IRAN
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#42326 Re: IRAN
ovi će baš ići sa rokanjem do kraja
- video
#42327 Re: IRAN
U opkoljenom SarajevuA_A_AKCIJA wrote: ↑17/06/2025 15:29U čemu je tvoj problem?
Muškarac i žena sviraju na ulici divnu melodiju.
Podsjetilo me na sličnu situaciju sa početka rata u Ukrajini gdje je Crvena Kalina odjekivala tokom napada u nekom ukrajinskom gradu.
Šta, fali ti više krvi, ruku i nogu razbacanih po ruševinama da ti bude po ćeifu?
U razrušenoj Vijećnici '94. održan je koncert pod dirigentskom palicom slavnog maestra
https://www.klix.ba/magazin/muzika/u-ra ... /230619058
Btw, zar ovaj sto ponosno velica sve sto je drugima za gadjenje nije clon?
- liyf
#42328 Re: IRAN
- skupljac_zeljeza
#42329 Re: IRAN
Koja civilizacijska razlika...

-
Hakiz
#42330 Re: IRAN
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vedran_Smailovi%C4%87A_A_AKCIJA wrote: ↑17/06/2025 15:29U čemu je tvoj problem?
Muškarac i žena sviraju na ulici divnu melodiju.
Podsjetilo me na sličnu situaciju sa početka rata u Ukrajini gdje je Crvena Kalina odjekivala tokom napada u nekom ukrajinskom gradu.
Šta, fali ti više krvi, ruku i nogu razbacanih po ruševinama da ti bude po ćeifu?
- alijagoro
#42332 Re: IRAN
Imaju i ameri svoje mule i ajatole
-
harisl
#42333 Re: IRAN
Pricao sam sa ovim jednim Irancem. Kaze da ovi njegovi u Iranu misle su svi "nuklerani" pregovori sa Trump-om bili fol, udruzeni projekat SAD-a i Izraela da se uspava Iran i iznenadi i uzore i da im se na taj nacin stave "balls in vice" za prave pregovore koji slijede, sa "ponudom koju (vise) ne mogu odbiti"...
- liyf
#42334 Re: IRAN
Pa da, trebaju im vojnici. Izrael nema civile nego vojnike!
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#42335 Re: IRAN
https://---NO LINKS---.com/sokantne-cinjen ... ak-i-bebe/
https://dzematdonjevukovije.org/2015/02 ... m-knjigom/
https://dzematdonjevukovije.org/2015/02 ... m-knjigom/
Last edited by Domaci izdajnik on 17/06/2025 15:43, edited 1 time in total.
- alijagoro
#42336 Re: IRAN
Gdje je sad onaj forumas,da se treba dati ljudima da odu gdje zele
- dr_Evil
#42337 Re: IRAN
- liyf
- alijagoro
#42339 Re: IRAN
Uzeli su Irance na foru,realnoharisl wrote: ↑17/06/2025 15:39 Pricao sam sa ovim jednim Irancem. Kaze da ovi njegovi u Iranu misle su svi "nuklerani" pregovori sa Trump-om bili fol, udruzeni projekat SAD-a i Izraela da se uspava Iran i iznenadi i uzore i da im se na taj nacin stave "balls in vice" za prave pregovore koji slijede, sa "ponudom koju (vise) ne mogu odbiti"...
-
A_A_AKCIJA
#42340 Re: IRAN
Raspoloženje u svijetu.
Izrael nikada lošije nije stajao. Omraženost na Max.
Izrael nikada lošije nije stajao. Omraženost na Max.
- skrbavi-admin
#42341 Re: IRAN
kako je americko govno ekspeditivno kad je judeoguzica u pitanju..... odma se salju stratotankeri avaksi picke materine i uredno na dnevnoj bazi u luke stizu visetonske bombe a guzeljaju pomoc ukrajini na kapaljku protiv svjetske velesile..... za onakvo stemanje konclagera Gaza je trebalo potrosit milijarde dolara i milione tona bombi.....
- Edin H.
#42342 Re: IRAN
Pojma nemam da li je settlerica ili ne i kako je tu uletila, ali taj glagol ne znači ništa, nije joj engleski materinji jezik, a i da kupiš kuću obično ćeš reći: “I’ve got my keys this morning” ili nešto sličnoToffee karamela wrote: ↑17/06/2025 15:26šta reče ona settlerica na jednom od prvih snimaka jutro nakon iranskog bombardovanja:last mohicans wrote: ↑17/06/2025 13:36Pročitao sam vijest da su hudnike settlere morali izmjesititi u hotele. Ako nije cifra od 1500 njih, da su im domovi oteti od arapa oštećeni.
