Identifikovana 892 direktna izvrsioca zlocina u Srebrenici
-
lil_bow_wow
decki,prije bih rekao da je za vas kamena s' ramena a ne forum
ps
dobri ste za chatanja nema sta
ps
dobri ste za chatanja nema sta
- JBT
Sta nam drugo preostaje Zadig nego brigu na veselje. Opet smo ozbiljniji od onih najozbiljnih, koji bi trebali rijesiti pitanje koljaca iz BiH drame. Sto sjede u foteljama.
Mislim da je ovo pobjednik:
"pricuvaj moju pa cu i ja pricuvat tvoju.....fotelju"
Mislim da je ovo pobjednik:
"pricuvaj moju pa cu i ja pricuvat tvoju.....fotelju"
-
savjest
Do sada izmedju njih ni jedna ruzna rijec nije pala, niko nikome ni samaru nije opalio, ni pljunuo u lice... a ovamo narodu prdekaju da se treba za vratove hvatati.
SARAJEVO – Stranka demokratske akcije (SDA) poziva Vladu Republike Srpske da objavi popis osoba koje su povezane sa zločinom i genocidom nad Bošnjacima Srebrenice, a Tužiteljstvo BiH da efikasnim vođenjem postupka spriječi bijeg osoba koje moraju biti procesuirane.
Predsjednik Glavnog odbora SDA Adem Borić je danas na pres-konferenciji u Sarajevu kazao da ta stranka traži da svi odgovorni za zločine u Srebrenici, koji se nalaze na javnim funkcijama, budu odmah smijenjeni.
“Nakon priznanja ministra vanjskih poslova državne zajednice Srbije i Crne Gore Vuka Draškovića da njihove sigurnosne službe prikrivaju ratnog zločinca Ratka Mladića, pozivamo nadležne međunarodne institucije da izvrše odlučujući pritisak kako bi Ratko Mladić bio uhapšen i isporučen Haškom tribunalu”, kazao je Borić.
8.4.2005.
Pincom.info / Fena
PS. Tema zasluzuje najvecu ozbiljnost zato se ismijavajte na nekom drugom mjestu.
-
UDBA
Djela pokazuju koliko je ovdje uistinu bitna Srebrenica. Fotelja je vaznija.
Gospoda se isparila na vrijeme, sta ces prijatelju moj.
Volio bi gospodu staviti u polozaj prezivjelih srebrenicana pa da vidimo koliko im fotelje znace.
Predlazem promjenu naziva teme, naka to bude :"FOTELJA"
Gospoda se isparila na vrijeme, sta ces prijatelju moj.
Volio bi gospodu staviti u polozaj prezivjelih srebrenicana pa da vidimo koliko im fotelje znace.
Predlazem promjenu naziva teme, naka to bude :"FOTELJA"