Ivan Šušnjar - imenovan generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post Reply
Hafis

#101 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

travnik
Plus obvezno pozvati se na nacionalizam. To bi bila tragikomedija. Klixovci optužuju poskokovca za nacionalizam, a klix nekih deset puta više zaražen nacionalizmom nego poskok.
Eh, k'o da se Ameri kuže u te špice. Bitno je samo prvi kukuriknuti i onda vozi Miško.

Da Zirdum ima pameti on je još prije par mjeseci trebao pisati S. departmentu da očekuje orkestrirani napad nekolicine plaćenih piskarala-daidža uz orkestralnu pratnju...recimo nekolicine ordiniranih bošnjačko-bosanskih nacionalista...tu se još nadrobi malo vehabizma, dobrovoljaca u Siriji, Mevlida i drugih nafaiza i imaš strašan prodor po lijevoj strani a vratar još istrčao predaleko.....još bi mu se izvinjavali i rekli da ne sjedne kod točka na avionu da mu ne bude muka kad bude letio za USA. A ovako, tko prije djevojci....
Last edited by Hafis on 27/06/2015 13:14, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#102 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by KatarinaKosaca »

travnik wrote:Plus obvezno pozvati se na nacionalizam. To bi bila tragikomedija. Klixovci optužuju poskokovca za nacionalizam, a klix nekih deset puta više zaražen nacionalizmom nego poskok.
Vidi se po vama, eto vas pola nema, koliko vas je klix preplašio :lol: :lol:

A, sad sasvim ozbiljno, ne dijelim , naravno, tvoje mišljenje, ali ono što sigurno nema klix, a poskok ima, to je primitivno, rigidno prozivanje ljudi samo i isključivo na osnovu njihove nacionalne pripadnosti. Na tom fašističkom forumu se nalazi moje pravo ime i prezime u funkciji posla i samo mi se spočitava ime i prezime. Nitko u toj forumskoj eliti nije reagirao, naravno ni meni nije padalo na pamet sa čistim nacistima istjerivati pravdu, tako da nisam ni registrirala. E, to, dajem glavu na forumu klix se NIKAD ne bi desilo , a da netko ne reagira i ne kaže da se ne može čovjek demonizirati samo po imenu i prezimenu.
mO k3

#103 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by mO k3 »

eki ko je nas'o da brani susnjara :) nebil dobio i on neko mjestu u cikagu ... grdne rane moje :mrgreen:
Hafis

#104 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

Vozdra moke.
Pohvalio sam te gore u onom postu :thumbup: a ti ni hvala
ultima_palabra

#105 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by ultima_palabra »

travnik wrote:Šušnjar, kao ni poskok, nikada mi nisu bili dragi. Međutim, manje mi je mrzak samo zbog toga što je ražestio jednog najvećih licimjerja, nacionalista i ekstrema na bh političkoj sceni - Emira Suljagića i izazvao negativne reakcije na ovom, nacionalizmom i licimjerjem poprilično zadojenom forumu.
Smijesno je da ti proglasavas nekoga licemjerom (licimjerom? tako se u Travniku ne govori, mozda u Novoj Biloj, Bucicima ili Stojkovicima). Citav tvoj forumski opus se sastoji iz relativiziranja i opravdavanja malignih pojava u bh. drustvu i politici. Prvo se pogledati u ogledalo.
Kitrona

#106 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

KatarinaKosaca wrote:
travnik wrote:Plus obvezno pozvati se na nacionalizam. To bi bila tragikomedija. Klixovci optužuju poskokovca za nacionalizam, a klix nekih deset puta više zaražen nacionalizmom nego poskok.

