Mozda je mislio na igranje igraca porijeklom iz BIH za Hrvatsku...HRVojeVukcicHRVATinic wrote:Evo slušao Mensura Bajramovića, dao intervju narodnom radiu. Kaže tip da je to bila jedna od "povijesnih krađa u košarci". Skontajte šta mu to značieverybody hurts wrote:Ovaj sto je postavio temu izgleda da je jedva docekao da se nasladi porazom hrvatske.... tako jadno...
Hrvatska ispala!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
No_Comment
-
tiha voda
Normalno da ce Planinic igrati za Hrvatsku, ta nece za BiH, za BiH igraju samo oni Srbi i Hrvati koji nemaju kvalitetu za pravu reprezentaciju pa BiH koriste da bi si digli cijenu ili cisto onako, da vide EP.
Nego, kako je Bosna igrala u cetvrtfinalu???
- Brando
pisam se i na fibu i na spaniju i na sudije i na srbiju i na beograd i na sve sto srbi organizuju...
sad se lizu sa spancima...dabogda ih zajebali u fudbalu
ako cemo objektivno hrvatska je bila najjaca na prvenstvu i mozda je u europi trenutno samo litva jaca (u punom sastavu) ali... cim je to u beogradu...zajebali bi ih u polufinalu ili finalu da su prosli... 
-
DonDavudes
uzasBrando wrote:pisam se i na fibu i na spaniju i na sudije i na srbiju i na beograd i na sve sto srbi organizuju...sad se lizu sa spancima...dabogda ih zajebali u fudbalu
ako cemo objektivno hrvatska je bila najjaca na prvenstvu i mozda je u europi trenutno samo litva jaca (u punom sastavu) ali... cim je to u beogradu...zajebali bi ih u polufinalu ili finalu da su prosli...
daleko od toga da sam navijac hrvatske ali onako ispasti je pravi crnjak
odavno (mozda nikad) nisam gledo vecu sportsku kradju
-
sudnjidan
Dok je ovakvih, normalno da cu navijati za protivnike Hrvatske. BiH nije igrala u cetvrtfinalu, stavise izgubila je sve tri utakmice, ali kada se podvuce crta, Hrvatska nije napravila nista vise i pored tri pobjede.tiha voda wrote:Normalno da ce Planinic igrati za Hrvatsku, ta nece za BiH, za BiH igraju samo oni Srbi i Hrvati koji nemaju kvalitetu za pravu reprezentaciju pa BiH koriste da bi si digli cijenu ili cisto onako, da vide EP.
Medalja? Zdravoooooo
Plasman na Svjetsko prvenstvo? Zdravooooo
Dobili su samo izgubljene zivce i komplekse zbog jos jednog poraza u dobijenoj utakmici.
EP 2001: poraz od Turske u cetvrtfinalu nakon +19
EP 2003: poraz od Rusije u cetvrtfinalu iako su vodili citavu utakmicu
EP 2005: poraz od Spanije u cetvrtfinalu u dobijenoj utakmici
Za Hrvatsku navijam u predtakmicenju po grupama i prizeljkujem da prodju u cetvrtfinale. Onda je puno ljepse gledati njihove poraze i slusati jadikovke domoljuba Slavka Cvitkovica.
-
everybody hurts
Zar igranje planinica, bagarica i mamica i ostalih hercegovaca za hrvatsku ne govori o necem drugom???? O tome da hrvatska NEMA dovoljno (ili nimalo) svojih kvalitetnih igraca, pa ih uzima iz druge drzave!!!tiha voda wrote:Normalno da ce Planinic igrati za Hrvatsku, ta nece za BiH, za BiH igraju samo oni Srbi i Hrvati koji nemaju kvalitetu za pravu reprezentaciju pa BiH koriste da bi si digli cijenu ili cisto onako, da vide EP.
Sam sebe ukopavas, decace...
-
tiha voda
Koje ste vi opterecene budale, ne uzima Hrvatska nikoga, igraci sami biraju.
