Hrvatska ispala!
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- dalmatinka
#3 Re: Hrvatska ispala!
Pazi da ne doživiš infark od radostiList wrote:
-
No_Comment
#5 Re: Hrvatska ispala!
Dalmatinko imash moju sucut...dalmatinka wrote:Pazi da ne doživiš infark od radostiList wrote:
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#6 Re: Hrvatska ispala!
List wrote:
-
BECHO
-
List
#8 Re: Hrvatska ispala!
pape wrote:Your grandfather is really proud of you!
![]()
![]()
- dalmatinka
#9 Re: Hrvatska ispala!
[
Zašto, to je samo igra. Ne reagiramo mi na poraz međusobnom tučnjavom niti udaranjem po sucima.quote="No_Comment"]dalmatinka wrote:Dalmatinko imash moju sucut...Pazi da ne doživiš infark od radosti![]()
![]()
![]()
-
No_Comment
#13 Re: Hrvatska ispala!
Pa znam da ti je zao...ljuta si... mozda bi najradije zveknula ovog Lista...makar shamarom...ako stolica nije u blizini...dalmatinka wrote:[Zašto, to je samo igra. Ne reagiramo mi na poraz međusobnom tučnjavom niti udaranjem po sucima.quote="No_Comment"]dalmatinka wrote: Dalmatinko imash moju sucut...![]()
![]()
![]()
- dalmatinka
#14 Re: Hrvatska ispala!
Nisam zaista, sport me ne može naljutiti, ja prihvaćam uvijek da netko mora i izgubiti.Pa znam da ti je zao...ljuta si... mozda bi najradije zveknula ovog Lista...makar shamarom...ako stolica nije u blizini...![]()
:shock
-
No_Comment
Da treba znati podnijeti poraz...a ne ko ser. i mo. shto su se pomarisali medjusobno...

-
fix tha thing
joj spanije.....
pa dokle oni misle krasti i na taj nacin dobivatti utakmice!!! nije im dovoljno sto su nas skarali sa svojim potplacenim sudijama!!! joj fekalija!!!

pa dokle oni misle krasti i na taj nacin dobivatti utakmice!!! nije im dovoljno sto su nas skarali sa svojim potplacenim sudijama!!! joj fekalija!!!
- dalmatinka
[
Smiri se, mi mali smo već navikli na takve stvari na svim poljima.
[/quote]quote="hananah"]Ljuta sam sto su moji favoriti nepravedno ispali![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to jako ljuta
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiri se, mi mali smo već navikli na takve stvari na svim poljima.
-
hananah
E moja Dalmatinko, kakvu su samo muziku pustali na pauzama
nemam rijeci za publiku rijeci
fakat potpuno razumijem Spahiju i njegove reakcije i sto je dozvolio onoliko koseva Spaniji na kraju
Samo ce i Spanci biti jako iznenadjeni kad na slijedecoj njihovoj utakmici ne budu imali onakvu podrsku

Samo ce i Spanci biti jako iznenadjeni kad na slijedecoj njihovoj utakmici ne budu imali onakvu podrsku
- dalmatinka
[
Shvaćam te, gorčina ostaje, ali kao što rekoh, hrvatska reprezentacija je jedina iz te utakmice izašla čistog obraza a to meni znači više od pobjede.
[/quote]quote="hananah"]E moja Dalmatinko, kakvu su samo muziku pustali na pauzama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemam rijeci za publiku rijeci
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fakat potpuno razumijem Spahiju i njegove reakcije i sto je dozvolio onoliko koseva Spaniji na kraju
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo ce i Spanci biti jako iznenadjeni kad na slijedecoj njihovoj utakmici ne budu imali onakvu podrsku![]()
![]()
![]()
Shvaćam te, gorčina ostaje, ali kao što rekoh, hrvatska reprezentacija je jedina iz te utakmice izašla čistog obraza a to meni znači više od pobjede.
-
hananah
Sudnji dan, realno BiH i nije imala velike sanse
Zao mi je ali koliko god to mene licno bolilo to je istina 
No, Hrvatska je imala ogromne sanse, i utakmicu su odigrali fer i posteno, a kad takva momcad gubi naravno d cu se nasekirati jer ne mogu shvatiti toliku nepravdu
No kao sto Dalmatinka rece, nisu se potukli i ostali su cista obraza
A to je nekad vaznije i od pobjede 
No, Hrvatska je imala ogromne sanse, i utakmicu su odigrali fer i posteno, a kad takva momcad gubi naravno d cu se nasekirati jer ne mogu shvatiti toliku nepravdu
No kao sto Dalmatinka rece, nisu se potukli i ostali su cista obraza
- Kareem Abdul-Jabbar