A, sad sasvim ozbiljno, ne dijelim , naravno, tvoje mišljenje, ali ono što sigurno nema klix, a poskok ima, to je primitivno, rigidno prozivanje ljudi samo i isključivo na osnovu njihove nacionalne pripadnosti. Na tom fašističkom forumu se nalazi moje pravo ime i prezime u funkciji posla i samo mi se spočitava ime i prezime. Nitko u toj forumskoj eliti nije reagirao, naravno ni meni nije padalo na pamet sa čistim nacistima istjerivati pravdu, tako da nisam ni registrirala. E, to, dajem glavu na forumu klix se NIKAD ne bi desilo , a da netko ne reagira i ne kaže da se ne može čovjek demonizirati samo po imenu i prezimenu.
Trebaš pročitati komentare ispod vijesti na portalu...
sanjin_1

#107 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

:lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaa što ga Suljagić malti iza ušiju..eno krezavi kepec iz Posušja piše materi da ga brani od Emira.. :lol: :lol: :lol:

Tako je Ićko majstore, nemoj iznevjeriti škutorsku tradiciju cmizdrenja...i ne zaboravi tužit Suljagića ... :lol: :lol: :lol:

I može li neko škutorskoj bagri objasniti da je HOS skraćenica za Hrvatske Oružane Snage a NDH skraćenica za Nezavisna Država Hrvatska :lol:
Dakle džaba se trpate Bošnjama...to je vaša tradicija, nešto kao hraštika, kenjac, pojata, guvno, duvar, ganga, ...i nekupanje više od jedanput mjesečno.. :lol: :lol: :lol: :lol:
muzicar_iz_parka

#108 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by muzicar_iz_parka »

Heartbeats wrote:Vidjet ćemo da li je američka administracija zaboravila na koji način se kvalifikovao njen bivši ambasador na Poskok-u. Šušnjar/Zirdum, evidentno podvojena ličnost, su recimo bivšeg ambasadora Moon-a, otvoreno nazivali "majmoon" u tekstovima. Sumnjma da ameri pate od sindroma zlatne ribice da zaboravim sve u roku od tri sekunde k'o "bosanćerosi i hercegovanci" tako da bi ja pričekao sa otvaranjem šampanjanca na njegovom mjestu..
Kad su svarili bivše šešeljove saradnike poput Vučića i Nikolića i postali dobri saradnici, a znamo njihovu prošlost i stav o svemu zapadnome, tek onda nema problema sa ovim piskaralom, zaboli Amerikance koga BiH šalje na funkcije.

Ako neki konzul ne radi posao kako treba, od toga najviše štete ima njegova država a ne ona koja mu pruža gostoprimstvo.
Da budemo iskreni, skoro nijedan ambasador/konzul se do sada i nije pokazao sposobnim, većinom se šalju diletatnti, jedan više ili manje ne mijenja ništa.
Heartbeats

#109 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Heartbeats »

muzicar_iz_parka wrote:
Heartbeats wrote:Vidjet ćemo da li je američka administracija zaboravila na koji način se kvalifikovao njen bivši ambasador na Poskok-u. Šušnjar/Zirdum, evidentno podvojena ličnost, su recimo bivšeg ambasadora Moon-a, otvoreno nazivali "majmoon" u tekstovima. Sumnjma da ameri pate od sindroma zlatne ribice da zaboravim sve u roku od tri sekunde k'o "bosanćerosi i hercegovanci" tako da bi ja pričekao sa otvaranjem šampanjanca na njegovom mjestu..
Kad su svarili bivše šešeljove saradnike poput Vučića i Nikolića i postali dobri saradnici, a znamo njihovu prošlost i stav o svemu zapadnome, tek onda nema problema sa ovim piskaralom, zaboli Amerikance koga BiH šalje na funkcije.