Kako Planinic, tako Mamic, Bojan Bogdanovici, Elkasovic (musliman je, za informaciju) Cilic i toliki drugi.
Jednostavno, drzava vam je smijesna i normalno da sportasi idu igrati za kvalitetniju i bolje organiziranu ekipu.
Nitko iz Hrvatske vam nije kriv zbog takve drzave.
Inace, malo je jadno da se vi ismijavate Hrvatskoj, vi koji nemate nijedne medalje sa OI, nijednog plasmana na EP ili SP u bilo kojem jacem sportu osim kosarke, a i kosarkasi su vam uglavnom epizodisti, ekipa za nabijanje kos razlike.
Gdje su vam rukometasi??? gdje su vam nogometasi??? za sve vam je kriva Hrvatska, jelte, a ne pitate se nikada zasto Planinic ne zeli da mu neki indijanac iz BH selekcije soli pamet, a u hrvatskoj reprezentaciji ce sa njim raditi jedan Mirko Novosel, najtrofejniji zivuci trener na svijetu. Trofejniji od njega je samo legendarni ruski pukovnik.
Ukratko, smijesni ste, vi se mozete samo sakriti pred hrvatskim sportskim uspjesima.
Kako Planinic, tako Mamic, Bojan Bogdanovici, Elkasovic (musliman je, za informaciju) Cilic i toliki drugi.
Jednostavno, drzava vam je smijesna i normalno da sportasi idu igrati za kvalitetniju i bolje organiziranu ekipu.
Inace, malo je jadno da se vi ismijavate Hrvatskoj, vi koji nemate nijedne medalje sa OI, nijednog plasmana na EP ili SP u bilo kojem jacem sportu osim kosarke, a i kosarkasi su vam uglavnom epizodisti, ekipa za nabijanje kos razlike.
Gdje su vam rukometasi??? gdje su vam nogometasi??? za sve vam je kriva Hrvatska, jelte, a ne pitate se nikada zasto Planinic ne zeli da mu neki indijanac iz BH selekcije soli pamet, a u hrvatskoj reprezentaciji ce sa njim raditi jedan Mirko Novosel, najtrofejniji zivuci trener na svijetu. Trofejniji od njega je samo legendarni ruski pukovnik.
Ukratko, smijesni ste, vi se mozete samo sakriti pred hrvatskim sportskim uspjesima.
-
DonDavudes
nazalost, covjek je upravu osim u boldiranoj recenicitiha voda wrote:
a ne pitate se nikada zasto Planinic ne zeli da mu neki indijanac iz BH selekcije soli pamet, a u hrvatskoj reprezentaciji ce sa njim raditi jedan Mirko Novosel, najtrofejniji zivuci trener na svijetu.
da nije bilo hrvetskog zabijanja noza u ledja i agresije bih nebi bila ovako smijesna drzava (ali9 to vec i nije za raspravljanja na temi sport)
- dalmatinka
Ali nije ispala iz finala Davis cupa!!!! Bravo Ljubo 
-
DonDavudes
banjalucanina
go ljubo
ps. hebote al nas rat zaheba
go ljubo
ps. hebote al nas rat zaheba
-
sudnjidan
Da li si se ti danas registrovao da nam solis pamet o "hrvatskim sportskim uspjesima"? Imas mnogo hrvatskih foruma u svojoj drzavi, tako i raznih pincoma, bljeskova itd. Meni ne pada na pamet da na ovim forumima bilo sta raspravljam, a kamoli o nekim temama koje se ticu BiH.tiha voda wrote:Koje ste vi opterecene budale, ne uzima Hrvatska nikoga, igraci sami biraju.