"I received my house yesterday"....(i puknuli je Iranci projektilom)
obratiti pažnju na upotrijebljeni glagol: RECEIVE (DOBITI)
madam je DOBILA kuću. pitam se samo čiju. dakle to kod njih ide po toj špranci. prijaviš se iz Meksika ili Bjelorusije ako tamo nemaš za zdjelu krompira i ovamo te Bibler daruje kućama, voćnjacima i lovom jevrejskih rođaka iz USA. bome dobro![]()
A to im jeste cilj, što više Jevreja u jednoj državi, dosta su kroz istoriju bili rasuti po svijetu.
Dobro jeste, ali lako završiš kako neki naši što su se ispalili iz rata u BiH jer imaju nekog Jevreja 427-o koljeno, otišli u Izrael, a ovi ih pošalju na tri godine odsluženje vojnog roka.
Naravoučenije: ispali se džine, ali ne u države gdje je obavezno služenje vojnog roka, osim ako nisi đuturum, onda ih interesuješ kao lanjski snijeg.
- nadžak
#42343 Re: IRAN
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da netko ovdje uopšte podržava genocidnu tvorevinu Izrael! Po meni, tu pamet staje.
Šok, tuga i bijes istovremeno.
To zionističko (čitaj-sotonisitčko tj Iblisovo vođstvo i vojska na zemlji) je najveće zlo od početka čovječanstva i biće do kraja svijeta! Bilo tko na zemlji, bio to neki nebitan lik ili velika država, da se odluči suprostaviti tom zlu, drag mi je beskrajno jer valja stisnut prepone i boriti se protiv takvog velikog zla! Lako je čvoke pucat po ušima nekoj fukari! Da netko uživa u tome da Izrael pobjedi u borbi protiv Irana meni je bolest i iskvarenost neviđena.
Nema tu nikakvog opravdanja tipa volim ili ne volim Iransko vođstvo i njihove religiozne stavove! Evo hajde da mi netko od ovih što sad navijaju za Izrael objasne čemu tolika mržnja prema Iranu u ovoj situaciji?! Iran je na ovim prostorima skoro neprimjetan i ne šire neki svoj uticaj, kao što to rade drugi. Da podsjetim, koliko je samo Iran pomogao u ratu ovdje, to je sramota kako smo to bacili za leđa i pogazili! Sav human svijet daje podršku Iranu i stvarno moraš biti ljudsko smeće da daješ podršku Izraelu.
Malo podsjećanje, to zionističko zlo od države Izrael je nastalo na način da su najveći svjetski zlotvori (čitaj sotonističo vodstvo na čelu sa tada najjačom zemljom svijeta, Velikom Britanijom ) kršeći sva međunarodna prava, dodijeli tuđu zemlju i formirali novu državu Izrael! Zamisli, skupi se pet kabadahija i dođe ti u tvoju kuću i dvorište i kaže, kupi se, ovo je sad moje, ja sam upisan u gruntu kao novi vlasnik. Bukvalno tako je nastao Izrael. Od tada njihovo zlo se samo uvećava i evo sad je došlo do nivoa da ih apsolutno boli klinac za bilo kakva međunarodna prava i humanost. Tko će im šta?
Otkako postoje, njihova religija ( baš kao što ovaj @sumirprimus za to optužuje Iran ) je takva da druge narode tretira kao životinje koje treba njima da služe i da nije nikakav grijeh da ih se trijebi kao žohare i kao štetočine! O tome postoje njihovi zapisi i "svete knjige". To oni ne kriju uopšte.
Otkako postoje, prave nered na zemlji a o neredu u regionu da i ne govorimo! Šta uradiše od onakve Sirije je tuga, bez obzira na to šta se moglo zamjeriti Asadovom režimu! U poređenju sa ovim Iblisovim zlotvorima na zemlji cionistima, svi ovi diktatori u okruženju da se skupe ne mogu smisliti zlo koliko ovi cionisti mogu.
Meni je prestrašno da itko može u bilo kojoj varijanti braniti Izrael. To je u najblažem totalno nepoznavanje materije, ako se o tome uopšte može i govoriti u današnje vrijeme. O ljudskim karakterima koji podržaju Izrael je stvarno suvišno govoriti. Vođstvo Albanije npr i sve ove druge američko cionističke kujice, neka sebi ne očekuju lijepu budućnost.
To zionističko (čitaj-sotonisitčko tj Iblisovo vođstvo i vojska na zemlji) je najveće zlo od početka čovječanstva i biće do kraja svijeta! Bilo tko na zemlji, bio to neki nebitan lik ili velika država, da se odluči suprostaviti tom zlu, drag mi je beskrajno jer valja stisnut prepone i boriti se protiv takvog velikog zla! Lako je čvoke pucat po ušima nekoj fukari! Da netko uživa u tome da Izrael pobjedi u borbi protiv Irana meni je bolest i iskvarenost neviđena.
Nema tu nikakvog opravdanja tipa volim ili ne volim Iransko vođstvo i njihove religiozne stavove! Evo hajde da mi netko od ovih što sad navijaju za Izrael objasne čemu tolika mržnja prema Iranu u ovoj situaciji?! Iran je na ovim prostorima skoro neprimjetan i ne šire neki svoj uticaj, kao što to rade drugi. Da podsjetim, koliko je samo Iran pomogao u ratu ovdje, to je sramota kako smo to bacili za leđa i pogazili! Sav human svijet daje podršku Iranu i stvarno moraš biti ljudsko smeće da daješ podršku Izraelu.
