANSKI PROPISI wrote:Ali ne pobjeđuju,uvijek,favoriti.
- FOČANSKI PROPISI
#316 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Ja sam bećka škola,nisi valjda mislio i na mene?DELEGACIJA wrote: Vodite molim vas raČuna o Č i Ć, ubi me dešifriranje![]()
![]()
![]()
![]()
-
legalista
#317 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
kereš ako pobijedi neče znati šta ga je snašlo kad mu fikro poklopi viječe sa sad is bih.sve njgovi ljudi na listamaFOČANSKI PROPISI wrote:Kome ,onda,dati glas,ako ne KEREŠU?legalista wrote:svaki glas dat lakoti i sinanoviču je pomaganje višnjiču da pobijediFOČANSKI PROPISI wrote:Ali ne pobjeđuju,uvijek,favoriti.
- FOČANSKI PROPISI
#318 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Nije, valjda, penzioner Fikro toliko ojač'o?
p.s.
On ne može ni glasanjem (20:12) na opštinskom odboru SDA da uspostavi dominaciju,a kamo li u dvije stranke.
Zelen je još.
p.s.
On ne može ni glasanjem (20:12) na opštinskom odboru SDA da uspostavi dominaciju,a kamo li u dvije stranke.
Zelen je još.
- DELEGACIJA
#319 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Znači što se šuška šuška.......
Ako pobijedi Memić, Fikro u problemima jer imaju 2 struje u SDA.
Ako pobijedi Godinjak, onda je svoj na svom.....
U vijećnicima ima svoje ljude u obje stranke, znači glas SDA=SBiH, ako sam dobro shvatio

U vijećnicima ima svoje ljude u obje stranke, znači glas SDA=SBiH, ako sam dobro shvatio
- Klikeraš
#320 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Za slabovidneDELEGACIJA wrote:Znači što se šuška šuška.......
U vijećnicima ima svoje ljude u obje stranke, znači glas SDA=SBiH, ako sam dobro shvatio![]()
![]()
![]()
- Klikeraš
-
fočanka
#322 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
dobro si skontao to je fikrina igraDELEGACIJA wrote:Znači što se šuška šuška.......
U vijećnicima ima svoje ljude u obje stranke, znači glas SDA=SBiH, ako sam dobro shvatio![]()
![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#323 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
To je,ipak, samo igra.fočanka wrote:dobro si skontao to je fikrina igraDELEGACIJA wrote:Znači što se šuška šuška.......
![]()
![]()
Pozdrav za zemljakinju!
(što ne glasa za nas?)
-
legalista
#324 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
igra za vlast vrlo moguči scenario.FOČANSKI PROPISI wrote:To je,ipak, samo igra.fočanka wrote:dobro si skontao to je fikrina igraDELEGACIJA wrote:Znači što se šuška šuška.......
![]()
![]()
Pozdrav za zemljakinju!
- jon_jovi
#325 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Evo 99 glasova. Sada se jasno vidi i sastav narednog općinskog vijeća. Zapravo se nazire kraj vladavine SDA i setalita.
Prema anketi SDA predvodnik samo 28%, SDP 23%, SBB 18%, Bičakćićevi 8%, Sza BiH 10%. Ovo je anketa za načelnika ali ona je upotrebljiva i za općinsko vijeće pa se tako može još preciznije odrediti sastav općinskoga vijeća ako se izbaci ova opstrukcija koja BPNS daje čak 10% a ta stranka u stvarnosti neće dobiti ni za izbornoga praga kao što vidimo u anketi u slučaju Seferove stranke koja neće isto preči izborni prag kao ni sve ostale male stranke a što sam ja prognozirao već prije nekoliko mijeseci.
Pa tako ako procente od BPNS i Seferovih podjelimo na favorite onda dobijemo:
SDA - 32%
SDP - 26%
SBB - 20%
Bičakćićevi - 9%
Sza BiH - 11%
Mandate ne bih sada raspoređivao, dovoljno je egzaktno i u procentima.
Dakle, partner za SDA jeste S za BiH (32%+11%)- 43%.
Partner za SDP jeste SBB (26%+20%) - 46%
S kim će Bičakćićevi?
Prema anketi SDA predvodnik samo 28%, SDP 23%, SBB 18%, Bičakćićevi 8%, Sza BiH 10%. Ovo je anketa za načelnika ali ona je upotrebljiva i za općinsko vijeće pa se tako može još preciznije odrediti sastav općinskoga vijeća ako se izbaci ova opstrukcija koja BPNS daje čak 10% a ta stranka u stvarnosti neće dobiti ni za izbornoga praga kao što vidimo u anketi u slučaju Seferove stranke koja neće isto preči izborni prag kao ni sve ostale male stranke a što sam ja prognozirao već prije nekoliko mijeseci.
Pa tako ako procente od BPNS i Seferovih podjelimo na favorite onda dobijemo:
SDA - 32%
SDP - 26%
SBB - 20%
Bičakćićevi - 9%
Sza BiH - 11%
Mandate ne bih sada raspoređivao, dovoljno je egzaktno i u procentima.
Dakle, partner za SDA jeste S za BiH (32%+11%)- 43%.
Partner za SDP jeste SBB (26%+20%) - 46%
S kim će Bičakćićevi?