Time sto igra za Hrvatsku a ne za BiH, Planinic je dobio nekoliko dodatnih utakmica na EP i mnogo vise frustracija zbog "nesretnih poraza" u cetvrtfinalu. O medalji moze sanjati kao i o nastupima na SP i OI, bez razlike igra li za Hr ili BiH. To je bilo njegovo pravo da odluci hoce li igrati za BiH ili Hrvatsku, kao i svih ostalih koji su izabrali Hrvatsku.
Dirk Nowitzki od Njemacke nista nije dobio, a u Dallasu zaradjuje 18 miliona dolara godisnje. Svejedno je ponosan sto igra za svoju domovinu i gine na terenu sa 11 "saigraca-taraba" koje stalno hrabri i bodri a nikad ne kritikuje sto bi mogao s obzirom na renome i znanje.
-
Bosanac_HR
Potpisujem............tiha voda wrote:Koje ste vi opterecene budale, ne uzima Hrvatska nikoga, igraci sami biraju.
-
everybody hurts
@tiha voda
E moj jado, jos ne mogu da dokucim sta si hrvat iz hrvatske, ili zagrizeni hercegovac, zato te molim u iducem postu da mi kazes, bas me zanima, posto smo davno otisli od same teme(koja je by the way, pravo jadna), ev da i ja skrenem s puta.... rodjen sam u sarajevu i hrvat sam ilitiga katolik ilitiga bosnjak katolicke vjeroispovijesti, a meni najdraze bosanski hrvat.... znaci imam i putovnicu i hrvatsko drzavljanstvo i u tom segmentu nisi u nista boljoj poziciji od mene, tj. nisi nista veci hrvat od mene...ali ima jedna razlika, moja domovina je bih i nikoja druga, ma koliko mi lose bilo ovdje, ma koliko puta su me nazvali vlahom, ustasom itd u mom sarajevu, ma koliko puta su mi govorili jel ti zao sto je hrvatska izgubila (ono u kvalifikacijama u kosarci ne znam ni ja koje godine) i slicne provokacije, opet mi je bih draza od hrvatske, neces vjerovat....nemoj me pogresno shvatit nisam ja neki patriota, daleko od toga, prvom prilikom bih napustio ovu hebenu zemlju, al zaista ne mogu da ostanem ravnodusan na izjave poput tvoje ili onih na pincomu...
Dosao si na forum sa namjerom da provociras, ne znam samo sta zelis postici....
Slazem se, sjajni ste u sportu, 3. u nogometu 98.(svaka cast), olimpijski i svjetski prvaci u rukometu(svaka cast), janica owna u skijanju(svaka cast), super ste u tenisu(svaka cast), sve to stoji, visestruko ste bolji od bih u sportu(kao sto je srbija od vas
), znaci to nije nista novo, ali druze moj imas li ti ikakvu predstavu kroz kakav je pakao ova zemlja prosla....dok si ti sutao lopte po zagorju slobodan kao ptica, ovdje su pljustale granate, rakete, snajperi itd, pa ne mozes ocekivati da 10 godina poslije frcamo od uspjeha, a danas nimalo se ne ulaze u sport, jos kad uzmes u obzir kretene koji ni pod kojim uslovima ne zele igrati za bih, zaista je tesko postici neki uspjeh....
A da te je ja nesto pitam,bro....gdje je sav taj talenat i kvalitet hrvatski???
Vas trener svih trenera (ciro blazevic) je rodjen u bosni, vasa najveca televizijska zvijezda(tarik filipovic) je rodjen u bosni, cak vasa 3 predstavnika na izboru za pjesmu eurovizije su bosanci i hercegovci(novkovic, pisarevic,mikulic), eto saznao sam i da je trenutno vas najbolji teniser ivan ljubicic rodjen u banja luci, a da ne govorim o tome da su pola kosarkasa i nogometasa iz bih(pocevsi od z. bobana, pa dalje...).O cemu ti pricas onda, maloumnice???
Sto je jos gore ne uzimate igrace iz drzave, vec ste toliko jadni pa ih dizete iz protektorata(kako ti nazivas nasu bih)....
