HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
medjutim

#976 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by medjutim »

Ne kontam, zalio se (Sefic) na odluku o izrucenju pravosudnim organima BiH, u kojoj je pocionio ubistvo, uz to je i drzavljanin iste i sada sud prihvatio zalbu i razmatra se? Moze li neko ko se vise razumije u pravne akte da objasni malo bolje, po kojem osnovu bi sud mogao ukinuti odluku o izrucenju (osim ako doticni nema dvojno drzavljanstvo)?
Ludzak

#977 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by Ludzak »

samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.
LulzSec

#978 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by LulzSec »

Ludzak wrote:samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.
ajde :lol: takvi ko ti nas i dovedoše u švicarsku, čuj daće bog :lol:
Ludzak

#979 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by Ludzak »

LulzSec wrote:
Ludzak wrote:samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.
Ovo je ironija, ali većina ovako razmišlja.
LulzSec

#980 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by LulzSec »

Ludzak wrote:
LulzSec wrote:
Ovo je ironija, ali većina ovako razmišlja.
jes jes tamo pomaže, ovde daje, negdje i hvaljen a vazda kajla ogozgo :lol:
raoul duke

#981 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by raoul duke »

Dozer wrote:Treba otvoriti temu naslova, tipa - "Sve papcine na cestama", i onda tu postavljati slike tih takvih parkiranata, drivera, kabadahija, zajedno s tablicama, itd....
:thumbup: Cekamo da otvoris
:lol:
hopi

#982 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by hopi »

takva tema ima već podosta na podforumu auto, i dakako aktivna je ima materijala za nju barem kod nas
VjecitiStudent

#983 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by VjecitiStudent »

Svaka čast!
Aktivistice prekinule sjednicu Skupštine KS: Dozvolili ste da Sanjin Sefić pobjegne!

Prije 2 mjeseca smo tražile obraćanje na sjednici Skupštine u skladu s vašim pravilima – niste nam dozvolili. Sad ćete nas čuti na naš način.

Prihvatili ste inicijativu za smjenu komesara Vahida Ćosića – koji jeste odgovoran ali nije jedini. Ovo se ne smije završiti na jednom žrtvenom jarcu. Jer o radu istog tog Vahida Ćosića pišu se izvještaji preko šest godina. Čak šest godina Nezavisni odbor ocjenjuje njegov rad odlučnim. A vi ili neki drugi iz istih stranka već 6 godina uredno dižete ruke i prihvatate ove izvještaje. Niste se čak ni sjetili postaviti barem jedno jedino pitanje o uličnim trkačima, a onda tvrdite da ste nenadležni.
...

Dosta nam je vašeg takozvanog rada samo kad se ljudi uzbune! Platu primate svakako, zar ne? Mijenjate stranačke ljude u ovim stolicama iz mandata u mandat, dogovarate se i pregovarate, a nama je sve gore. Počnite raditi, počnite stvarati okruženje u kojem ćemo mi, mladi ljudi, poželjeti ostati. Kako sad radite, na kraju ćete samo vi ovdje ostati da živite – ili je baš to ono što želite?

Na svojoj smo koži osjetile, sve ste kanale prema sebi zatvorili. Sami sa sobom pričate. Mi vam to više nećemo dopustiti. Ne radite, nemarni ste i bezobzirni – i mi više ne mislimo o tome šutiti. Kao što vidite, mi nećemo mirno stajati i trpiti da nam vi uništavate živote

http://www.klix.ba/vijesti/bih/aktivist ... 1205033#10
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#984 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by pici »

VjecitiStudent wrote:Svaka čast!
Aktivistice prekinule sjednicu Skupštine KS: Dozvolili ste da Sanjin Sefić pobjegne!

Prije 2 mjeseca smo tražile obraćanje na sjednici Skupštine u skladu s vašim pravilima – niste nam dozvolili. Sad ćete nas čuti na naš način.

Prihvatili ste inicijativu za smjenu komesara Vahida Ćosića – koji jeste odgovoran ali nije jedini. Ovo se ne smije završiti na jednom žrtvenom jarcu. Jer o radu istog tog Vahida Ćosića pišu se izvještaji preko šest godina. Čak šest godina Nezavisni odbor ocjenjuje njegov rad odlučnim. A vi ili neki drugi iz istih stranka već 6 godina uredno dižete ruke i prihvatate ove izvještaje. Niste se čak ni sjetili postaviti barem jedno jedino pitanje o uličnim trkačima, a onda tvrdite da ste nenadležni.
...

Dosta nam je vašeg takozvanog rada samo kad se ljudi uzbune! Platu primate svakako, zar ne? Mijenjate stranačke ljude u ovim stolicama iz mandata u mandat, dogovarate se i pregovarate, a nama je sve gore. Počnite raditi, počnite stvarati okruženje u kojem ćemo mi, mladi ljudi, poželjeti ostati. Kako sad radite, na kraju ćete samo vi ovdje ostati da živite – ili je baš to ono što želite?

Na svojoj smo koži osjetile, sve ste kanale prema sebi zatvorili. Sami sa sobom pričate. Mi vam to više nećemo dopustiti. Ne radite, nemarni ste i bezobzirni – i mi više ne mislimo o tome šutiti. Kao što vidite, mi nećemo mirno stajati i trpiti da nam vi uništavate živote

http://www.klix.ba/vijesti/bih/aktivist ... 1205033#10

:thumbup: spomenuH na drugoj temi pussy riots... cure imaju debela muda, svaka čast
Dr. Kuca

#985 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by Dr. Kuca »

<prosli put sam bio protiv ali ovaj put bi vrlo rado palio, al samo drzavne istitucije, jebo trafike i auta. Kad bi izaslo 100 milja ljudi, al kad bi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#986 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by pici »

za sve treba krivit ove podizače ruku... baHata stoka
GeeTnT

#987 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by GeeTnT »

Beograd -- Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović odobrila je izručenje Bosni i Hercegovini Sanjina Sefića koji je u Sarajevu 10. oktobra ubio dve devojke pa pobegao.
petunija

#988 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA

Post by petunija »

da se ne zaboravi:
http://** No links **.ba/clanak/156119/cekacemo-te-sanjine-seficu
moli vas, pogledajte video
Post Reply