Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U Ukrajini za napadnute a protiv agresora i ovdje za napadnute a protiv agresora. Bez obzira ko je napadnuti i ko je agresor…
posteno. znaci zovemo ruse da dobace nekako koju balisticku i koji s500 ili koji je zadnji za odbranu
Znaci u redu je da Izrael bombarduje Iran i ubija djecu i civile, jer zaboga, Rusija bi mogla poslati nesto Iranu?
Došli dobri Zidovi bombardovat Iran radi mula i režima. Da iranskom narodu donesu slobodu i prosperitet. I Gazu “oslobađaju” od Hamasa. To je taj način razmišljanja.
Crvene_brigade wrote: ↑16/06/2025 18:27
Jasno je ovdje ko je agresor, ali braniti zločinački Ajatolahov režim je malo previše. I još ga poistovjećivati sa slobodarskim i hrabrim narodom Irana.
I dalje tvrdim kako bi se sa padom ostarjelog kukavice Ajatolaha skrivenog u bunkeru iranski narod bolje organizovao i pružio snažniji otpor ratno-zločinačkoj izraelskoj agresiji.
Prpa.ba wrote: ↑16/06/2025 17:54
Kabiri ima platni spisak, samo se bojim da su forumasi ispod tog nivoa za investiranje. Ovdje su dobrovoljci.
Ima ih ovdje, prodaju se za jedan koser sendvič cjelodnevnog piskaranja i botovanja..
Ni za sta se oni ne prodaju, nego se radi o zlikovcima i islamomrscima parexelans koji od ciste zlobe i pakosti pisu sto pisu i podrzavaju zlocince nevidjene . Ti sto nesto zarade na taj nacin su ko roboti sto uzivo sto na mrezama, ne unose se licno . Ovi ovde kod nas na forumu su zli ljudi od koje ne bi patike obriso.
Kad smo vec kod Salika, covjek je bio neko s kim slago se ne slago moro si priznat da je uljudan i kvalitetan forumas. I njega otjera ona tule, a razni nerasti ostadose da usmrde forum.
Early Warning – Home Front Command
Incoming Threat Detected
Due to the detection of launches toward Israel, alerts may be triggered within the next few minutes
Onaj lik sa agenda free media jos uvijek spava. Ima li kakav drugi uzivo link da gledamo?
Kabiri ima platni spisak, samo se bojim da su forumasi ispod tog nivoa za investiranje. Ovdje su dobrovoljci.
Ima ih ovdje, prodaju se za jedan koser sendvič cjelodnevnog piskaranja i botovanja..
Ni za sta se oni ne prodaju, nego se radi o zlikovcima i islamomrscima parexelans koji od ciste zlobe i pakosti pisu sto pisu i podrzavaju zlocince nevidjene . Ti sto nesto zarade na taj nacin su ko roboti sto uzivo sto na mrezama, ne unose se licno . Ovi ovde kod nas na forumu su zli ljudi od koje ne bi patike obriso.
Kad smo vec kod Salika, covjek je bio neko s kim slago se ne slago moro si priznat da je uljudan i kvalitetan forumas. I njega otjera ona tule, a razni nerasti ostadose da usmrde forum.
Mudro zboris, ali ja ipak mislim da ima tu i SOA-inih dnevnica sa pokusajem prikazivanja Bosnjaka kao radikalnog faktora koji ne zasluzuje drzavu. Ali ima svakakvih ljudi, ostecenih rekli bi.
Sto? Misliš da bi Salik bio ostrašćen i neobjektivan?
Lako je vama bilo uz kokice pratiti kako se ja svakodnevno raspravljam sa njim A ne da je bio ”ostrascen i neobjektivan”, nego je bio iranski asset, na jedan nacin ili drugi. Jebote, lik minimalno pet profila imao, od toga dva (Salik I Suncekotepsija) u redovnoj upotrebi, a ostale po potrebi…
To već nisam upratila. Uglavnom i ako je ordinirao na pet profila, opet je imao kvalitetnije upise od ovih neplaćenih trolova. Eto ti si s njim raspravljao. Šta mozes s ovim raspravljati. Kad istu spiku furaju na svakoj boziji temi. Dzihadisti i uvodjenje demokracije u Gazi i Iranu.
Razumljivo mi je znaci i da Salika neko plaćao. Ove mučenike je mučno i citati gratis.
Early Warning – Home Front Command
Incoming Threat Detected
Due to the detection of launches toward Israel, alerts may be triggered within the next few minutes
Onaj lik sa agenda free media jos uvijek spava. Ima li kakav drugi uzivo link da gledamo?
Na temu Iran, džaba sva Kmeka i vrijedjanja, eno idf ubi po Teheranu i brdima teherana. Eno i snimaka dronova iznad teherana, sta radi iranska ruska.pvo?
Lako je vama bilo uz kokice pratiti kako se ja svakodnevno raspravljam sa njim A ne da je bio ”ostrascen i neobjektivan”, nego je bio iranski asset, na jedan nacin ili drugi. Jebote, lik minimalno pet profila imao, od toga dva (Salik I Suncekotepsija) u redovnoj upotrebi, a ostale po potrebi…
Ja i
Ti policajac? Admin
Naučili te da prijavljuješ sve pod moranje da dobiješ USA značku
Stidi se za svaki komentar koji su prijavio
Isto oni koji su nazzistima prstom pokazivali
Zbljuv
Vjerujem da ćeš me prijaviti, opet
Uživaj u tom jadnom svijetu isti su ko Trump dok misliš da si iznad
Na temu Iran, džaba sva Kmeka i vrijedjanja, eno idf ubi po Teheranu i brdima teherana. Eno i snimaka dronova iznad teherana, sta radi iranska ruska.pvo?
Ti si prognozio da ce izrael gazu za heftu ispraznit.
Ja i
Ti policajac? Admin
Zbljuv
moj GandalfSivi, vidiš.li sad , doduse ti nisi kabirijevac ti se boris za usa.znacku
QSuzi wrote: ↑16/06/2025 18:41
Ja i
Ti policajac? Admin
Zbljuv
ISRAELI PM NETANYAHU TELLS ME HE IS NOT INTERESTED IN PEACE TALKS WITH IRAN - ABC REPORTER ISRAELI PRIME MINISTER NETANYAHU TO ABC: WE DON'T RULE OUT ASSASSINATING KHAMENEI - ALHADATH