ipak mozemo pasti i nize

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

goofy

Post by goofy »

to je bilo na tv za tog ozujkica i te i takve stvari jezickoga omalazavanje drzave ce nam se desavati dok god ne uspostavimo reda u drzavi, nama se desava da nasi pojedinci (clan predsjednistva) sa ponosom izjavljuje da mu je otac bio na strani osovine zla u drugome svjetskome ratu, pojedinci iz reda hrvatskoga naroda se foliraju kako nerazumiju jezik kojim se prica na Tv federacije i toje razlog da se osnuje blablabla treci kanal sa hrvatskim predznakom...rjesenje toga sverga je da se uvede za pocetak clanovi predjsenistva, parlamenata MORAJU biti rodjeni i jedino na tertoriji BiH, nesmiju imati dvojno drzavljanstvo...i moraju pokazati diplomu o zavrsenom kursu "naseg" jezika kako li se vec zove nas jezik, tako da sutranemogu reci gradjanima kako NERAZUMIJU STA IM SE GOVORI......i naravno moraju poznavati najmenja dva strana jezika.....pretpostavljma da sluzbenicu na salteru i platni odrezak jako dobro razumiju govorno i tekstualno....fala
goofy

Post by goofy »

to je bilo na tv za tog ozujkica i te i takve stvari jezickoga omalazavanje drzave ce nam se desavati dok god ne uspostavimo reda u drzavi, nama se desava da nasi pojedinci (clan predsjednistva) sa ponosom izjavljuje da mu je otac bio na strani osovine zla u drugome svjetskome ratu, pojedinci iz reda hrvatskoga naroda se foliraju kako nerazumiju jezik kojim se prica na Tv federacije i toje razlog da se osnuje blablabla treci kanal sa hrvatskim predznakom...rjesenje toga sverga je da se uvede za pocetak clanovi predjsenistva, parlamenata MORAJU biti rodjeni i jedino na tertoriji BiH, nesmiju imati dvojno drzavljanstvo...i moraju pokazati diplomu o zavrsenom kursu "naseg" jezika kako li se vec zove nas jezik, tako da sutranemogu reci gradjanima kako NERAZUMIJU STA IM SE GOVORI......i naravno moraju poznavati najmenja dva strana jezika.....pretpostavljma da sluzbenicu na salteru na kojem dobijau platu/placu i platni odrezak jako dobro razumiju govorno i tekstualno....fala
zeljeni_nadimak

Post by zeljeni_nadimak »

Stitch__ wrote:jesi sigurna? bila je u avazu slika dokumenta, nisam nesto posebno obratio paznju, al mi se cini da je i bilo ozujakic :)
U pravu si skroz. Sad sam provjerila na http://www.index.hr/clanak.aspx?id=311193 i da, pise Ozujakic. Svasta :roll:
Bumbar

Post by Bumbar »

Ja sam oplakala...prvo od smijeha pa mi suze od bjesa udarile :roll:
Post Reply