- pomoćni inžinjer na jednom gradilištu u Zagrebu
- vlasnik i urednik internetskog portala Poskok
- protiv njega već dugo vodi sudski postupak u Širokom Brijegu, po krivičnoj prijavi za “krađu indentiteta”
Pa ovo vise nema smisla.

To je ujedno i moje pitanje, zar nema nekoga medju Hrvatima u Bosni i Hercegovini ko je skolovani i sa vecim iskustvom?animals wrote:A ko ga je imenovao..
i ima li bolji ljudi mislim medju Hrvatima, ili su svi isti..
ili bi vise volili da je Bosnjak..
Odes na Poskok i vidis zasto.Leons wrote:Kad moze Nerkez Arifhodzic kao Hrvat u Vaticanu sto ne bi mogao ovaj glumac...
Ne vidim vala nista posebno sto se istice od 99% ostalih nasih politicara a i 99% glasackog tjela istih tih politicara, ne znam zasto su ljudi ogorceni, covjek se 100% uklapa u profil komplet vladajuce elite u ovoj drzavi.BHCluster wrote:Odes na Poskok i vidis zasto.Leons wrote:Kad moze Nerkez Arifhodzic kao Hrvat u Vaticanu sto ne bi mogao ovaj glumac...
Nemoze jer drzavu Bosnu i Hercegovinu naziva nastambinom na portalu kojeg uredjuje.Leons wrote:Kad moze Nerkez Arifhodzic kao Hrvat u Vaticanu sto ne bi mogao ovaj glumac...
Pa i jeste nastambina.BAK-eV wrote:Nemoze jer drzavu Bosnu i Hercegovinu naziva nastambinom na portalu kojeg uredjuje.Leons wrote:Kad moze Nerkez Arifhodzic kao Hrvat u Vaticanu sto ne bi mogao ovaj glumac...
Dobar post do prva tri paragrafa. Nije vise mogo izdrzati.mO k3 wrote:
Ja slicno mislim .seln wrote:Frustrirani kamenjarski supak koji kenja o "tisuculjetnjoj uljudbi", a istovremeno sere kroz usta.
Hafis wrote:Hrvati poput Nerkeza Arfifhodžića im ne odgovaraju samo zato što nemaju certifikat izdat od Čovića.
Klasični hadezejski fašizam.
Stigao i advokat.Hafis wrote:Hrvati poput Nerkeza Arfifhodžića im ne odgovaraju samo zato što nemaju certifikat izdat od Čovića.
Onda neces ni ti ic' za konzula.Leons wrote:Pa i jeste nastambina.BAK-eV wrote:Nemoze jer drzavu Bosnu i Hercegovinu naziva nastambinom na portalu kojeg uredjuje.Leons wrote:Kad moze Nerkez Arifhodzic kao Hrvat u Vaticanu sto ne bi mogao ovaj glumac...![]()
Da je hfz Bugari nazove tako bilo bi ti logicno ali uglavnom nisi ti kriv.![]()
Ni prvi ni posljednji što se kvalifikacija tiče. Nažalost.It_is_a_Leclerc wrote:
Možemo li se za početak složiti oko činjenice da je Ivan Šušnjar nestručan, neiskusan, neadekvatno obrazovan za funkciju na koju je imenovan ? O tome što na svom portalu vrijeđa Bošnjake koji i plaćaju njegove putešestvije ćemo kasnije
Naučiće, mlad je.It_is_a_Leclerc wrote:Stigao i advokat.Hafis wrote:Hrvati poput Nerkeza Arfifhodžića im ne odgovaraju samo zato što nemaju certifikat izdat od Čovića.
Možemo li se za početak složiti oko činjenice da je Ivan Šušnjar nestručan, neiskusan, neadekvatno obrazovan za funkciju na koju je imenovan ? O tome što na svom portalu vrijeđa Bošnjake koji i plaćaju njegove putešestvije ćemo kasnije