Malo podsjećanje, to zionističko zlo od države Izrael je nastalo na način da su najveći svjetski zlotvori (čitaj sotonističo vodstvo na čelu sa tada najjačom zemljom svijeta, Velikom Britanijom ) kršeći sva međunarodna prava, dodijeli tuđu zemlju i formirali novu državu Izrael! Zamisli, skupi se pet kabadahija i dođe ti u tvoju kuću i dvorište i kaže, kupi se, ovo je sad moje, ja sam upisan u gruntu kao novi vlasnik. Bukvalno tako je nastao Izrael. Od tada njihovo zlo se samo uvećava i evo sad je došlo do nivoa da ih apsolutno boli klinac za bilo kakva međunarodna prava i humanost. Tko će im šta?
Otkako postoje, njihova religija ( baš kao što ovaj @sumirprimus za to optužuje Iran ) je takva da druge narode tretira kao životinje koje treba njima da služe i da nije nikakav grijeh da ih se trijebi kao žohare i kao štetočine! O tome postoje njihovi zapisi i "svete knjige". To oni ne kriju uopšte.
Otkako postoje, prave nered na zemlji a o neredu u regionu da i ne govorimo! Šta uradiše od onakve Sirije je tuga, bez obzira na to šta se moglo zamjeriti Asadovom režimu! U poređenju sa ovim Iblisovim zlotvorima na zemlji cionistima, svi ovi diktatori u okruženju da se skupe ne mogu smisliti zlo koliko ovi cionisti mogu.
Meni je prestrašno da itko može u bilo kojoj varijanti braniti Izrael. To je u najblažem totalno nepoznavanje materije, ako se o tome uopšte može i govoriti u današnje vrijeme. O ljudskim karakterima koji podržaju Izrael je stvarno suvišno govoriti. Vođstvo Albanije npr i sve ove druge američko cionističke kujice, neka sebi ne očekuju lijepu budućnost.
Last edited by nadžak on 17/06/2025 16:05, edited 1 time in total.
- Edin H.
#42344 Re: IRAN
Šta ih imaju uzimati, nije baš tajna da se furaju na nuklearnu bombu, valjda hoće da gađaju trebe kojima se vide noge i malo kose.alijagoro wrote: ↑17/06/2025 15:45Uzeli su Irance na foru,realnoharisl wrote: ↑17/06/2025 15:39 Pricao sam sa ovim jednim Irancem. Kaze da ovi njegovi u Iranu misle su svi "nuklerani" pregovori sa Trump-om bili fol, udruzeni projekat SAD-a i Izraela da se uspava Iran i iznenadi i uzore i da im se na taj nacin stave "balls in vice" za prave pregovore koji slijede, sa "ponudom koju (vise) ne mogu odbiti"...
- alijagoro
#42345 Re: IRAN
Ne kontam?Edin H. wrote: ↑17/06/2025 16:04Šta ih imaju uzimati, nije baš tajna da se furaju na nuklearnu bombu, valjda hoće da gađaju trebe kojima se vide noge i malo kose.alijagoro wrote: ↑17/06/2025 15:45Uzeli su Irance na foru,realnoharisl wrote: ↑17/06/2025 15:39 Pricao sam sa ovim jednim Irancem. Kaze da ovi njegovi u Iranu misle su svi "nuklerani" pregovori sa Trump-om bili fol, udruzeni projekat SAD-a i Izraela da se uspava Iran i iznenadi i uzore i da im se na taj nacin stave "balls in vice" za prave pregovore koji slijede, sa "ponudom koju (vise) ne mogu odbiti"...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#42346 Re: IRAN
Rakete, Jordan aktivirao odbranu
- Ludzak
#42347 Re: IRAN
Ma hebat ih, to su ionako gu.zonje.dječak sa šibicama wrote: ↑17/06/2025 12:28 Koliki je rok trajanja iranskih generala na komandnim mjestima, dva dana.
- alijagoro
#42348 Re: IRAN
Prioriteti jbg,Ukrajinci su haman zavrsili pricu,jedino ako nemaju neki as u rukavu jos.skrbavi-admin wrote: ↑17/06/2025 15:57 kako je americko govno ekspeditivno kad je judeoguzica u pitanju..... odma se salju stratotankeri avaksi picke materine i uredno na dnevnoj bazi u luke stizu visetonske bombe a guzeljaju pomoc ukrajini na kapaljku protiv svjetske velesile..... za onakvo stemanje konclagera Gaza je trebalo potrosit milijarde dolara i milione tona bombi.....
- alijagoro
#42350 Re: IRAN
Ono kad indirektno pokazes,ko je stvarni gazda