Jbg, jaro, ne cvjetaju nam ruze, priznajem, tesko je pored toliko ustasa, balija i ceta, svak vuce svoju stranu i polaze neka historijska prava od prije 8567 godina i plus imamo susjede koji nam odmazu, al eto trudimo se...
A sto se tebe tice bosanac_hr, izbrisi to bosanac, ocito ti vise pristaje hr...
E moj jado, jos ne mogu da dokucim sta si hrvat iz hrvatske, ili zagrizeni hercegovac, zato te molim u iducem postu da mi kazes, bas me zanima, posto smo davno otisli od same teme(koja je by the way, pravo jadna), ev da i ja skrenem s puta.... rodjen sam u sarajevu i hrvat sam ilitiga katolik ilitiga bosnjak katolicke vjeroispovijesti, a meni najdraze bosanski hrvat.... znaci imam i putovnicu i hrvatsko drzavljanstvo i u tom segmentu nisi u nista boljoj poziciji od mene, tj. nisi nista veci hrvat od mene...ali ima jedna razlika, moja domovina je bih i nikoja druga, ma koliko mi lose bilo ovdje, ma koliko puta su me nazvali vlahom, ustasom itd u mom sarajevu, ma koliko puta su mi govorili jel ti zao sto je hrvatska izgubila (ono u kvalifikacijama u kosarci ne znam ni ja koje godine) i slicne provokacije, opet mi je bih draza od hrvatske, neces vjerovat....nemoj me pogresno shvatit nisam ja neki patriota, daleko od toga, prvom prilikom bih napustio ovu hebenu zemlju, al zaista ne mogu da ostanem ravnodusan na izjave poput tvoje ili onih na pincomu...
Slazem se, sjajni ste u sportu, 3. u nogometu 98.(svaka cast), olimpijski i svjetski prvaci u rukometu(svaka cast), janica owna u skijanju(svaka cast), super ste u tenisu(svaka cast), sve to stoji, visestruko ste bolji od bih u sportu(kao sto je srbija od vas
Vas trener svih trenera (ciro blazevic) je rodjen u bosni, vasa najveca televizijska zvijezda(tarik filipovic) je rodjen u bosni, cak vasa 3 predstavnika na izboru za pjesmu eurovizije su bosanci i hercegovci(novkovic, pisarevic,mikulic), eto saznao sam i da je trenutno vas najbolji teniser ivan ljubicic rodjen u banja luci, a da ne govorim o tome da su pola kosarkasa i nogometasa iz bih(pocevsi od z. bobana, pa dalje...).O cemu ti pricas onda, maloumnice???
Sto je jos gore ne uzimate igrace iz drzave, vec ste toliko jadni pa ih dizete iz protektorata(kako ti nazivas nasu bih)....
Jbg, jaro, ne cvjetaju nam ruze, priznajem, tesko je pored toliko ustasa, balija i ceta, svak vuce svoju stranu i polaze neka historijska prava od prije 8567 godina i plus imamo susjede koji nam odmazu, al eto trudimo se...
-
Davy Crockett
Prema FIBA-inom izveštaju ovo je odlično organizovano košarkaško prvenstvo. Druga je stvar što je vama svako kriv kada izgubite pa čak i domaćini koji vam nisu naklonjeni kao ni vi njima.Brando wrote:pisam se i na fibu i na spaniju i na sudije i na srbiju i na beograd i na sve sto srbi organizuju...sad se lizu sa spancima...dabogda ih zajebali u fudbalu
ako cemo objektivno hrvatska je bila najjaca na prvenstvu i mozda je u europi trenutno samo litva jaca (u punom sastavu) ali... cim je to u beogradu. Masoni, svetska zavera, španska obaveštajna služba, lobirao Juan Antonio Samaranch i ko zna ko sve još je kriv.
Znam da boli što niste osvojili zlato u sred Beograda.