Ako neki konzul ne radi posao kako treba, od toga najviše štete ima njegova država a ne ona koja mu pruža gostoprimstvo.
Da budemo iskreni, skoro nijedan ambasador/konzul se do sada i nije pokazao sposobnim, većinom se šalju diletatnti, jedan više ili manje ne mijenja ništa.
Sve to stoji, ali ni Vučić ni Nikolić nisu nosili agremane da budu diplomate..njih moras prihvatiti ako nista na nekoj protokolarnoj razini. Na kraju krajeva ova dvojica su počeli "puhati" u drugu tikvu sumnjam da bi sebi dozvolili da americkog ambasadora nazivaju pogrdnim imenima kao Šušak, pardon Šušnjar..
Isto se slažem da nam DKP mrežu čine podobni a ne kvalifikovani, te da ih imenuju taman po ovome principu kao i Šušnjara...imali smo par dobrih primjera ali "jedna lasta ne čini proljeće", dobro, 2-3 laste..
travnik

#110 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by travnik »

KatarinaKosaca wrote:

Taman posla da ja sada branim poskok...nigdje veze, ne valjauju i furaju nacionalnu i nacionalističku priču, ali klix u tome prednjači, samo onako inteligentnije, malo umotano, perfidno....na klixu (uključujući i forum) ćeš naći sto puta više pogrdnih naziva za "neke", nego na poskoku isto za "neke". Razlika u tom je što su ovi poskokovci iskreni, jasno kažu što furaju i ne prekrivaju, koliko god rigidni bili. Sa druge strane, na klixu vlada licimjerje. Nacionalno i nacionalističko zastupljeno, vrijeđanje i više-manje ista furka kao i na poskoku, ali oni to ne priznaju, već prikrivaju, predstavljaju se kao ljevičari, liberali, "multi-kulti", patriote i sl. Mogu oni sebi tepati koliko hoće, gleda se učinak, tj. djela. Eh, o tome ja pričam. Ako nešto ne valja (poskok), ne mora značiti da je najgore, već ima i gorih (klix).
travnik

#111 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by travnik »

ultima_palabra wrote:
travnik wrote:Šušnjar, kao ni poskok, nikada mi nisu bili dragi. Međutim, manje mi je mrzak samo zbog toga što je ražestio jednog najvećih licimjerja, nacionalista i ekstrema na bh političkoj sceni - Emira Suljagića i izazvao negativne reakcije na ovom, nacionalizmom i licimjerjem poprilično zadojenom forumu.
Smijesno je da ti proglasavas nekoga licemjerom (licimjerom? tako se u Travniku ne govori, mozda u Novoj Biloj, Bucicima ili Stojkovicima). Citav tvoj forumski opus se sastoji iz relativiziranja i opravdavanja malignih pojava u bh. drustvu i politici. Prvo se pogledati u ogledalo.
1. Bučići i Stojkovići nisu Travnik. Oaze inteligencije, liberalizma, tolerancije i progresivnog razmišljanja kao Gluha Bukovica, Han Bila i Mehurić, ili spomenuta Nova Bila, jesu.
2. Da su mnogi realni, da pokašuju malo mućnuti glavom, a ne pokusati što im se servira, da ne krive samo "neke" po automatizmu, da shvate da nisu "moji" uvijek savršeni i bezgrešni i da shvate da se ne može uvijek biti upravu, onda ne bi bilo potrebe za reakcijama, odnosno kako ti kažeš relativiziranjem.
3. Kada već znaš moj forumski opus, onda nađi bilo koji, ne post, već rečenicu gdje sam nekoga i nešto negativno ili maligno veličao, ili nekoga uvrijedio na bilo koji način ili po bilo kojoj osnovi. Za mnoge druge, koji su kao ok, fini, lijepi, tolerantni, ćeš vrlo lako naći to. Od negacija do pogrdnih naziva. Sve servirano.
4. Suljagić i svatko drugi koji se predstavljaju za nešto što nisu, odnosno rade drukčije nego što govore, su licimjeri.
sanjin_1

