Irina i Southern Storm

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Drumer

Post by Drumer »

knight* wrote:Evo odo...
Ma salim se ja bolan. Samo ti pametuj. :D :lol:
Pusur

Post by Pusur »

Pa ljudi u kojem vieku vi zivite? Ta muzika vise nema smisla, sama cura je rekla da je taj neki lik pisao tekstove prije 20 godina. Ne kontam kako to sad moze biti aktualno...

Graditi muzicku preferenciju uzimajuci u obzir ono sto je aktuelno je osobina muzickih laika.

Aktuelno je u muzici sinonim za krakotrajno i nekvalitetno.

Irina je radi drugih razloga bezveze, ne radi toga sto je pjesma napisana prije 30 godina.
[/quote]

Ja i?
Ma daj sta ba pricate gluposti ko da je Irina i SS (upozno ljude i svirao s njima) ko neki ba veliki umjetnici kao eto oni nesto rade, muzika, ljubav i to...mislim sva ta prica mi ide na zivce vise. Okrenite se malo oko sebe, kontam ja to muzicki pravac ali morate radi malo na sebi, ono malo inovativnosti i to, kuzis? Pa nema potrebe za jos jednim Iron Maiden-om on je vec napravljen, zasto ne imati neki svoj pecat?!

Graditi muzicku preferenciju uzimajuci u obzir ono sto je aktuelno je osobina muzickih laika.
I vezano za ovo ba sta ti znas ko je laik a ko ne? Jesi zavrsio skolu za prepoznavanje laik? Ako jesi ona svaka cas pasa!!!
femme

Post by femme »

moze li neko pojasniti kakva je suradnja izmedju irine i storma...ja sam nekad slusala tu muziku, heheheh oni su mi bili glavni....sta je sad sa stormom jeli ista postava? :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

pusur....sjebano dijete... :D :D
black

Post by black »

femme wrote:moze li neko pojasniti kakva je suradnja izmedju irine i storma...ja sam nekad slusala tu muziku, heheheh oni su mi bili glavni....sta je sad sa stormom jeli ista postava? :D
neko vece ih slusah i gledah...hmm i mogu ti reci nista posebno..dodushe kratko sam bio..
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

ne znam za tebe Black, ali ja ih gledam i slusam stalno... odlicni su... znam da je to stvar ukusa, ali ruku na srce ljudi sviraju ko masine!

postava j ista (doduse ne znam koliko si u toku femme) : bumbar (bubnjevi), havel (gitara), willy ( bass) i same (gitara)... i naravo irina :) emira hota vise nema, ali su prije nekih 15ak dana svirali (irina, storm i hot) u Tz u Klubu 65... sta rec??? zivotinje

:D :D :D

ma salim se... ali su svi..., Da se najezis!!! mislim naravno na muzicke, umjetnicke, pjevacke i sviracke sposobnosti :-D
black

Post by black »

stardust_rnr wrote:ne znam za tebe Black, ali ja ih gledam i slusam stalno... odlicni su... znam da je to stvar ukusa, ali ruku na srce ljudi sviraju ko masine!

postava j ista (doduse ne znam koliko si u toku femme) : bumbar (bubnjevi), havel (gitara), willy ( bass) i same (gitara)... i naravo irina :) emira hota vise nema, ali su prije nekih 15ak dana svirali (irina, storm i hot) u Tz u Klubu 65... sta rec??? zivotinje

:D :D :D

ma salim se... ali su svi..., Da se najezis!!! mislim naravno na muzicke, umjetnicke, pjevacke i sviracke sposobnosti :-D
ma nisam ja rekao da ne valja...i kazem ti kratko sam bio...jesu dobri to stoji...al nekako mi je storm bez irine bolji...( sorry irina :D )
Pusur

Post by Pusur »

Autor: Stitch__ Poslano: 29/05/2006 19:54
pusur....sjebano dijete...

Daj objasni kako si skontao da sam ja sjebano dijete? ( BTW garant sam bar jedno6-7 godina stariji od tebe)

P.S. Da ti nije Irina nesto u rodu? :lol:
Stitch__

Post by Stitch__ »

nije mi nista u rodu :D

ako ti je 32 onda i jesi stariji 7god :D

irina ima pjesmu Sjebana djeca :D prepozno sam te :D
femme

Post by femme »

meni je hot super momak, svira za, ma kako 10, 110....stvarno je savrsen.... ja sam nekad davno bila sa njima u kontaktu, medjutim, sve se raspalo...bas bi ih voljela vidjeti.... super su...naravno iako sam isfurala iz tog fazona, oni su legende.... :D e sad kakva ce suradnja biti izmedju njih i irine, veze nemam....
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

hehe drug hot vidim ima "pristalica" na sve 4 strane svijeta :D salim se... jest odlican je nema sta...
ja sam s njima stalno u kontaktu... isti su :P pa ako imas zelju i volju da ih vidis dodji u Tz (ako nisi iz Tz) i vidjet ces ih sigurno... i irina je tu ovih dana pa mozes i nju vidjet, jedino hota nema- u Londonu je.

pozdrav
Pusur

Post by Pusur »

A to neka njezina pjesma, onda je ok!! :D
femme

Post by femme »

eee druze.... :D nisam ja u tz ja sam u sa.... a rado bih dosla da imam vremena..... meni je fakat bio odlican period kad su oni dolazili u sa i kad se je lomilo non-stop...ludnica..... :D
Emir_Hot

Post by Emir_Hot »

stardust_rnr wrote:hehe drug hot vidim ima "pristalica" na sve 4 strane svijeta
:)
Stitch__

Post by Stitch__ »

eeee hot haj nam otamburaj jednu za raju s foruma :D
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

Emir_Hot wrote:
stardust_rnr wrote:hehe drug hot vidim ima "pristalica" na sve 4 strane svijeta
:)