HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
- medjutim
#976 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ne kontam, zalio se (Sefic) na odluku o izrucenju pravosudnim organima BiH, u kojoj je pocionio ubistvo, uz to je i drzavljanin iste i sada sud prihvatio zalbu i razmatra se? Moze li neko ko se vise razumije u pravne akte da objasni malo bolje, po kojem osnovu bi sud mogao ukinuti odluku o izrucenju (osim ako doticni nema dvojno drzavljanstvo)?
- Ludzak
#977 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.
-
LulzSec
#978 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
ajdeLudzak wrote:samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.
- Ludzak
#979 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Ovo je ironija, ali većina ovako razmišlja.LulzSec wrote:ajdeLudzak wrote:samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.takvi ko ti nas i dovedoše u švicarsku, čuj daće bog
-
LulzSec
#980 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
jes jes tamo pomaže, ovde daje, negdje i hvaljen a vazda kajla ogozgoLudzak wrote:Ovo je ironija, ali većina ovako razmišlja.LulzSec wrote:ajdeLudzak wrote:samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.takvi ko ti nas i dovedoše u švicarsku, čuj daće bog
- raoul duke
#981 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Dozer wrote:Treba otvoriti temu naslova, tipa - "Sve papcine na cestama", i onda tu postavljati slike tih takvih parkiranata, drivera, kabadahija, zajedno s tablicama, itd....
Ludzak wrote:samo sabura narode. Daće bog bolje uslove u državi. Ima da postanemo Švicarska, sve od božije pomoći.
- hopi
#982 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
takva tema ima već podosta na podforumu auto, i dakako aktivna je ima materijala za nju barem kod nas
-
VjecitiStudent
#983 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Svaka čast!
Aktivistice prekinule sjednicu Skupštine KS: Dozvolili ste da Sanjin Sefić pobjegne!
Prije 2 mjeseca smo tražile obraćanje na sjednici Skupštine u skladu s vašim pravilima – niste nam dozvolili. Sad ćete nas čuti na naš način.
Prihvatili ste inicijativu za smjenu komesara Vahida Ćosića – koji jeste odgovoran ali nije jedini. Ovo se ne smije završiti na jednom žrtvenom jarcu. Jer o radu istog tog Vahida Ćosića pišu se izvještaji preko šest godina. Čak šest godina Nezavisni odbor ocjenjuje njegov rad odlučnim. A vi ili neki drugi iz istih stranka već 6 godina uredno dižete ruke i prihvatate ove izvještaje. Niste se čak ni sjetili postaviti barem jedno jedino pitanje o uličnim trkačima, a onda tvrdite da ste nenadležni.
...
Dosta nam je vašeg takozvanog rada samo kad se ljudi uzbune! Platu primate svakako, zar ne? Mijenjate stranačke ljude u ovim stolicama iz mandata u mandat, dogovarate se i pregovarate, a nama je sve gore. Počnite raditi, počnite stvarati okruženje u kojem ćemo mi, mladi ljudi, poželjeti ostati. Kako sad radite, na kraju ćete samo vi ovdje ostati da živite – ili je baš to ono što želite?
Na svojoj smo koži osjetile, sve ste kanale prema sebi zatvorili. Sami sa sobom pričate. Mi vam to više nećemo dopustiti. Ne radite, nemarni ste i bezobzirni – i mi više ne mislimo o tome šutiti. Kao što vidite, mi nećemo mirno stajati i trpiti da nam vi uništavate živote
http://www.klix.ba/vijesti/bih/aktivist ... 1205033#10
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#984 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
VjecitiStudent wrote:Svaka čast!
Aktivistice prekinule sjednicu Skupštine KS: Dozvolili ste da Sanjin Sefić pobjegne!
Prije 2 mjeseca smo tražile obraćanje na sjednici Skupštine u skladu s vašim pravilima – niste nam dozvolili. Sad ćete nas čuti na naš način.
Prihvatili ste inicijativu za smjenu komesara Vahida Ćosića – koji jeste odgovoran ali nije jedini. Ovo se ne smije završiti na jednom žrtvenom jarcu. Jer o radu istog tog Vahida Ćosića pišu se izvještaji preko šest godina. Čak šest godina Nezavisni odbor ocjenjuje njegov rad odlučnim. A vi ili neki drugi iz istih stranka već 6 godina uredno dižete ruke i prihvatate ove izvještaje. Niste se čak ni sjetili postaviti barem jedno jedino pitanje o uličnim trkačima, a onda tvrdite da ste nenadležni.
...
Dosta nam je vašeg takozvanog rada samo kad se ljudi uzbune! Platu primate svakako, zar ne? Mijenjate stranačke ljude u ovim stolicama iz mandata u mandat, dogovarate se i pregovarate, a nama je sve gore. Počnite raditi, počnite stvarati okruženje u kojem ćemo mi, mladi ljudi, poželjeti ostati. Kako sad radite, na kraju ćete samo vi ovdje ostati da živite – ili je baš to ono što želite?
Na svojoj smo koži osjetile, sve ste kanale prema sebi zatvorili. Sami sa sobom pričate. Mi vam to više nećemo dopustiti. Ne radite, nemarni ste i bezobzirni – i mi više ne mislimo o tome šutiti. Kao što vidite, mi nećemo mirno stajati i trpiti da nam vi uništavate živote
http://www.klix.ba/vijesti/bih/aktivist ... 1205033#10
- Dr. Kuca
#985 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
<prosli put sam bio protiv ali ovaj put bi vrlo rado palio, al samo drzavne istitucije, jebo trafike i auta. Kad bi izaslo 100 milja ljudi, al kad bi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#986 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
za sve treba krivit ove podizače ruku... baHata stoka
- GeeTnT
#987 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
Beograd -- Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović odobrila je izručenje Bosni i Hercegovini Sanjina Sefića koji je u Sarajevu 10. oktobra ubio dve devojke pa pobegao.
- petunija
#988 Re: HITNO IZVESTI SPECIJALNU JEDINICU NA ULICE SARAJEVA
da se ne zaboravi:
http://** No links **.ba/clanak/156119/cekacemo-te-sanjine-seficu
moli vas, pogledajte video
http://** No links **.ba/clanak/156119/cekacemo-te-sanjine-seficu
moli vas, pogledajte video