Trenirajte do Madrida(ali i mi ćemo). Ne mogu da verujem da ćemo 2007. prvi put nakon 1995. ići na EP u košarci preko kvalifikacija jedino možda ukoliko ne dobijemo džokera u Rimu ove godine i u Japanu ne napravimo čudo.
-
zico
Tema se nepotrebno zaoštrila a ja moram priznati da je tihovodac zakuhao.No licemjerja ne fali ni na jednoj strani.
Nema potrebe vrijeđati i podrugivati se bilo kome.Sport za odrasle
ljude ne bi trebao predstavljati bilo što drugo osim zabave a ja Vam mogu posvjedočiti da je to danas prije svega bussines.
Evo meni je smiješno ovo sa pozivnicom na SP.Pa nije košarka tenis
gdje ima 128 natjecatelja na jednom Grand Slam turniru.Do sada su se uvijek znala pravila kako se ide na SP.
Nema potrebe vrijeđati i podrugivati se bilo kome.Sport za odrasle
ljude ne bi trebao predstavljati bilo što drugo osim zabave a ja Vam mogu posvjedočiti da je to danas prije svega bussines.
Evo meni je smiješno ovo sa pozivnicom na SP.Pa nije košarka tenis
gdje ima 128 natjecatelja na jednom Grand Slam turniru.Do sada su se uvijek znala pravila kako se ide na SP.
-
zico
Davy Croket,čovjek sa dabrovim krznom na glavi mudro šuti na ovoj temi jer zna da bi prema ovakvim kriterijima Srbi "trebali" vratiti Hrvatskoj ni manje ni više nego Pedju Stojakovića,Jelenu Dokić.Jasnu Šekarić(koliko ta medalja ima),Velibora Vujasinovića(vaterpolo),Andrijanu Budimir,braću Grbić(u svoje vrijeme najbolji odbojkaši SCG koji su osvojili olimpisjko zlato)...ovo je spisak kojeg sam se sjetio ovog trena,ne daj bože da kontaktiram sportsku literaturu...
Siguran sam da bi i druge države mogle napraviti svoju listu.
Druga je stvar Davy što ja mislim o ovome kriteriju.
A ne mislim ništa jer je glup do bola.Već sam jednom napisao da nismo u
robovlasništvu i da vi u BiH ne posjedujete te ljude.
Tihavoda je vrijeđao i bio bezobrazan,no ajde recite Vi meni molim Vas kada ste zadnji put na ovom forumu nekoga Hrvata iz Hercegovine uopće
nazvali čovjekom.
Pa što bi sa ŠKUTORIMA,KLEROFAŠISTIMA,NACISTIMA,FAŠISTIMA,ŠVERCERIMA.
Zar Vam nije Hrvat iz zap.Hercegovine bio personifikacija zla,podmuklosti,zabijanja noža u leđa..No na ovoj temi su Vam nekim
čudom postali fini građani BiH...
Tihavoda je vrijeđao i bio bezobrazan,no ajde recite Vi meni molim Vas kada ste zadnji put na ovom forumu nekoga Hrvata iz Hercegovine uopće
nazvali čovjekom.
Zar Vam nije Hrvat iz zap.Hercegovine bio personifikacija zla,podmuklosti,zabijanja noža u leđa..No na ovoj temi su Vam nekim
-
zico
Hvala na komplimentu no ja mislim da nam sada fali malo pobjedničkog mentaliteta.Igrači su stvarno dobri i nevjerovatno mladi...jedino je Giriček malo stariji(28 godina)..svi ostali su bebe,dobro Vujčić ima 26 godina...No ova dva su izjavila da više ne žele imati veze sa FIBA košarkom...Gire mi nije žao jer vidim da ga ima ko zamijeniti no Vujčić ako ne šutira dobro,odlično razigrava i sjajno se nadopunjuje sa Kasunom i to bi bio veliki hendikep...
ako cemo objektivno hrvatska je bila najjaca na prvenstvu i mozda je u europi trenutno samo litva jaca (u punom sastavu) ali... cim je to u beogradu. Masoni, svetska zavera, španska obaveštajna služba, lobirao Juan Antonio Samaranch i ko zna ko sve još je kriv.
