Irina i Southern Storm
Moderator: _BataZiv_0809
-
uhljup
#1 Irina i Southern Storm
Sta mislite o ovoj kombinaciji?
- stardust_rnr
iskreno Stormsi su mi drazi i bolji. ali ipak ih ne mozete porediti jer su to dva razlicita muzicka pravca... Irina je kraljica, al su i stormovci prica za sebe... odlicno je to sto su joj odlucili pomoc, bez ozira na razloge
mislim da ce od tog ispast nesto dobro... mozda se i "probiju" na kraju ali zajedno... jedva cekam...
-
sunday_morning
od tuzlanske snahe se ovo i moglo ocekivati...stardust_rnr wrote:... odlicno je to sto su joj odlucili pomoc, bez ozira na razlogemislim da ce od tog ispast nesto dobro...
zelim im puno uspjeha...fina je to raja i k tomu jos imaju potencijala.
- metal_rules_cura
To ce biti dobar projekat,jer je ogroman potencijal i kod jednih i kod drugih.Druga stvar sto su ljudima ukusi razliciti,pa prevagnu na jednu ili drugu stranu.
Nidje veze ko je tuzlanska snaha...ovo je music narode!
Nije tema ko je s kim u vezi!
Nidje veze ko je tuzlanska snaha...ovo je music narode!
Nije tema ko je s kim u vezi!
- metal_rules_cura
Iz konteksta skontah da je tema zajednicki projekat,a ne usporedba doticnih.
-
sunday_morning
jeste music, ali licno mislim da itekako ima veze.metal_rules_cura wrote:Nidje veze ko je tuzlanska snaha...ovo je music narode!![]()
no to nije vazno..vazno je da uspiju.
- anais_nin
#13 Re: Irina i Southern Storm
meni licno ono sto sam do sad cula zvuci pravo dobrouhljup wrote:Sta mislite o ovoj kombinaciji?
- DaysleepeR
Graditi muzicku preferenciju uzimajuci u obzir ono sto je aktuelno je osobina muzickih laika.Pusur wrote:Pa ljudi u kojem vieku vi zivite? Ta muzika vise nema smisla, sama cura je rekla da je taj neki lik pisao tekstove prije 20 godina. Ne kontam kako to sad moze biti aktualno...irina je zakon nema vala poslije rata do mrazeva nijedne
Aktuelno je u muzici sinonim za krakotrajno i nekvalitetno.
Irina je radi drugih razloga bezveze, ne radi toga sto je pjesma napisana prije 30 godina.
- stardust_rnr
pametno knight-u... sutnja je vrlinaZnate šta... ma ništa.
-
Black_Rose_Immortal
Southern Storm i Irina..pa to ce da bude ili nesto predobro ili totalna katastrofa..no vidjet cemo 
-
Drumer
Znas sta? Bolji ti je bio prethodni komentar...knight* wrote:Ako bilo šta kažem neće vam se svidit. Uostalom čekat ću prve pjesem. Slušo sam neke "radne" verzije pjesama i nije loše ali fali originalnosti. E vidit ćemo kako će to sve da zvuči kad irina upetlja svoje prste. Nadam se bolje.
-
knight*
Ma nije loše stvarno. Ali po meni šta većini bendova fali je dobar aranžer (čovjek koji radi aranžmane a ne KLAVIJATURA) da ukrasi pjesmu. Pjesme su solidne nisu žestoke kao što sam očekivo i komercijalne su dovoljno. Ali pjesme koje sam slušao nisu imale nasnimljen vokal tako da nemogu puno reć. Uglavnom ako to snime na dobrom mjestu sa dobrim producentom bit će to dobro. Irina ipak plijeni svojim glasom a "dečko" se potrudio da napravi par slatkih riffova. 
-
Drumer
Jah sto cojk moze pametovat. Ma dobri su momci ai Irina. Samo nek rade. A to sto im fali originalnosti to je njihov problem. A ti idi radi sta bolan.knight* wrote:Ma nije loše stvarno. Ali po meni šta većini bendova fali je dobar aranžer (čovjek koji radi aranžmane a ne KLAVIJATURA) da ukrasi pjesmu. Pjesme su solidne nisu žestoke kao što sam očekivo i komercijalne su dovoljno. Ali pjesme koje sam slušao nisu imale nasnimljen vokal tako da nemogu puno reć. Uglavnom ako to snime na dobrom mjestu sa dobrim producentom bit će to dobro. Irina ipak plijeni svojim glasom a "dečko" se potrudio da napravi par slatkih riffova.