#112 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

travnik wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Taman posla da ja sada branim poskok...nigdje veze, ne valjauju i furaju nacionalnu i nacionalističku priču, ali klix u tome prednjači, samo onako inteligentnije, malo umotano, perfidno....na klixu (uključujući i forum) ćeš naći sto puta više pogrdnih naziva za "neke", nego na poskoku isto za "neke". Razlika u tom je što su ovi poskokovci iskreni, jasno kažu što furaju i ne prekrivaju, koliko god rigidni bili. Sa druge strane, na klixu vlada licimjerje. Nacionalno i nacionalističko zastupljeno, vrijeđanje i više-manje ista furka kao i na poskoku, ali oni to ne priznaju, već prikrivaju, predstavljaju se kao ljevičari, liberali, "multi-kulti", patriote i sl. Mogu oni sebi tepati koliko hoće, gleda se učinak, tj. djela. Eh, o tome ja pričam. Ako nešto ne valja (poskok), ne mora značiti da je najgore, već ima i gorih (klix).
:-) :-)

"niDŽe veze"...

klix (nekadašnji sarajevo-x) je definitivno najtolerantniji portal u regiji. E sad što bi poskoklije voljeli da im se šuti nije klix-ov problem već je to problem Vasićevih tariguzana sa dotičnog portala uključujući i Šušnjara. Jer na svaku njihovu nacističku poruku odgovori se sa deset puta ružnijom stvari pa nek mu zviždi u klempavim ušima. A takav pristup ne znači da klix širi govor mržnje već znači da je i Bošnjo naučio da se merhametom ne postiže ništa osim masovnih grobnica i koncetracionih logora kalibra Dretelj, Heliodrom, Gabela, Vojno, Ljubuški, vitina...itd..

Ne kontam šta se Šušnjar sada nešto buni i sakriva? Pa i vrabac na grani zna da je to jedan fašista u pokušaju. Ne znam šta sad cmizdri, kuka i sakriva se od nacizma kojeg je do juče promovisao...bogami isto ko da je 45-ta pa amnestija.....kako je sijao sada neka ženje..
BHCluster

#113 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by BHCluster »

travnik wrote: Taman posla da ja sada branim poskok...nigdje veze, ne valjauju i furaju nacionalnu i nacionalističku priču, ali klix u tome prednjači, samo onako inteligentnije, malo umotano, perfidno....na klixu (uključujući i forum) ćeš naći sto puta više pogrdnih naziva za "neke", nego na poskoku isto za "neke". Razlika u tom je što su ovi poskokovci iskreni, jasno kažu što furaju i ne prekrivaju, koliko god rigidni bili. Sa druge strane, na klixu vlada licimjerje. Nacionalno i nacionalističko zastupljeno, vrijeđanje i više-manje ista furka kao i na poskoku, ali oni to ne priznaju, već prikrivaju, predstavljaju se kao ljevičari, liberali, "multi-kulti", patriote i sl. Mogu oni sebi tepati koliko hoće, gleda se učinak, tj. djela. Eh, o tome ja pričam. Ako nešto ne valja (poskok), ne mora značiti da je najgore, već ima i gorih (klix).
Naravno dokaz tome je tvoje pljuvanje sto govori vise o tebi. :lol: Djaba pljuvanje bez portala ni ti ni Hafis necete u diplomatiju. :lol:
Kitrona

#114 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote: Dakle džaba se trpate Bošnjama...to je vaša tradicija, nešto kao hraštika, kenjac, pojata, guvno, duvar, ganga, ...i nekupanje više od jedanput mjesečno.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako ti znaš koliko se ko kupa? Da nisi pratio kod nekog svog ljubavnika? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#115 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

travnik wrote:
ultima_palabra wrote:
1. Bučići i Stojkovići nisu Travnik. Oaze inteligencije, liberalizma, tolerancije i progresivnog razmišljanja kao Gluha Bukovica, Han Bila i Mehurić, ili spomenuta Nova Bila, jesu.
2. Da su mnogi realni, da pokašuju malo mućnuti glavom, a ne pokusati što im se servira, da ne krive samo "neke" po automatizmu, da shvate da nisu "moji" uvijek savršeni i bezgrešni i da shvate da se ne može uvijek biti upravu, onda ne bi bilo potrebe za reakcijama, odnosno kako ti kažeš relativiziranjem.
3. Kada već znaš moj forumski opus, onda nađi bilo koji, ne post, već rečenicu gdje sam nekoga i nešto negativno ili maligno veličao, ili nekoga uvrijedio na bilo koji način ili po bilo kojoj osnovi. Za mnoge druge, koji su kao ok, fini, lijepi, tolerantni, ćeš vrlo lako naći to. Od negacija do pogrdnih naziva. Sve servirano.
4. Suljagić i svatko drugi koji se predstavljaju za nešto što nisu, odnosno rade drukčije nego što govore, su licimjeri.
Naj ti ga je bolje ondaka da trkneš do Ahmića... :-)

