homar wrote:Tullius Iustinius wrote:U.S.A. nikome nije prijatelj, to vam govorim iz iskustva a vi vidite sta cete...

Eto sad si nam otvorio oči, do sada smo bili slijepi, i kako te poslaše ovi iz BIA-e na ovaj forum sve nam posta jasnije. Kakva su to tvoja iskustva koja bi meni koristila. Onaj ko je imao sreću i vidjeti uređenost SAD-a, ne treba mu niko otvarati oči i pričati "markove konake". Nemoj nam nametati kompleks građana Srbije "svi su protiv nas, sem braće rusa". Da se SAD-e nisu pojavile 90-tih godina na Balkanu bi bilo još genocida i ratnih zločina. Daj bogati nas popusti svojih "dobronamjernih" komentara, kao da smo mi mala djeca, eto ne vidimo, a ti nam sa istoka donosiš svjetlo.
Previše si ofiran, primjeni drugu taktiku jer ćete šefovi kritikovati.
Ja na ovo samo mogu da odgovorim jednim pitanjem:
Jel vi mislite da su svi Srbi radikali (i da svi vidimo ruse kao istorijsku bracu koja ce da vrate veliku Srbiju

)
@cukundede
Ja se stvarno izvinjavam zbog kantona ali zna se na sta sam mislio, italijani, nemci i francuzi (bosnjaci, srbi,hrvati) , jel sad pojasnjeno...
@zoom66

e to vam je stvarno fora, ali tih grafita je bilo puno u tim vremenima. Drugi deo saveta shvatam...
@Arslan
Znam da kantoni sada ne funkcionisu kao u svajcarskoj ali bi mogli da funkcionisu u buducnosti, samo sam to rekao...
@dallton
Pa naravno da je RS u BiH i kazem da moze da bude i u buducnosti ali onda samo trazim da vi ne pricate da Kosovo nije deo Srbije kad zvanicno jeste, bar za sada...
I jel ti mislis da je smeniti Milosevica bilo tako jednostavno, pa jbt puskama smo ka isterivali 2000-te a ti pricas o sklanjanju Milosevica za vreme rata

, uostalom ja niti sam ucestvovao u tom ratu niti sam ikada glasao za SPS ili radikale vec sam sa desetak godina isao u demonstracije protiv njega tako da nemoj to meni da pricas.
@Banksy
Jel ti to rece da je Klinton "pao s' kruske" i da je 1993. vec sve bilo gotovo ili mi se ucinilo

Nije mi tu bas sve jasno
I ljudi, nemojte da me gledate kao nacionalistu koji je dosao da osvaja BiH, ja razmisljam o tome sta je najbolje za BiH, sta bi moglo da je pokrene iz ove tacke u kojoj se sada nalazi a vi mi pricate o nezavisnom Kosovu, o tome da sam trebao da smenim Milosevica devedesetih, da je Srbija i danas pored hvatanja Karadzica ipak spremna na nova osvajanja...
Jel ima ovde neko ko hoce da razgovara o tome sta sada treba uciniti da bi BiH postala prava drzava (bez Lajcaka) i o tome sta je najpametnije sada uraditi
Dokle god tako razmisljate i izricito se delite na Bosnjake Srbe i Hrvate nista nece biti od unitarne BiH. Sada ce mnogi da kazu "evo ga opet pametnjakovic" ali vam preporucujem da stavite prst na celo i da malo vise razmislite o sebi i svojoj domovini i sta sledece uraditi a malo manje o pitanjima Srbije i o napadanju Srba po forumima (od strane pojedinaca)...
(a verovali ili ne na srpskom forumu me optuzuju da sam tajni muslimanski preruseni agent koji provocira Srbe

)