U novinam sam naišao na neka pojašnjenja o stanju u FIBI.Na jednom
forumu sam već napisao nešto o toj temi pa ću sada kopirati taj tekst.
Samo da ga nađem...
-
murti439
Ti si moj novi idol, legendo!everybody hurts wrote:@tiha voda
Slazem se, sjajni ste u sportu, 3. u nogometu 98.(svaka cast), olimpijski i svjetski prvaci u rukometu(svaka cast), janica owna u skijanju(svaka cast), super ste u tenisu(svaka cast), sve to stoji, visestruko ste bolji od bih u sportu(kao sto je srbija od vas), znaci to nije nista novo, ali druze moj imas li ti ikakvu predstavu kroz kakav je pakao ova zemlja prosla....dok si ti sutao lopte po zagorju slobodan kao ptica, ovdje su pljustale granate, rakete, snajperi itd, pa ne mozes ocekivati da 10 godina poslije frcamo od uspjeha, a danas nimalo se ne ulaze u sport, jos kad uzmes u obzir kretene koji ni pod kojim uslovima ne zele igrati za bih, zaista je tesko postici neki uspjeh....
-
zico
Da li Vam bilo što znače imena Ljubomir Kotleba i Kostas Rigas.
Radi se o vrhunskim bivšim sucima.Kostas Rigas je odgovoran za suce u ULEB-u a Kotleba radi za FIBU Svijet
Pazi sada ovo,FIBA Svijet.Nemalo sam se iznenadio da se FIBA Europa izdvojila iz FIBA Svijet-a.Ovi potonji imaju sjedište u Zurichu,a EP je pod ingerencijom FIBA Europa kojom drmaju Nar Zanolin ,Kanađanin talijanskog porijekla koji je četiri godine radio u Španjolskoj,te Bugar Kosta Ilijev koji inače delegira suce.
Inače,ali ovaj put je to obavio gdin Nar Zanolin,glavni tajnik FIBA Europa.
Pazite,ovo nije nikakva teza već materijalna činjenica.
To sam saznao iz intervjua koji je dao Danko Radić u Sportskim Novostima.Stvar je lako provjerljiva.
Taj isti Zanolin je četiri godine bio instruktor u Španjolskom savezu...opps!!!
A gdin sudac Lamonica(jedan od sudaca) je osobni prijatelj gdina Zanolina.
Inače na ovom prvenstvu nema najboljih sudaca koji su pod ingerencijom ULEBa kao i Euroliga.FIBA Europa je smiješna
organizacija naspram FIBA Svijet a u klupskom segmentu ULEB je glavni.
Treba napomenuti da se ne radi o igri protiv Hrvatske.Isto bi se desilo bilo kojoj reprezentaciji.Španjolska mora pošto poto na SP i zbog toga je ovo bila najvažnija utakmica za taj lobi.Istina FIBA Svijet ima i pozivnica ali mnoga zvučna imena i tržišno zanimljive zemlje su već ispale(SCG,Italija,Turska,Rusija...) pa ta opcija Španjolcima nije garantirala baš nekakvu sigurnost.Slično kao i razigravanje za plasman na SP.
Pozivnica će se dodjeljivati prema interesu zemlje domaćina ili prema strateškom marketinškom partnerstvu sa FIBOM Svijet što je opciju pozivnice učinilo još nesigurnijom za Španjolsku.Zato se u četvrtfinalu ništa nije prepustilo slučaju.
[/quote]
Radi se o vrhunskim bivšim sucima.Kostas Rigas je odgovoran za suce u ULEB-u a Kotleba radi za FIBU Svijet
Pazi sada ovo,FIBA Svijet.Nemalo sam se iznenadio da se FIBA Europa izdvojila iz FIBA Svijet-a.Ovi potonji imaju sjedište u Zurichu,a EP je pod ingerencijom FIBA Europa kojom drmaju Nar Zanolin ,Kanađanin talijanskog porijekla koji je četiri godine radio u Španjolskoj,te Bugar Kosta Ilijev koji inače delegira suce.