Ono našlo prdit o Bukovicama a Ahmići mu na pedalj od nosa..ogledalo tolerancije i progresivnog razmišljanja..

O ovome ti ultima_palabra i govori. Ta hinjavost koju nemušto pokušavate sakriti dok vam mržnja sipa iz očiju (tastature). I onda se uvrijedite kad vam se kaže da ste "fašisti u pokušaju".
sanjin_1

#116 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote: Dakle džaba se trpate Bošnjama...to je vaša tradicija, nešto kao hraštika, kenjac, pojata, guvno, duvar, ganga, ...i nekupanje više od jedanput mjesečno.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako ti znaš koliko se ko kupa? Da nisi pratio kod nekog svog ljubavnika? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ah evo nam i poskoklija, vječne garde Nikole Zadriguma.. :lol: :lol:

Šta ću pratiti jadan nisi bio? Pa laHko ti je to vidjeti i bez praćenja.,...čim vidiš roj muha znaš da će za 2 minute naići škutor ili je taman proš'o.

Čuj pratiti škutorski peksinluk :lol: :lol: :lol: :lol:

Vego roćko, jesi li ti na poskoku "ljevičar" ili "desnićar"? Ili da nisi ne daj bože "centrista"?
Kitrona

#117 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote: Šta ću pratiti jadan nisi bio? Pa laHko ti je to vidjeti i bez praćenja.,...čim vidiš roj muha znaš da će za 2 minute naići škutor ili je taman proš'o.

Jesi ti siguran da te muhe ne prate tvoju ruku? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evo još smajlija

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hafis

#118 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

Još da mu samo možeš vidjeti kljove :)
Evo i od mene smajlija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#119 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

Hafis wrote:Još da mu samo možeš vidjeti kljove :)

Jel ovo onaj "stasiti" pigmej koji se veselo hihotao uz "ići mići Ahmići"?
Kitrona

#120 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

Kitrona wrote:
Hafis wrote:Još da mu samo možeš vidjeti kljove :)

Jel ovo onaj "stasiti" pigmej koji se veselo hihotao uz "ići mići Ahmići"?
pardon, zaboravih smajlije: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hafis

#121 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

Ma jok.
Po njegovoj priči on ima mercedes i dva metra, i to neprotegnut. Dalje je pričao kako parkira na sred Rondoa i ne smije ga nitko u oči pogledati. Čak se policija bavi mišlju da mu počne plaćati reket.
Hafis

#122 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

A inače radi na crno u okolici Opuzena. Dikelanje i lakši radovi u polju.
Hafis

#123 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

Vidi i ja umalo zaboravih
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#124 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

Hafis wrote:Ma jok.
Po njegovoj priči on ima mercedes i dva metra, i to neprotegnut. Dalje je pričao kako parkira na sred Rondoa i ne smije ga nitko u oči pogledati. Čak se policija bavi mišlju da mu počne plaćati reket.
Na Rondou? Nešto on često svraća u taj "škutoristan", usprkos smradu. koji spominje... Privlače ga nešto ti "škutori", biće traži da mu koji dobro isfreza šupak :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by Kitrona on 27/06/2015 23:46, edited 1 time in total.
Hafis

#125 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

Mora i on kupovati negdje. Ne mogu se nosati plastični okviri umjesto cipela.
Post Reply