Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U sluzbenim novinama u zenicko-dobojskom kanotnu izasla imena novoizabranih ministara i ministar za sumarstvo (meni se cini) se zove Josip Martic ali posto sluzbene novine moraju biti stampane na sva 3 jezika u zluzbenim novinama na hrvatskom jeziku Josip Martic se zove Josip OZUJKIC
Čista ludost. Volim neke takozvane hrvatske riječi i izraze, ali ovo fakat nije više u normalnim mjerilima! Dobro, brzojav i glazba i sve to, neka... Ali Ožujkić?! Molim?!!
DakleM... onaj ministar poljoprivrede, sumarstva i cega li vec... u Hrvatskoj... Cobankovic (ne sumnjam da je u pitanju prava osoba za taj resor )... vjerovatno je u nekim drugim drzavama ministar Pastirkovic...
Mozda se kultna crnogorska "Jos ne svice rujna zora" u Hrvatskoj treba prevesti kao "Jos ne svice septembarska zora"?
zeljeni_nadimak wrote:Oh, izvinjavam se, ne vidjeh da ste vec postavili temu o ovme pa sam stavila link. Hej brukeeee
A zašto ne bi tiskali Službene novine jedan broj na bosanskom, a slijedeći na hrvatskom...zašto trošiti tolike novce? Bosanski, crnogorski, hrvatski i srpski su 1 jezik i...sve je tragikomično. 2 škole pod 1 krovom ubijaju Bosnu tiho i neumitno.
zeljeni_nadimak wrote:Oh, izvinjavam se, ne vidjeh da ste vec postavili temu o ovme pa sam stavila link. Hej brukeeee
A zašto ne bi tiskali Službene novine jedan broj na bosanskom, a slijedeći na hrvatskom...zašto trošiti tolike novce? Bosanski, crnogorski, hrvatski i srpski su 1 jezik i...sve je tragikomično. 2 škole pod 1 krovom ubijaju Bosnu tiho i neumitno.
Hajde ba, imamo suma, a samim tim i papira za bacanje. O parama da i ne govorim, nek se stampa...
Stitch__ wrote:eh moj MS Word neko fino ucitao novine na bosanskom, u Replace ukucao da se svaka rijec MART zamijeni sa OZUJAK i nije provjeravao rezultate
Ma i ja sam na to pomislila ali bilo bi onda Ozujakic a nije, prevedeno je Ozujkic. Kako god da pokusam okrenuti ne ide. To je ipak morao neko kucati jer nijedan program ne bi to automatski tako preoblikovao.