Inače,ali ovaj put je to obavio gdin Nar Zanolin,glavni tajnik FIBA Europa.
Pazite,ovo nije nikakva teza već materijalna činjenica.
To sam saznao iz intervjua koji je dao Danko Radić u Sportskim Novostima.Stvar je lako provjerljiva.
Taj isti Zanolin je četiri godine bio instruktor u Španjolskom savezu...opps!!!
A gdin sudac Lamonica(jedan od sudaca) je osobni prijatelj gdina Zanolina.
Inače na ovom prvenstvu nema najboljih sudaca koji su pod ingerencijom ULEBa kao i Euroliga.FIBA Europa je smiješna
organizacija naspram FIBA Svijet a u klupskom segmentu ULEB je glavni.
Treba napomenuti da se ne radi o igri protiv Hrvatske.Isto bi se desilo bilo kojoj reprezentaciji.Španjolska mora pošto poto na SP i zbog toga je ovo bila najvažnija utakmica za taj lobi.Istina FIBA Svijet ima i pozivnica ali mnoga zvučna imena i tržišno zanimljive zemlje su već ispale(SCG,Italija,Turska,Rusija...) pa ta opcija Španjolcima nije garantirala baš nekakvu sigurnost.Slično kao i razigravanje za plasman na SP.
Pozivnica će se dodjeljivati prema interesu zemlje domaćina ili prema strateškom marketinškom partnerstvu sa FIBOM Svijet što je opciju pozivnice učinilo još nesigurnijom za Španjolsku.Zato se u četvrtfinalu ništa nije prepustilo slučaju.
[/quote]
-
Davy Crockett
zico wrote:Davy Croket,čovjek sa dabrovim krznom na glavi mudro šuti na ovoj temi jer zna da bi prema ovakvim kriterijima Srbi "trebali" vratiti Hrvatskoj ni manje ni više nego Pedju Stojakovića,Jelenu Dokić.Jasnu Šekarić(koliko ta medalja ima),Velibora Vujasinovića(vaterpolo),Andrijanu Budimir,braću Grbić(u svoje vrijeme najbolji odbojkaši SCG koji su osvojili olimpisjko zlato)...ovo je spisak kojeg sam se sjetio ovog trena,ne daj bože da kontaktiram sportsku literaturu...
nazvali čovjekom.
Ne možeš vratiti nekoga ukoliko on ne želi. Druga stvar je što i vi i Bosanci patite od toga. Svi ti sportisti koje si pomenuo su dobrovoljno otišli. Nemoj samo reći da ih je namerno Srbija povukla. S obzirom šta se je sve dešavalo tih 90-tih nije ni čudo što su otišli. Da sam bio na njihovom mestu postupio bih na isti način.
Kakve veze imaju braća Grbić sa Hrvatskom. Osim što si možda pomislio da su iz Kleka u Hrvatskoj. Ne vidi ima takvo mesto i u Srbiji u Vojvodini odakle su Vanja i Nikola Grbić i sa Hrvatskom nemaju nikakve veze.
Šta je sa Jelenom Dokić? Ona je samo u inat svom fašisti od oca otišla u lijepu vašu iako danas nije ni u prvih stotinu teniserki. Devojka je nastupala najpre za Australiju pa se vratila u Srbiju. Sada je u Zagrebu.
Na mnogim našim forumima čitam da je Stojaković rođen u Grčkoj.
