Cohers wrote:http://ba.n1info.com/a116941/Vijesti/Vi ... vorni.htmlNaravno, kada je u pitanju pravo, građani su potpuno obespravljeni od strane aktuelnih bh-vlasti. I bukvalno, bh-vlasti već četvrt stoljeća svesrdno nasrću na bio-psiho-socijalni i zdravstveni integritet bh-građana.Mulabdić za N1: Svi smo odgovorni
Aktuelni ministar MUP-a KS Vedran Mulabdić je u izjavi za N1 komentarisao nesreću u kojoj su sinoć dvije djevojke izgubile život:
"Svi smo odgovorni. Mi ćemo ovaj slučaj izanalizirati i za konkretan slučaj ću se lično interesovati do kraja, kao ministar, kao građanin i kao otac."
Međutim, kada je u pitanju odgovornost za posljedice tih (bosnocidnih!) nasrtaja: "Svi smo odgovorni!"
Ovakav bh-slijed je moguć isključivo zahvaljujući OHR-u i EUSR-u, odnosno (post)daytonskom kontigentu međunarodnih protektora sudske, zakonodavne i izvršne vlasti i vlastodržaca u BiH-i. Oni su, isključivo, na strani (bosnocidne!) sudske, zakonodavne i izvršne vlasti i vlastodržaca u BiH-a, a protiv su bh-građana, bh-društva i bh-države.
Sad smo svi odgovorni, a kad primas platu za svoj nerad primas je sam, sad bi da dijelis odgovornost jer nisi sposoban osigurati normalan i bezbjedan zivot u gradu, hajmo lagano noga, da je srece sam bi podnio ostavku