-
Bosanac_HR
Prijatelju ti nisi Hrvat, ma koliko god pokušavao glumiti...everybody hurts wrote:@tiha voda
Slazem se, sjajni ste u sportu, 3. u nogometu 98.(svaka cast), olimpijski i svjetski prvaci u rukometu(svaka cast), janica owna u skijanju(svaka cast), super ste u tenisu(svaka cast), sve to stoji, visestruko ste bolji od bih u sportu(kao sto je srbija od vas), znaci to nije nista novo, ali druze moj imas li ti ikakvu predstavu kroz kakav je pakao ova zemlja prosla....dok si ti sutao lopte po zagorju slobodan kao ptica, ovdje su pljustale granate, rakete, snajperi itd, pa ne mozes ocekivati da 10 godina poslije frcamo od uspjeha, a danas nimalo se ne ulaze u sport, jos kad uzmes u obzir kretene koji ni pod kojim uslovima ne zele igrati za bih, zaista je tesko postici neki uspjeh....
-
tiha voda
Ma da, ko o cemu kurva o postenju. Vi o kompleximasudnjidan wrote:Da li si se ti danas registrovao da nam solis pamet o "hrvatskim sportskim uspjesima"? Imas mnogo hrvatskih foruma u svojoj drzavi, tako i raznih pincoma, bljeskova itd. Meni ne pada na pamet da na ovim forumima bilo sta raspravljam, a kamoli o nekim temama koje se ticu BiH.
Time sto igra za Hrvatsku a ne za BiH, Planinic je dobio nekoliko dodatnih utakmica na EP i mnogo vise frustracija zbog "nesretnih poraza" u cetvrtfinalu. O medalji moze sanjati kao i o nastupima na SP i OI, bez razlike igra li za Hr ili BiH. To je bilo njegovo pravo da odluci hoce li igrati za BiH ili Hrvatsku, kao i svih ostalih koji su izabrali Hrvatsku.
Dirk Nowitzki od Njemacke nista nije dobio, a u Dallasu zaradjuje 18 miliona dolara godisnje. Svejedno je ponosan sto igra za svoju domovinu i gine na terenu sa 11 "saigraca-taraba" koje stalno hrabri i bodri a nikad ne kritikuje sto bi mogao s obzirom na renome i znanje.
Samo za tvoju informaciju, Moka Slavnic i Bozo Maljkovic su dali identicne izjave jucer, na press konferenciji, obojica su izjavili da Hrvatska igra kosarku buducnosti i da ce hrvatska ekipa vec na sljedecem takmicenju jurisati na zlato.
A sve po vidjenom i prikazanom od strane hrvatskih kosarkasa, kojima je prosjek godina najmanji na prvenstvu.
Ako ne znas tko su Moka i bozo, onda vec razgovaram sa diletantom koji se u kosarku razumije kao i moja pokojna baba.
Inace, tihavoda je zakuhao temu, temu koja pocinje u stilu "hahah ustase izgubili haha komplexasi".
Da ne vidim adress bar pomislio bih da je ovo serbiancafe.
Zaista mi niste jasni, sta vas boli briga za koga igra Planinic?? je li to njegov izbor??? tko ima pravo da mu se mijesa u izbor??? zasto Pesic igra za Njemacku, zasto Diaw igra za Francusku (i ne samo on, vec i preostali crnci rodjeni u Senegalu i slicnim africkim drzavama)??? je li njih netko oteo ili su sami tako odlucili??
Sta vi imate sa tim zaboga.
Ostavite ljude na miru, i ostavite na miru BH Srbe i Hrvate da navijaju za koga oni zele. Navijaju li muslimani iz Sandzaka za Srbiju??
I da, ovaj gore je Hrvat kao sto je i Seselj Hrvat.
-
Davy Crockett
Ako je rekao to Boža Maljković super. Za nas je rekao da ćemo pregaziti Francusku i da možemo do zlata. Ali to su ostali pusti snovi. Što se tiče Moke Slavnića njega ni ovde ne uzimaju za ozbiljno. Hrvatska ima perspektivan tim. Eto i nas za koju godinu verujem da se vraćamo do sledećeg EP-a.